2014 Aralık Anneleri

Dışarı çıktıgımda bakarım canım eşim anlamaz ben çıkana kadar bantla idare edelim onlar ne zekiler boynuz kulağı geçer yakında biz onlardan bişeyler oğreniriz

Dışarı çıktıgımda bakarım canım eşim anlamaz ben çıkana kadar bantla idare edelim onlar ne zekiler boynuz kulağı geçer yakında biz onlardan bişeyler oğreniriz
Çok fenalar canım gerçekten telefonun ekranını işaret parmağıyla kaydırmaya çalışıyor :))

Çok fenalar canım gerçekten telefonun ekranını işaret parmağıyla kaydırmaya çalışıyor :))
Benimki siri yle konuşuyo :) sürekli ne dediğini anlamadım yusuf diyo siriyi çıldırtıyo:) resimleri tek tek bakıyo eliyle bildiğin değiştiriyo fotoğrafları bilmediklerri yok valla:)

Benimki siri yle konuşuyo :) sürekli ne dediğini anlamadım yusuf diyo siriyi çıldırtıyo:) resimleri tek tek bakıyo eliyle bildiğin değiştiriyo fotoğrafları bilmediklerri yok valla:)
Kulağına götürüp ahhooo diyor ipad i babannemin elinden çekmiş almış nasıl kızıyor :))

Kulağına götürüp ahhooo diyor ipad i babannemin elinden çekmiş almış nasıl kızıyor :))
Ay maşallah kuzuma ya çok fenalar benimkide kulağına götürüyo telefon ağr geliyo kafasının arkasına düşüyo sonrada oğlum bozuluyo eliyle kendi yapıyo alo diye ama daha diyemiyo:)

O logusalik sendromu bende de çok kötüydü kizima değilde eşime gıcık oluyordum keşke evlenmeseydim diye düşünüyordüm halbuki eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen ben kayınvalidemle annemle çok kavga ettim o dönem şimdi daha sakinim :) biz yine iyiyiz benim arkadaşim intihar etmeyi düşünmüş

İnşallah düzelir canım bebeğim emerken sakinlesiyor fakat memede sancı tuttuğu zaman meme başını bırakmadan çekiştirip ağlıyor ucu yara oldu o yüzden hala yaralı ama sabır az kaldı sanırım 2 aylık Son 1 ay

Canım ben bebeğin altını açardım bezini falan çıkartp karnına masaj yapardım biraz pırt pırt yapınca rahatlardı dene bakalım inş son ayların hem anneliğe de biraz alışmıssındır sende ben gibi eşine düşman olmuşsun ben sürekli mesaj atıyodum eşim işteyken benim özgürlüğümü elimden aldın ben niye çocuk yaptım uykum yok hayatım mahvoldu diye nerdeyse boşanma aşamasına getiriyodum düşün:) şimdide atlatmış değilim iki gün evde dursam üçüncü gün başlıyorum ben eve neden tıkılıp kaldım diye mesela şuan gene dışardayım bıraktım kaçtım oğlanı :)

Kızlar dua istyorum sizden bi arkadşımın bebeği olmuyodu aşılama yaptırdı az önce evde testle öğrendi kan vermeye gitti inş hyırlısıyla kucağına alır çok mutlu oldum

Kızlar dua istyorum sizden bi arkadşımın bebeği olmuyodu aşılama yaptırdı az önce evde testle öğrendi kan vermeye gitti inş hyırlısıyla kucağına alır çok mutlu oldum
Ayyy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin inşallah canımm yaaa çok seviniyorum böyle haberler duyunca. Sonucuda yaz mutlaka :)

Ayyy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin inşallah canımm yaaa çok seviniyorum böyle haberler duyunca. Sonucuda yaz mutlaka :)
Şimdi gitti test yaptrrmaya kızı tırmalayıp duruyorum çabuk haber ver diye bak test pozitif gibi demi

dediğin gibi sabır canım, Allah mükafatını ket be kat vericektir inşallah.zaman su gibi akıp geçiyo, o günleri hatırlamak isticeksin de zar zor hatrına gelicek emin ol.ben hatırlayamıyprum net mesela oyüzden diyorum :)

Evet kendine zaman ayırınca bebişlerle daha iyi vakit geçirip daha tahammüllü oluyoruz iyi yapıyorsun gez :) benim ki çok küçük daha kiyamiyorum zaten şubatta ise başlıyorum o biraz iyi olur

Evet kendine zaman ayırınca bebişlerle daha iyi vakit geçirip daha tahammüllü oluyoruz iyi yapıyorsun gez :) benim ki çok küçük daha kiyamiyorum zaten şubatta ise başlıyorum o biraz iyi olur
Ben iki sene ücretsiz izin aldım 2 buçuk yaşında işe başlayacam ya keşke biraz büyütseydin kıyamam kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…