Dışarı çıktıgımda bakarım canım eşim anlamaz ben çıkana kadar bantla idare edelim onlar ne zekiler boynuz kulağı geçer yakında biz onlardan bişeyler oğrenirizCanım çekmece tutucular var plastikten. Ben hem mıtfağa hem üniteye alıp taktım. İnternette falan pahalı biraz ben bizim burda bir dükkanda buldum 2 tanesi 4.5 liraydı. Emin ol bir süre sonra bantı açmayıda öğrenir. Çekmece tutucunun yanında klips var ordan açıyorsun ben açarken oğlum o kadar dikkatli bakıyor ki yakındır çözmesi
Çok fenalar canım gerçekten telefonun ekranını işaret parmağıyla kaydırmaya çalışıyor :))Dışarı çıktıgımda bakarım canım eşim anlamaz ben çıkana kadar bantla idare edelim onlar ne zekiler boynuz kulağı geçer yakında biz onlardan bişeyler oğreniriz
Benimki siri yle konuşuyo :) sürekli ne dediğini anlamadım yusuf diyo siriyi çıldırtıyo:) resimleri tek tek bakıyo eliyle bildiğin değiştiriyo fotoğrafları bilmediklerri yok valla:)Çok fenalar canım gerçekten telefonun ekranını işaret parmağıyla kaydırmaya çalışıyor :))
Kulağına götürüp ahhooo diyorBenimki siri yle konuşuyo :) sürekli ne dediğini anlamadım yusuf diyo siriyi çıldırtıyo:) resimleri tek tek bakıyo eliyle bildiğin değiştiriyo fotoğrafları bilmediklerri yok valla:)
Ay maşallah kuzuma ya çok fenalar benimkide kulağına götürüyo telefon ağr geliyo kafasının arkasına düşüyo sonrada oğlum bozuluyo eliyle kendi yapıyo alo diye ama daha diyemiyo:)Kulağına götürüp ahhooo diyoripad i babannemin elinden çekmiş almış nasıl kızıyor :))
O logusalik sendromu bende de çok kötüydü kizima değilde eşime gıcık oluyordum keşke evlenmeseydim diye düşünüyordüm halbuki eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen ben kayınvalidemle annemle çok kavga ettim o dönem şimdi daha sakinim :) biz yine iyiyiz benim arkadaşim intihar etmeyi düşünmüşSen alış canım sende kendimi görüyorum başka bişey deneme yazık ya emsin çocuk çok eziyetmiş ben daha yeni yeni atıyorum lohusa bunalımını üzerimden bigün annemi çağırdım gelemem dedi işi vardı ya gelirsin yada ben kendimide bu bebeğide aşağı atarım dedim annem koşturarak gelmişti hiç unutmam hatta sürekli ben neden uyuyamıyorum erkenden yaptık çocuğu falan diye düşünğyodum ve ilkten sonra pes ettim zaten
İnşallah düzelir canım bebeğim emerken sakinlesiyor fakat memede sancı tuttuğu zaman meme başını bırakmadan çekiştirip ağlıyor ucu yara oldu o yüzden hala yaralıcidden ilk cocukta herkes bi havlu atıyo, 2.ye aman amaan diyoruz.ama nasipte varsa işte oluyo, hatta bizimki de çok süpriz oldu yoksa bize kalsa daha olmazdı heralde:)) senin bebiş çok minnakmış daha, uyanmalarında memede susuyomu yoksa gazdan dolayı mı.Allah yardımcımız olsun hepimizin.sana da kolaylık versin.ilk zamanlar annelerin uykuya diblenmeye çok ihtiyacı oluyo, o yüzden uykusuzşuk zor geliyo.ama sonra düzeliyo inşallaah
Canım ben bebeğin altını açardım bezini falan çıkartp karnına masaj yapardım biraz pırt pırt yapınca rahatlardı dene bakalım inş son ayların hem anneliğe de biraz alışmıssındır sende ben gibi eşine düşman olmuşsun ben sürekli mesaj atıyodum eşim işteyken benim özgürlüğümü elimden aldın ben niye çocuk yaptım uykum yok hayatım mahvoldu diye nerdeyse boşanma aşamasına getiriyodum düşün:) şimdide atlatmış değilim iki gün evde dursam üçüncü gün başlıyorum ben eve neden tıkılıp kaldım diye mesela şuan gene dışardayım bıraktım kaçtım oğlanı :)İnşallah düzelir canım bebeğim emerken sakinlesiyor fakat memede sancı tuttuğu zaman meme başını bırakmadan çekiştirip ağlıyor ucu yara oldu o yüzden hala yaralıama sabır az kaldı sanırım 2 aylık Son 1 ay
Ayyy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin inşallah canımm yaaa çok seviniyorum böyle haberler duyunca. Sonucuda yaz mutlaka :)Kızlar dua istyorum sizden bi arkadşımın bebeği olmuyodu aşılama yaptırdı az önce evde testle öğrendi kan vermeye gitti inş hyırlısıyla kucağına alır çok mutlu oldum
Pozitifmiş bhcg yi yarın öğrenecekmiş:)Ayyy çok heyecanlı Allah gönlüne göre versin inşallah canımm yaaa çok seviniyorum böyle haberler duyunca. Sonucuda yaz mutlaka :)
Bu test kesinlikle pozitif canım çok bariz belli ikinci çizgi :))) hadi gözü aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah :)Pozitifmiş bhcg yi yarın öğrenecekmiş:)
dediğin gibi sabır canım, Allah mükafatını ket be kat vericektir inşallah.zaman su gibi akıp geçiyo, o günleri hatırlamak isticeksin de zar zor hatrına gelicek emin ol.ben hatırlayamıyprum net mesela oyüzden diyorum :)İnşallah düzelir canım bebeğim emerken sakinlesiyor fakat memede sancı tuttuğu zaman meme başını bırakmadan çekiştirip ağlıyor ucu yara oldu o yüzden hala yaralıama sabır az kaldı
sanırım 2 aylık Son 1 ay
hayırlı olsun canım , Allah kucagına almayı nasip etsin.çok sevindim.benmde kuzen hamile kalınca aynı heyecanı yaşamıştım.tebriklerimizi ilet :)Şimdi gitti test yaptrrmaya kızı tırmalayıp duruyorum çabuk haber ver diye bak test pozitif gibi demi Eki Görüntüle 1736560
Evet kendine zaman ayırınca bebişlerle daha iyi vakit geçirip daha tahammüllü oluyoruz iyi yapıyorsun gez :) benim ki çok küçük daha kiyamiyorum zaten şubatta ise başlıyorum o biraz iyi olurCanım ben bebeğin altını açardım bezini falan çıkartp karnına masaj yapardım biraz pırt pırt yapınca rahatlardı dene bakalım inş son ayların hem anneliğe de biraz alışmıssındır sende ben gibi eşine düşman olmuşsun ben sürekli mesaj atıyodum eşim işteyken benim özgürlüğümü elimden aldın ben niye çocuk yaptım uykum yok hayatım mahvoldu diye nerdeyse boşanma aşamasına getiriyodum düşün:) şimdide atlatmış değilim iki gün evde dursam üçüncü gün başlıyorum ben eve neden tıkılıp kaldım diye mesela şuan gene dışardayım bıraktım kaçtım oğlanı :)
Ben iki sene ücretsiz izin aldım 2 buçuk yaşında işe başlayacam ya keşke biraz büyütseydin kıyamam kuzuyaEvet kendine zaman ayırınca bebişlerle daha iyi vakit geçirip daha tahammüllü oluyoruz iyi yapıyorsun gez :) benim ki çok küçük daha kiyamiyorum zaten şubatta ise başlıyorum o biraz iyi olur
hahaaayy depresyon biizm hayatımıza girmiş be bacım, çıldırma noktaları artık depresyon ötesi bi djrum oluyooAğız tadıyla depresyona girmek bike yassahhh yaaa