Yok kız ne yurumesi tutanarak gidiyor her yere eli bırakınca oturuyor hemen bir kaç adım atıyorBaya yürüyo seninki bi benim oğlum kaldı yürümeyen haaa:) çok uyanıklar çok valla benimki zararlı bişeyse şirinlik yapıyo:)
Maşallah ya bende istyorm ama mümkün değil benimki daha tay tay bile durmuyo:)Yok kız ne yurumesi tutanarak gidiyor her yere eli bırakınca oturuyor hemen bir kaç adım atıyor
Kız tam dayaklıksın haBen geldim kızlar o kadarda hava attım size ama beğenmedim şu soğuk havada çıkmayaymışım daha iyiymiş:)
Yok kız haftada bir anca çıkıyoruz ondsda aklım evde kalıyo bidaha çıkmıycam:)Kız tam dayaklıksın hahem bunaldım bilmem ne diyorsun hemde aktiviteden aktiviteye koşuyorsun maşallah :)
Yav he he biz çok duyduk bu laflarıYok kız haftada bir anca çıkıyoruz ondsda aklım evde kalıyo bidaha çıkmıycam:)
Kız beni çıldırtıyo ben ufaktan bunalıma giriyorum eşimde farkediyo çok mız mız bak 4 gecedir sabahlıyoruz her 15 dk bi emmek istyo geri uyutamıyorm ağlıyo bağrıyo şimdide öyle bi kaka yapmışki acaba diyorum kabızdı onun için mi ağladıda ben anlamadım anne sütüyle 10 gün ek gıdaya başlayınca kaç gün kızlarYav he he biz çok duyduk bu laflarıarada insanın ihtiyacı oluyor bötle gezintilere iyi yapmışsın canım takılıyorum ben sana :)
Merhaba hanimlarKız beni çıldırtıyo ben ufaktan bunalıma giriyorum eşimde farkediyo çok mız mız bak 4 gecedir sabahlıyoruz her 15 dk bi emmek istyo geri uyutamıyorm ağlıyo bağrıyo şimdide öyle bi kaka yapmışki acaba diyorum kabızdı onun için mi ağladıda ben anlamadım anne sütüyle 10 gün ek gıdaya başlayınca kaç gün kızlar
Hoşgeldin o zaman:) bugün ıspanak yapıyım o zaman gerçi içinde hiçbişey kalmadı çıkardı oğlum :)Merhaba hanimlarBuraya aysenur sayesinde bakiyorum arada. Yazina denk geldim. Kabizlik icin ispanak cok ise yariyo.
Simdi zamaniyken aklinda olsun arkadasim.birden atladim ama bebeklerle hersey zor. Belki bi yardimim olur dedim
Oğlum ilerde okursa bu yazıları çocuğumun özel hayatını deşifre ediyorum herşwy ortada:)
kızz whatsaptan yetmiyo burdanda konuşalımMerhaba hanimlarBuraya aysenur sayesinde bakiyorum arada. Yazina denk geldim. Kabizlik icin ispanak cok ise yariyo.
Simdi zamaniyken aklinda olsun arkadasim.birden atladim ama bebeklerle hersey zor. Belki bi yardimim olur dedim
bence buraya bi tanıdıkın girmesi daha feci oluur heralde.bemde herkese bahsedip duruyorum kk var şöyle böyle diye..adımı da söyliyim tam olsunOğlum ilerde okursa bu yazıları çocuğumun özel hayatını deşifre ediyorum herşwy ortada:)
ayy ama çok acımaszsınız annesii.demeyün öyleeN Nehir-derin2 bence ilk günlerde daha kötü şeyler paylaştık canım gazını mazını herşeyini yazdıkbenim oğluşum kolikti ya eşimin izinli olduğu günlerde sabaha kadar birlikte bakıyorduk o zamanlar o kadar çok bunalıyorduk ki eve getirdiği ilk kız arkadaşına bu bizi sabaha kadar uyutmazdı gazdan diyelim demiştik
ay normali bile fena kokuyoken sen bi gaz maskesi takaydın şekerimHadi bir iğrençlik daha yapayım benim oğlumda ishal sabahtan beri tepesine kadar çıkmış 3 bez değiştirdim tipim kaydı valla altını alana kadarbizim 5.dişimiz daha yeni geliyorda ateş ishal salya ne ararsak bizde :)
Ya benim tosbikim zaten çok geç kaldı diş konusunda inşallah yanılmıyorumdur diştir :) hamileliğimin ilk günlerinde çok tiksinmiştim ben oğlumun altını her açışımda kendimde lavaboya koşuyordum allahtan o haleti ruhiyem geçtiayy ama çok acımaszsınız annesii.demeyün öylee
ay normali bile fena kokuyoken sen bi gaz maskesi takaydın şekerimdişler bu ara atak yaptı heralde herkeste
Bugun whatsaptan gorusmedik ben de burdan yazayim bari :) Tam tersine benim de bu evimin dibinde pazar var. Ama iyice soguyunca nasil gderim bilmem yselimlekızz. hatsaptan yetmiyo burdanda konuşalımsevgili evlimutluu gardaşım benim, arada değil hep yazsana sen.tecrübelerini paylaş bizimle kız varya biz bi pazara gidemiyoruz hee, ıspanak istedi canım şimdi sen söleyince.ah ahhh eski evimin dibinde pazar olurdu bu evi hiç sevmiyoruum
Ben önceden bebek arabasıyla pazara gidenlere sinir oluyordum hele bir de bebek arabasını ortaya koyup konuşanlarla falanBugun whatsaptan gorusmedik ben de burdan yazayim bari :) Tam tersine benim de bu evimin dibinde pazar var. Ama iyice soguyunca nasil gderim bilmem yselimle