Haklısın bence canım kesinlikle. Akşam kv aradı. Bayramda yoksunuz bilmem ne diye duygulandı biraz. Eşimin bayramda 3 günlük izni var zaten sadece bende büyük adada bi pansiyon ayarladım yarın kapora yatıracağım. Ama kv ye söylemedik. Kimse seni düşünmüyor ne yazık ki. Herkes çocuk sevme peşinde yolda çektiğin eziyet yanına kar kalıyor. Biz 4 kere uçağa bindik oğlumla zehir etti banaKızlar ya benim canım sıkkın ben mi yanlış düşünüyorum bana bi yol gösterin eşim bayramda köye gidelim diyo ki her bayram gidiyoruz kv ankarada ama dede ve amca köydeler toplanıp gidiyoruz 2 buçuk saat falan sürüyo geçen bayram oğlum beni rezil etti yolda hiç durmuyo arabadan nefret ediyo sürekli mız mız ağlıyo kendini falan itiyo eşime dedimki ben bu bayram gidemem sen git gel dedim yalandan tamam falan diyodu dün annengile söyle ben gitmeyecem gidemem dedim annesi demişki ee dedengil her telefonda oğlanı soruyo napıyo diye merak ediyo diye, eşimde tamam gideriz o zaman demiş ki bana sormadan, bana söyledi az önce ben gidemem millet bebek sevecek diye bem rezil olamam görmüyomusunuz halimi tatile bile uçakla gittim uçaktada rezil etmedi mi beni dedim ee haklısın da millet anlamaz diyo bende kararlıyım gitmeyecem bide havalar soğuyo artık ya hastalanırsa yani haksızmıyım