anaaam ben ist bile değilim bırak nişantaşını
hoşgeldin güzelim senin ilk mi? sat filan ne zamandı istersen bu bilgileri yaz listeye eklesinler... birde yaş ve şehir filan vardı
Selam kızlar ben de dün aksam evde kontrol ettim 2 çizgiyi gördüm. Bugün de kan tahliline gittim 2091 cikti.
Benide aranizi alırmısınız. Ka_1049, , yas:28, İstanbul, sat:05.03.2014, 1. Bebek, 11.12.2014
İyi geceler kizlarTup bebek yaptik ptesi kan tahlili yapicam inşallah bende aralik annesi olucam ptesi inşallah listeye benide eklersiniz...Bu arada bende Ankaradayım
Asya bende de ishal başladı bugunallahım inşallah bir şeyimiz yoktur. Biraz fazla mı evham yapıyorum acaba?
Ya ben çok istiyorum aslında fakat bizi sanırım biraz aşar o durum. Eşimin iş durumu şu an net değil çünkü. Araştırmadım da gerçi hiç. Sadece benim hamileliğimi öğrenen bir arkadaşım ben amerikada doğuracağım demişti. Gerçi kızın zaten orasıyla çok iyi bağlantıları var. Senin bilgin var mı? Düşünüyor musun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aramıza yenı katılan arkadaslar bilgilerini verirse ekliycem..
ben evde test yaptım silik çıktı adetimde gelmedi daha yarın belli olacak inşallah hamileyimdir yarın benide eklersin artık ben denizlideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?