Guzel haberlerle gel inşallah
Evet canım ikizler....çok sağol canım
İnşallah herşey yolundadır canim güzel haberlerini bekliyorum
Akinti bende de var canim krem gibi ama.
Kokusu yok bazen de su gibi oluyor ama genelde krem gibi beyaz kivamli.
Sanirim normal.
Kokulu ve sari olursa korkmak lazimmis.
günaydın anne adayları ve hoşgelmiş yeni katılan arkadaşlar :) ben dün gece nöbette nöbetçi kadın doğumcunun iyi olduğunu duydum bi ultrason baktırayım dedim hem bebişimi gördüm hem kalp seslerini duydum maşallah herşey yolunda dedi hafta içi kan idrar vs tahlil verip sonuçlarıyla kızımda gittiğim dr gitcem yavaş yavaş aileye söyleyebiliriz artık
Dur bakalım sakin ol önce.. Kendini suçlamayı da hemen bırak canım benim.. Hamileliğe alışma sürecinde bu tarz düşünceler geçebilir insanın aklından.. Ama annelik içgüdüsü baskın gelir.. Güzel haberlerle dön...
Hepinize çok teşekkür ederim canlar. ..dün çok korktuk.doktor baltı usg ile...alttan baktı.rahim agzinda ufak bir kanama var dedi...bebekle alakalı değil çok şükür. Sadece keseyi gördük...büyümesi kese boyutu çok iyi dedi..düşük tehlikesi yokmuş.yürümek filan serbest..benim yaptiklarima klzdı.eşim şikayət etti.merdivenleri koşarak inme ve büyük kızını hiç kucağına alma dedi.. (17 kilo)minok canım bende gitmezdim.ama benim iki düşüğüm böyle başladı bende korktum.neyseki bir şey yokmuş.şimdi birazcık uzanıyorum . fazla yormuycam kendimi artık.
Oluyor canım.. Az önce kıvrandım karın ağrısından.. Gaz sancısından oluyor benim.. Wc ye çıkınca rahatlıyorum.. Masaj yap karnına..
Sakin ol. Panik yapma. Tüm dr ların söylediği ortak şey lekelenme tarzı şeyler olabilir. Sanırım ben acile bile gitmezdim. Canını sıkma. Bebeğin gayet sağlıklı inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkma canım hemen akıntıda gelebiliyo bazen bunlar sık olursa tehlike ama git tabiki doktora içini ferah tut bebeğine hiç bişey olmuycak Allahın izniyle.. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Hepinize çok teşekkür ederim canlar. ..dün çok korktuk.doktor baltı usg ile...alttan baktı.rahim agzinda ufak bir kanama var dedi...bebekle alakalı değil çok şükür. Sadece keseyi gördük...büyümesi kese boyutu çok iyi dedi..düşük tehlikesi yokmuş.yürümek filan serbest..benim yaptiklarima klzdı.eşim şikayət etti.merdivenleri koşarak inme ve büyük kızını hiç kucağına alma dedi.. (17 kilo)minok canım bende gitmezdim.ama benim iki düşüğüm böyle başladı bende korktum.neyseki bir şey yokmuş.şimdi birazcık uzanıyorum . fazla yormuycam kendimi artık.Canim inşallah herşey yolundadır biraz dinlen Allahın izniyle bisey kalmaz....ben tüp bebek yaptirdigim halde bocaladim ilk duyduğumda gayet normal o hislerin kendini suçlama canim
Sakin ol. Panik yapma. Tüm dr ların söylediği ortak şey lekelenme tarzı şeyler olabilir. Sanırım ben acile bile gitmezdim. Canını sıkma. Bebeğin gayet sağlıklı inş.Hepinize çok teşekkür ederim canlar. ..dün çok korktuk.doktor baltı usg ile...alttan baktı.rahim agzinda ufak bir kanama var dedi...bebekle alakalı değil çok şükür. Sadece keseyi gördük...büyümesi kese boyutu çok iyi dedi..düşük tehlikesi yokmuş.yürümek filan serbest..benim yaptiklarima klzdı.eşim şikayət etti.merdivenleri koşarak inme ve büyük kızını hiç kucağına alma dedi.. (17 kilo)minok canım bende gitmezdim.ama benim iki düşüğüm böyle başladı bende korktum.neyseki bir şey yokmuş.şimdi birazcık uzanıyorum . fazla yormuycam kendimi artık.
Oluyor canım.. Az önce kıvrandım karın ağrısından.. Gaz sancısından oluyor benim.. Wc ye çıkınca rahatlıyorum.. Masaj yap karnına..
Sakin ol. Panik yapma. Tüm dr ların söylediği ortak şey lekelenme tarzı şeyler olabilir. Sanırım ben acile bile gitmezdim. Canını sıkma. Bebeğin gayet sağlıklı inş.
Cok sagol canim.
Sata göre bayagi yol almis gibiyiz ama daha kalp atisi duymadik canim
Kesem küçüktü bugün inşallah normal bir sekilde buyuduyse 25mm civari olmasi lazim.
ancak Bu civarda karindan kalp atisi duyulurmus sanirim.
Geriden geliyorum galiba.
sağlıklı olsun da varsın geriden gitsin. ben de dün kalp atışlarını duyamadım. ama benim de geç döllenme olduğu için biraz geriden gidiyor. ama kesenin büyümesi güzel dedi doktor. bi sorun olsa kese büyümezdi dedi. o yüzden tez canlılık edip moralimizi bozmak yok :) inşallah duyar da gelirsin bugün :)
Aynen canım ultrasondan o kadar güzel bi duyguki anlatamam sende inşallah rahatlıkla duyarsın o heycanlı atışları...
ben 65 ile hamile kaldım, şuan 66 yım. Sanırım çok kilo alıcam yaçok yiyorum bide bulantı ve kusmalarınız ne zaman başladı? Ben 6+0 ım hiç bulantı kusma yok.. normal mi bu ?
sağlıklı olsun da varsın geriden gitsin. ben de dün kalp atışlarını duyamadım. ama benim de geç döllenme olduğu için biraz geriden gidiyor. ama kesenin büyümesi güzel dedi doktor. bi sorun olsa kese büyümezdi dedi. o yüzden tez canlılık edip moralimizi bozmak yok :) inşallah duyar da gelirsin bugün :)
Gecmis olsun canim uzuldum..
Mehmet hocaydi seninki sanirim.
Benimki Ahmet Erdem. İkiside daha cok riskli gebeliklerle ilgileniyor ama bende memnunum cok sukur
kızlar yeni hastaneden geldim, kalp atışlarını bugün duyduk kayda bile aldık harika birşey inşallah hepiniz tez zamanda duyarsınız.
Kizlar bisey sorcam benden su gibi bir akinti geliyor renk koku yok ve ic camasirim baya islaniyor. Bu bebegin suyu olabilir mi? Bu konuda bilgisi olanlar var mi? Supheleniorum
seninkisi normal akıntı su gibi olması bişey değiştirmez kokusuz ve renkli olmadığı sürece problem yok bebeğin suyu olduğunu da nerden çıkardın toplam en fazla 3 cm çapındaki kesede o kadar su olmaz zaten .
Kızlar slm bende yenı katıldım aranıza ve Allah kısmet ederse aralık annesıyım😉dun ılk defa doktora gıttım kese olusmus hersey yolunda sukur .. Seker ve guatr testlerı yapıldı .. Maalesef troıd bezım yavas calısıyormus. Buda hamılelıkte onemlıymıs . İlaca baslıcam.bu konuda bılgısı olan varmı. Pzt gıdıcem bakalım ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yeni hastaneden geldim, kalp atışlarını bugün duyduk kayda bile aldık harika birşey inşallah hepiniz tez zamanda duyarsınız.
Bende ilac kullaniyorum, her ay t4 ve tsh tahlileri yapiliyor dr ona gore dozunu ayarliyor (endokrin uzmanı) , ben 25 mg ile basladim çarşambadan itibaren 50mg yapti dr , bebisin zihinsel gelisimi icin cok onemli bir konu ama bir o kadar da basit ilaci duzenli ve uygun dozda alinca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?