Bugün ogleden sonra kontrolüm var kizlar.
Dua edin her sey yolunda gitsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah güzel haberlerle dönersin canım :) epey yol almışsınız, hep öyle gitsin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım senin bebişin hemen rahatlatmış senin içini ne güzel :) hep yolunda gitsin inşallah. karından mı baktı canım?
ben oldukça zayıfım 5+1 de keseyi de karından görmüştük
Evet canım ikizler....çok sağol canımElocan seninde ikiz bebeğin sanrm hayrlı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kac haftalık canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar nasıl gidiyor? Ben şu ana kadar 2.5 kilo aldım. Biliyorum çok ama frenlemeye çalışıyorum artık.... En son 6 haftalık görmüştüm haftaya bugün gideceğim kendi doktoruma artık 9 hafta bitmiş olacak gördüğümde umarım herşey yolundadır.....
Bende de pantolonlar sıkmaya başladı basen bölgem genişledi sanki....
Guzel haberlerle gel inşallah
Kızlar nasıl gidiyor? Ben şu ana kadar 2.5 kilo aldım. Biliyorum çok ama frenlemeye çalışıyorum artık.... En son 6 haftalık görmüştüm haftaya bugün gideceğim kendi doktoruma artık 9 hafta bitmiş olacak gördüğümde umarım herşey yolundadır.....
Bende de pantolonlar sıkmaya başladı basen bölgem genişledi sanki....
mide bulantılarım 3 gündür felan yok ve düzenli beslenebiliyorum sabah güzel bi kahvaltı sonrasında ara öğünde ceviz kuru incir kuru üzüm yiyorum sonra meyve tabağı hazırlıyorum kendime:)ve sağolsun görümcemin yapmış olduğu üzüm suyunu içiyorum ve akşamlarıda sebze yiyorum bazen balık ve gece de bir kase yoğurt e daha neolsun:)
Kizlar bana isim (nick), yas, sehir, kacinci dogumunuz, sat tarihi ve beklenen dogum tarihlerinizi soylerseniz liste yaparim.
Ohh agzindan öpüyorum canim :)
Bir de Amazonum vardi seni de kokulu kokulu öpüyorum :)
günaydın anne adayları ve hoşgelmiş yeni katılan arkadaşlar :) ben dün gece nöbette nöbetçi kadın doğumcunun iyi olduğunu duydum bi ultrason baktırayım dedim hem bebişimi gördüm hem kalp seslerini duydum maşallah herşey yolunda dedi hafta içi kan idrar vs tahlil verip sonuçlarıyla kızımda gittiğim dr gitcem yavaş yavaş aileye söyleyebiliriz artık
ben 65 ile hamile kaldım, şuan 66 yım. Sanırım çok kilo alıcam ya çok yiyorum bide bulantı ve kusmalarınız ne zaman başladı? Ben 6+0 ım hiç bulantı kusma yok.. normal mi bu ?
2.göz ağrım geliyor beklemiyorduk ama hayırlısı allahtan gelene şükürler olsun...(kazaya kurban gittik :) )
Canımm ben de seni öpüyorum çok, güzel haberlerini bekliyorum..
Ne güzel canım, darısı başıma..
Ttalım ben kızımda 55 ile hamiş kaldım.. 75 ile doğuma girdim.. Şu an yine 55 ile hamiş kaldım.. Ama benim yemekle alakalı değil; özellikle son aylar çok şiştim davul gibi oldu her yerim.. Vücut çok su tutuyor, yürümekte zorlanıyordum artık.. Kafaya takmayın emzirirken su gibi gidiyor kilolar sıkıntı yok, keyfini çıkarın.. Canınız ne istiyosa yeyin, için.. Çünkü bu dönem hayatta kaç kez yaşanıyor ki.. Tadını çıkarın..
Kizlar bisey sorcam benden su gibi bir akinti geliyor renk koku yok ve ic camasirim baya islaniyor. Bu bebegin suyu olabilir mi? Bu konuda bilgisi olanlar var mi? Supheleniorum
inşallah güzel haberlerle dönersin canım :) epey yol almışsınız, hep öyle gitsin inşallah :)