Selam herkese.nasılsınız? İyi olun
Bende kızlarım la ilgileniyorum.bu gün parka çıkaricam onları in şa Allah.bebeğimi çok merak ediyorum bu arada. .iyidir in şa Allah.ben hamile olduğumu her kesden sakladım kızlar.17 haftasında filan söylemeyi düşünüyorum.bir tek annemler biliyor...
inşallah iyidir.şimdi 2 haftalık heyecanlı bekleyişimiz var pıt pıt duyucaz inşallahhh..
sen gitmedinmi dr? hadi sen de hayırlı haberlerle gel canım
Tesekkur ederim canim cok sagol.
kızlar çin takvimine güveniyor musunuz :) bebeğin kalp atışını duymadan cinsiyet merakı sardı beni :26:
Aynen öyle insanin basina gelince anliyo bunu...benimkiler tedaviyle geldi bana canim korkum uzuntum oyuzden bir daha yasamak istemiyorum o sureci Rabbim cuma günü insallah mucizelerimin seslerini duyurucak bana
inşallah duyacaksın ikisini de.
guneiyorum canim arkadasima baktim dogru cikti ayrica annemde bana kardeslerime bakmis hepsi dogru insallah dogrudur yani
Aynen öyle insanin basina gelince anliyo bunu...benimkiler tedaviyle geldi bana canim korkum uzuntum oyuzden bir daha yasamak istemiyorum o sureci Rabbim cuma günü insallah mucizelerimin seslerini duyurucak bana
inşallah duyacaksın ikisini de.
İnşallah canim.....
Sağlık ocağında kan testi yaptırdım sadece. kadın doğumcumdan ancak 12 mayısta randevu alabiliyorum. Bekleyeceğim malesef. Dişim yüzünden antibiyotik de kullanıyorum. İnşallah problem olmaz.
kızlar çin takvimine güveniyor musunuz :) bebeğin kalp atışını duymadan cinsiyet merakı sardı beni :26:
kızlarr sarı akıntısı olan var mı ,endişelenmeye başlıyorum
aslında hem iyi hem kötüne güzel herşeyi birkere de öğrenicen ..
antibiyotik durumuna göre aldıysan sorun olmaz ona göre hassas antibiyotikler oluyor
rabbim meleğini korusun inşallahhhh
Canım ya benimkiler bir tuhaf . tabii kv ve eltim..eğer söylersem.cinsiyyete kadar başımın etini yerler.eltim kesun kız der kv kavga eder onla erkek der.her gün rüyalarını anlatırlar..kp.erkek olucak.neler alıcam erkek olursa ona der.ikinci kızımda yaşadım bunları.benim çocuğum bu.5 tane kızda olsa benim.biriciklerim onlar.gelde anlat.bu yüzden söylemedim kimseye.cins.belli olsun hele ne olucağını söylerimde ağızları kapanlr.yoksa o güne kadar başımın etini yerler.onlar yüzünden hamileliğimi kötü geçiremem..kafm rahat stresim yok ohhh değmesinler bana dimiiiMaşallah benim bütün es dost akraba biliyor
kızlarr sarı akıntısı olan var mı ,endişelenmeye başlıyorum
Evet canım hamilelerin kullanabildiği bir antibiyotik. 2 hafta daha dayanacağım sonra görceğim bebeğimi inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?