Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Eşit miktarda hurma, incir, kayısı, erik, ve dut kurularını bir kaba koy kaynar suda iyice yumuşayana kadar beklet. Sonra çekirdekli olanların çekirdeğini temizle ve karışımı robottan geçir. macun kıvamına gelince kavanoza koy ve sabah akşam 1 yemek kaşığı ye. İlk günler 2 de olabilir. karşım buz dolabında 1 hafta bekleyebiliyor. Pek çok kişiye iyi geldi inşallah sana da iyi gelir. bebeğine de besin olur. :))
Gunaydin kızlar....
Pazar gününden beri sanki bebeklerim benimle değil hissedemiyorum onlari kasigim sizlardi biz burdayiz derlerdi....gece ac uyanmalarimda bitti umutsuzum mutsuzum
cnm benim de oldu ama cok şükür geçti progestan iceriklo hel kullanıyorum ben de.bide istirat et yorulmakizlarr yaklasik 6 haftalik hamileyim. Bugun kahverengi lekelenmem oldu.daha once bi dusuk yasamistim. Doktor bulamadik ebe bakti. Kesem 23mm olmus 10gun once 7.8mm di. Progestan igne yaptilar. Ctesi kendi doktorum cagirdi. Yatiyorum artik hep. Lekesi olan oldu mu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de bebeğim 5+1 fakat hala göremedik. İnş bu cumayı umutla bekliyorum :) İlk başta çok üzülmüştüm ama sakinleşince üzülmek için erken olduğunu düşündüm. Sen de rahatla. İnş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Canim ya cok sevindim senin adina :) cok heycanlandim okurken Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin inshallah, en yakin zamanda bana ve tum bebek isteyenlere nasip olur inshallaaaah Allahtan umut kesilmez her shey icin saol canim bu arada kac haftaliksin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Karbonatlı su ortamdaki asit oranını düşürür o yüzden kaşıntı azalır ama tamamen mantarı iyileştirecegini sanmıyorum mantar enfeksiyonunda eş bile ilaç kullanıyo
selamlar birkac gundur okuyorum ama cevap yqzacak gucum bile yok. son bir haftadir cok zor geciyo gunler. artik hicbirsey yiyemiyorum. midem icin doktora gitmeyi dusunuyorum. yemek yeryemez sancidan kivraniyorum.
simdi saglik ocaginda bekliyorum kayit yapilmasi gerekiyo dediler. doktorda yaptirdigim testlerimi istedi. tabi devlet memuru isini zamaninda yapmadigi icin keyiflerini bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İste olmuyor anlatamiyorum kendime bunu 8.haftadada duyan oluyor diyorum ama olmuyor hayirlisiyla bu haftayida atlatasaydim
hamilelik çok stresli bir dönemmiş meğer,ya da biz keyfini çıkarmayı bilmiyoruz endişe ve tecrübesizlikten.7+6 günlük hamileyim.ilk gittiğimde kalp atışı yoktu ve ağladım sorun var diye .ancak bir hafta sonrasında gittiğimde kalp atışı vardı.uçtum mutluluktan ,ama şimdi de düşük korkusu aldı içimi dün akşamdan bu yana..çok çok açık,zor görülen pembe bi akıntı oldu ama çok çok az,bu sabah yine oldu..inşallah bunda da bi sorun çıkmaz da üzüldüğümle kalırım.yani atacak kalpleri merak etme,ama doğana kadar endişe bitmeyecek:)
Selam güzel hamişler :) bugün ilk muayenemiz vardı geç döllenme olmuş bende 1 hafta geriden gidiyoruz 5 haftalık dedi doktorum. Sadece kese ve içinde küçük yolk kesesi göründü inşallah haftaya bebeği de görürüz :) yolk kesesinin olması bebeğin de olduğu anlamına geliyor değil mi arkadaşlar kalp atışını duyana kadar rahat olamıyorum bir türlü :18:
Aynen bende hep üzülüyorum en ufak birşeyde benimde 5. Haftadan beri lekelenmem varbaya azaldı ama bir türlü geçmek bilmiyor ben hep yatıyorum 2 haftadır. Sanırım 12. Haftaya kadarda yatıcam yeterki bebişim iyi olsun
canım mantar için 1 litre ılık su yap, içine 1 şeker kaşığı karbonat koy karıştır. çok vajinaya girmeden sadece dudakları kapsayacak şekilde yıka. Mantarı iyileştiyor çok şükür, hem de doğal..
kızlar çin takvimine güveniyor musunuz :) bebeğin kalp atışını duymadan cinsiyet merakı sardı beni :26:
guneiyorum canim arkadasima baktim dogru cikti ayrica annemde bana kardeslerime bakmis hepsi dogru insallah dogrudur yani[/QUO :/ ne zaman hamile kaldığımıda bilmiyorum ki sat 20 mart ama mart sonu mu kaldım nisan başı mı anlamıyorum :44: mart sonu erkek nisan başı kız sanırım yada tam tersiydi
hamilelik çok stresli bir dönemmiş meğer,ya da biz keyfini çıkarmayı bilmiyoruz endişe ve tecrübesizlikten.7+6 günlük hamileyim.ilk gittiğimde kalp atışı yoktu ve ağladım sorun var diye .ancak bir hafta sonrasında gittiğimde kalp atışı vardı.uçtum mutluluktan ,ama şimdi de düşük korkusu aldı içimi dün akşamdan bu yana..çok çok açık,zor görülen pembe bi akıntı oldu ama çok çok az,bu sabah yine oldu..inşallah bunda da bi sorun çıkmaz da üzüldüğümle kalırım.yani atacak kalpleri merak etme,ama doğana kadar endişe bitmeyecek:)
İnşallah görürsün canim geç dollenmedir belkideSeni çok iyi anlıyorum. Benim de bebeğim 5+1 fakat hala göremedik. İnş bu cumayı umutla bekliyorum :) İlk başta çok üzülmüştüm ama sakinleşince üzülmek için erken olduğunu düşündüm. Sen de rahatla. İnş hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Canım lütfen öyle düşünme benim kasık ağrım tamamen yok oldu sadece belim ağrıyor pozitif düşün ordalar annesi sen gördün onları
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?