Benim normldede boyle sorunum vardi karnima masaj yaparak yapabiliodum. Simdi bebek olunca masajda yapamiorum ikinmada yasak dedi doktor. Dusuk tehlikesi var bende . olur ver bakalim iyi gelir.
Saol canim teshekkurler ama idrar test cikmayanlarda varmish ama bilemiyorum
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
2ay cok uzun bi sure. Idrarda gebelik 1 gün gecikince bile net çıkar. Neden kanda baktirmiyorsun ya da kontrole git bebegin bile gorunmesi lazim artik gebeysen
rica ederim tabi olur ama bana birinde ikisinde olur sonra çıkar gibi geldi sende hiç çıkmıyosa ve adet de olmuyosan bi durum var demektir.
Saol canim teshekkurler ama idrar test cikmayanlarda varmish ama bilemiyorum
slm bayanlar ben birsey sormak istiyorum ben benim son bat 20 martti netten hesaplama gore 5+5 hamileyim haftaya p. tesi doktora gidecem acaba alttan mi muane ediyo yoksa ultrasyonla gobekten mi? arkadasimin alttan muaneyle cocugu zedelenmis vedusuk yapdi bende korkuyorum bebegime birsey. olur diye yardimci olurmusun lutfen bana
Alttan baktirmak istemiyorsan 1hafta daha bekle karnindan gorunmeyebilir.ama vajinal ultrasonun sanıldığı gibi bi zarari yoktur bebeğe. Düşeceği varsa her türlü düşer.
Gec dollenme olabilirmi canim cok duydum bu hakkinda ama teste cikmiyo
Canım iki gün iki hafta değil 2 ay diyorsun geç döllenme de olsa çıkardı gibi...çünkü gebelik varsa yaklaşık 12 haftalık fln olur iki aylık geçikmede..bi kadın doğum uzmanına görün canım..varsa teste bile gerek yok ultrasonla görülür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
Saol canim cevabin icin ama ultrasonda baktigimizda hic bishey cikmadi kistim vardi oda yok Allaha shukur ama kan testi yaptiramiyorum yurt dishi oldugum icin sorunlardan dolayi ama napicagimi bilemiyorum
Canım iki gün iki hafta değil 2 ay diyorsun geç döllenme de olsa çıkardı gibi...çünkü gebelik varsa yaklaşık 12 haftalık fln olur iki aylık geçikmede..bi kadın doğum uzmanına görün canım..varsa teste bile gerek yok ultrasonla görülür
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim eskilerde kistim vardi tedavi gordum shimdi yok onu demek istedim 10 gun once ultrasona gittim cocukta yok kistte yokSorunlardan kastini yine anlamadim ama madem eminsin hamile olmadigina adet söktürücü verseymis keşke dr un
Arkadashlar oncelikle herkese merhaba, mayisin 2ne adet olmayali iki ay oluyo ama idrar testler hep negatif cikiyor shimdi napicagimi bilmiyorum, kan testi yaptiramiyorum bazi sorunlardan dolayi ama napicagimida bilmiyorum, yada gec dollenmemi, lutfen yardim edin benim gibi hamile kalan varmi?(((
geç döllenme oluyorsa olabiliyor ama düşünce gücü de gecikmeye sebep olabiliyor.2 ay da uzun süre ama bilemeyiz ki . sen bi rahatla bence madem kan tahlili sansında yok. kendini rahat bırak hasta olcaksan bile böyle yapman geciktirir. gec döllenme olduysa da 1 hafta yada 10 gün bekle test tekrarla çıkan sonuç büyük ihtimmal doğrudur.
Saol canim dogru diyosun her sheyi kendi akishina birakmak en dogrusu ama bu ay cok umutleniyoruz
canım üzme kendini böyle şeyler düşünüperken gittin ve kalp atışları "henüz" duyulmadı o kadar... bunun dışında bir şey düşünme bebişlerini de üzme nolur. benim de kasık ağrım pek kalmadı. her belirtisiz kaldığımızda bunları aklımıza getirirsek... bir sonraki randevunda her şeyin yolunda olacağını göreceksin canım. benim de cuma kontrolüm. şimdiden hazırlıyorum kendimi henüz erken duyamayabilirim diye. üüüzüüülmeeeeee
canım yaa sakın öyle düşünmee üzülmeedaha çok yeni gebelik birşey hissetmemen normal değil mi, benimde bi ara kasığımda ağrı oluyodu sonra geçti, şimdi yeniden geldi zamanını bilemezsin ki
Kizlar kabizlik sorunu yasiyordum doktor dupbalac diye bir surup verdi. Kullanan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?