kızlar nasılsınız ne alemdesiniz? benim şeker tokluk 94 çıkınca bayramda coştum. eylülde 1 kilo verdim almadım derken, 4 günde 4 kilo ile döndüm kvden. turşu ile bozdum kafayı sonuç ödem. 4 günde 4 kilo almak mümkün olmadığına göre ödem yaptım geldim.
Bugün endokrine gittim kızlar. Değerlerimi beğendi doktor yani kendi ölçtüklerimden bahsediyorum. Normal seyrediyor dedi diyete ve ölçümlere her gün devam. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Bu arada suyum da tam sınırda çıktı yani biraz fazla çıktı inşallah bir sorun olmaz dua edin kızlar
Canım valla suyun fazla Olmasının bildiğim kadarıyla bir Çözümü yok. Kendi kendine geçebiliyor. Benimki sınırdaymış fazla değil yani ama daha da artmaz inşallah. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah azalma olmuştur. Bir arkadaşımn da sınırdaymış ama sonra düzelmiş kendiliğinden. Inşallah benimki de düzelir. Az kaldı artık inşallah şu son zamanları da hayırlısıyla atlatıp bebişlerimizi zamanında kucağımıza alırızödemdir canım ama dikkat et. fazla ödemde zararlı. tuzdan uzak dur.
dikkat et canım. suyun fazla olmasının bir çözümü var mı? bende herşeyden korkar oldum artık. şeker, açılma, su...
benim bayram zararsız geçti. bi tane kaçamağım yok. şekerimi sürekli ölçmüyorum artık. çubuk sıkıntı. sabah aç ve öğlen tok akşam tok ölçüyorum. dengeli. sabah şekerimi insülinle düzenliyorum.
kendimi çok yormamaya çalışıyorum. 34 haftaya kadar temkinli olmakta fayda var. 28 E girdik. hayırlısı bakalım.
Kızlar napıyosunuz hiç kimse girmemiş kaç gündür. Dün benim kontrolüm vardı neyse ki suyum normal seviyelere düşmüş. Onun dışında Şekerim de normal seyrediyor. Artık eskisi kadar çok da dikkat etmiyorum yediklerime canım bir şey çekerse ucundan alıyorum. Sizler ne durumdasınız?
Evet benim de doktor demişti 35. Haftada bile insüline başladıklarım oldu diye o yüzden dikkat etmek lazım son zamanlara kadrben dikkat ettigim sürece sekerde sorun yok suyumda normal seviyeye düsmüs cok su icerdim biraz azaltmistim son zamanlar ( onla alakasi yok diolar ama ) bebegim tersrti geri dogum pozisyonuna girmis diyetten beridirde daha kilo almadim kilom sabitlendi ama bebek aliyomus ..ayrica sekerede 35. haftaya kadar dikkat edilirse yeterliymis sonrasi önemli degilmis ..
benden de bu kdar
Biz oğlumla iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Şekerim düzenli gidiyor bir tek sabah tokluk bazen 140-150 civarı geliyor onun dışında iyi çok şükür. Haftaya Pazartesi günü de endokrinde kontrolüm var. Bu arada şaka maka baya az kaldı doğuma artık :)kızlar nasılsınız ne alemdesiniz?
Biz oğlumla iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın? Şekerim düzenli gidiyor bir tek sabah tokluk bazen 140-150 civarı geliyor onun dışında iyi çok şükür. Haftaya Pazartesi günü de endokrinde kontrolüm var. Bu arada şaka maka baya az kaldı doğuma artık :)
Tam 30u doldurduk bugün :)hadi şükür canım kaç haftalıksınız şimdi
Canım meyvede de çok şeker var bence dikkat etmelisin bebeğin içiniyiyim çok şükür. tokluk şekerim 94 çıkalı sapıttım ben. börek pilav vs yemiyorum ama meyveyi artırdım. irademe hakim olamıyorum
Canım meyvede de çok şeker var bence dikkat etmelisin bebeğin için
Tabiki ölçülü bir şekilde yemek doğru ve gerekli bebek için de ama çok yeme demek istedim. Çok yersen gene yükseltebilir şekeriniama tokluğum 94e düştü. dr da ye artık ölçülü şekilde dedi
Tam 30u doldurduk bugün :)
bizde salı günü 30+0 olucaz inşallah :)oo maşallah bizde c.tesi 30 u dolduruyopruz kısmetse bikaçgün var aramızda :)
bizde salı günü 30+0 olucaz inşallah :)
YÜKSEK. 1 SAAT SONRA 140 IN ALTINDA OLMALI. KONTROLLÜ GİT. BEN SABAH AÇLIK ŞEKERİMİ DÜŞÜREMEDİĞİM İÇİN İNSÜLİNE BAŞLADIM. HAFİFE ALINACAK BİŞEY DEĞİL.Kizlar benm kahvaltıdan bi saat sonra 175 çıktı şekerim nasıl değer 50lik yuksek 100 lük yuklemem normal cikmisti
Evet maşallah size de annesi:) gerçi bizim oğluş 4 gün önden gidiyormuş ya hayırlısı bakalım:)oo maşallah bizde c.tesi 30 u dolduruyopruz kısmetse bikaçgün var aramızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?