2014 aralık anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

şeker ölçüm cihazı kullanıyorum.

• Ankete Katılan
    16
kizlar ben de persembe endokrine gittim ordan diyetisyene benim de listem sizinkiler gibi ama ben muzu ozellikle sordum aksam sutun yaninda yiyebilirsin dedi yenmemeli mi ki. bir de oglen aclik sekerim yuksek cikiyor anlamadim gitti
Valla benim diyetisyenim yasak muz dedi bana. Şeker oranı çok yüksekmiş. Bilemiyorum ama bir araştır istersen

kizlar ben de persembe endokrine gittim ordan diyetisyene benim de listem sizinkiler gibi ama ben muzu ozellikle sordum aksam sutun yaninda yiyebilirsin dedi yenmemeli mi ki. bir de oglen aclik sekerim yuksek cikiyor anlamadim gitti
Yarım muz bi porsiyon meyve diye biliyorum canm

ünsiline rağmen sabah açlık şekerim 113. akşam 7,30 dan sonra ağzıma lokma koymadım. tokluğum 143 tü. sabah 113 görünce moralim bozuldu. kan hapı içiyorum gece yatarken, onuda gündüze çekicem bakalım durum ne olacak.
sabahı dengeleyemedim ya. birde dün akıntımın içinde kırmızı ince damar gibi kan vardı. 9,15 te muayenem var. kafama takılanları soracağım. resmen moralman çöküğüm. bebeğime bişi olcak korkusu sürekli ensemde. allahım yardım etsin bizlere yaa

Canım ama şekeri tetikleyen en önemli şey de stres. Sen strese girersen düşmez ki Şekerin yükselir daha da. Bebeğin için iyi düşünmeye çalış ve moralini bozmamaya gayret et. Onu düşün sadece.

Benim bugünkü değerlerim şöyle:
Sabah açlık:86 tokluk:112
Bu hafta biraz daha dengede çok şükür. Ekmek yemezsem yükselmiyor pek şekerim. Bir de yürüyüş yapınca da düşüyor o yüzden her gün yapmak lazım aslında ama fırsat olmuyor her gün maalesef..

sağol canım söylediklerin için inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavruları

kızlar öbür tarafa da yazdım buraya da yazayım. dün yanımda kahvaltımla gittim hastaneye. aç kan verip kahvaltı edip yine kan verdim. açlık 95 tokluk 94 çıktı. anladımki benim şekerimi yüksek çıkaran üzüm kavun karpuz dut haftada 2 dondurma ve stresmiş. çünkü ilk yükleme yaptığım dönemde bunları abartmıştım. oğlum kreşe giderken çığlık çığlık ağlıyor diye üzülüyordum.şimdi oğlum mutlu mutlu gidiyor, öğretmenine her sabah seni özledim diyor sarılıp öpüyormuş:) stres bitti ve şekerli meyveleri kestim diyete harfiyen uymadan şeker bu halde. demekki meyve gerçekten şeker deposuymuş.

Geçmiş olsun canım gözünaydın hadi:)

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. GÖZÜN AYDIN. BENDE SABAH AÇLIĞINI BUGÜN 102 YE DÜŞÜRDÜM. TOKLUĞUM 129.
ZAMANLA DÜŞECEK İNŞALLAH.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. GÖZÜN AYDIN. BENDE SABAH AÇLIĞINI BUGÜN 102 YE DÜŞÜRDÜM. TOKLUĞUM 129.
ZAMANLA DÜŞECEK İNŞALLAH.

çok sevindim canım. iki değer de çok güzel maşallah. inşallah daha da iyi olur. dün bahsettiğin şeyden oldu mu yine kanlı akıntı?

çok sevindim canım. iki değer de çok güzel maşallah. inşallah daha da iyi olur. dün bahsettiğin şeyden oldu mu yine kanlı akıntı?

YOK CANIM OLMADI. DOKTORUM IKININCA AÇILMA VAR DEDİ VE PROGESTAN JEL VERDİ. SABAH ONU KULLANMAYA BAŞLADIM. DÜNDE İŞYERİNDEN DOĞUM İZNİNDE BİR ABLAM ARADI. İL BEBEĞİNDE BENİM YAŞADIKLARIMI YAŞAMIŞ. BENİM TOKLUĞUM 200 DEN AŞAĞI DÜŞMEZDİ DEDİ. İNSÜLİNDE KULLANMAMIŞ. HATTA 5 AYDA 2 CM AÇILMASI OLMUŞ AYLARCA İLAÇLA İDARE ETMİŞ 38 DE DOĞUM YAPMIŞ. BANA MORAL VERDİ. DAHA AÇILMA YOK, HAFTAN İLERİ SAKİN OL RAHAT OL DEDİ.
BİRAZ DAHA RAHATLADIM AÇIKCASI. MORALİMİ YÜKSEK TUTUCAM. BU BİR SINAV EVRESİ. BEBEĞİMİZ ÖYLE KOLAY GELİYORUM DEMİCEK ANLAŞILDI. BÖYLECE ONA SEVGİMİZ DAHA DA ARTIYOR. ALLAH ÇARESİZ DERT VERMESİN BİZ HAMİLELERE. DUA EDİYORUM VE DİNLENİYORUM O YÜZDEN BOL BOL :)

saol bacım, senin nasıl değerler. tuzu azalttınmı?
Benim bu hafta daha düzenli çok şükür. Yarın da endokrine gideceğim randevum var bakalım ne diyecek. Tuzu bir tek kahvaltıda kullanıyorum o da eskisine göre daha az. Bugün açlığım 80 tokluğum 127 geldi. İyi yani çok şükür.

çok güzel maşallah.. inşallah yarın da iyi haberlerle gelirsin.

kızlar doktor bana şeker ölçüm cihazı vermedi ben nerden alabilirim bu aleti bende ölçüp bakmak istiyorum takip de etmyor doktor

kızlar doktor bana şeker ölçüm cihazı vermedi ben nerden alabilirim bu aleti bende ölçüp bakmak istiyorum takip de etmyor doktor
normalde pahalı canım. doktorun vermediyse şekerin ciddi değil. eğer ciddi ise de doktorunu değiştir. rapor verilip ücretsiz alınan bir alet bu. ama yine de alayım dersen eczanelerde şeker ölçüm cihazı dersen verirler.

Bugün endokrine gittim kızlar. Değerlerimi beğendi doktor yani kendi ölçtüklerimden bahsediyorum. Normal seyrediyor dedi diyete ve ölçümlere her gün devam. 2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Bu arada suyum da tam sınırda çıktı yani biraz fazla çıktı inşallah bir sorun olmaz dua edin kızlar

kızlar nasılsınız ne alemdesiniz? benim şeker tokluk 94 çıkınca bayramda coştum. eylülde 1 kilo verdim almadım derken, 4 günde 4 kilo ile döndüm kvden. turşu ile bozdum kafayı sonuç ödem. 4 günde 4 kilo almak mümkün olmadığına göre ödem yaptım geldim.

Canım çok yemeseydin keşke vücut su toplamıştır neyse bol bol su iç bari dengeyi sağlasın bünyen. Benim şeker daha düzenli çok şükür. Daha iyiyiz 2 haftadır falan. Sürekli kontrole gideceğim zaten doktor dedi ki bebek büyüdükçe şeker düzeyi artabiliyormuş o yüzden son haftaya kadar dikkat etmek gerekiyormuş. Biz de ona göre davranıyoruz bakalım.

çok sevindim şekerinin düzenli istikrarlı olmasına canım. kontrole ne zaman gideceksin?
ben maalesef böyleyim. ya hep ya hiç. ya çok dikkat ederim ya salarım gider. her türlü yasağı deldim tadımlık. ama en büyük hata turşu oldu. iki kilo turşu yemişimdir 4 günde:) toparlarım inşallah. bugün başladım normal düzenime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…