2014 aralık anneleri şeker yüklemesi yüksek çıkanlar

şeker ölçüm cihazı kullanıyorum.

• Ankete Katılan
    16
Kizlar benm kahvaltıdan bi saat sonra 175 çıktı şekerim nasıl değer 50lik yuksek 100 lük yuklemem normal cikmisti
175 yüksek baya. 140ın üstünde olmaması gerek dikkat etmelisin bence. Ekmek falan yiyorsan onu azalt ya da tam buğdaya geç.

175 yüksek baya. 140ın üstünde olmaması gerek dikkat etmelisin bence. Ekmek falan yiyorsan onu azalt ya da tam buğdaya geç.
aksam yemeginden bi saat sonra ölçtüm 152 çıktı hiç meyve bile yemiyorum şekerim çıkacak diye ekmeği kepekli yiyorum neye dikkat etmeliyim ne yemeliyim düşmesi için..cevaplarin icin tesekkür ler

aksam yemeginden bi saat sonra ölçtüm 152 çıktı hiç meyve bile yemiyorum şekerim çıkacak diye ekmeği kepekli yiyorum neye dikkat etmeliyim ne yemeliyim düşmesi için..cevaplarin icin tesekkür ler
Ben kepek ekmeği yediğimde yüksek çıkıyordu. Tam buğday yemeni tavsiye edebilirim. Bir de makarna pilav gibi şeylerden de uzak olmak gerekiyor. Belli bir diyet verdi mi doktor sana?

Ben kepek ekmeği yediğimde yüksek çıkıyordu. Tam buğday yemeni tavsiye edebilirim. Bir de makarna pilav gibi şeylerden de uzak olmak gerekiyor. Belli bir diyet verdi mi doktor sana?
Yok canm vermedi benm 50lik yüksek 100 lük normal çıktı dr fazla tatlı yeme dedi ben hiç yemiyorum ama yinede yuksek

Yok canm vermedi benm 50lik yüksek 100 lük normal çıktı dr fazla tatlı yeme dedi ben hiç yemiyorum ama yinede yuksek
Sadece tatlı değil işte. Içinde beyaz un bulunan şeyler de şekeri yükseltiyor ve pirinç tabi. Internetten bak istersen neler şekeri yükseltir diye ve onları yememeye çalış

GEBELİK DİYETİ İLE İLGİLİ BİR ARAŞTIRMA YAP. MEYVEYI AYRAN YADA YOĞURTLA BİRLİKTE YE. AYRICA EKMEK KESİNLİKLE TAM BUĞDAY AL. 2 DİLİMİ ASLA GEÇMESİN. SABAHLARI 1 DİLİM. YEMEĞİN YANINDA LİFLİ GIDALAR TÜKET. AYRICA POSALI YİYECEKLERİ DE ARAŞTIR VE ÖĞÜNLERİNE DAHİL ET. BENİM TAVSİYEM BUNLAR. BEN ÇOK ARAŞTIRDIM.

BU ARADA KIZLAR,

DOĞUMUNUZU NORMAL Mİ SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ. BANA ÇEVREMDEN TAVSİYELER ŞEKERİM OLDUĞU İÇİN HİÇ RİSKE ATMAYIP 38 DE SEZERYAN YAPTIRMAM KONUSUNDA. SİZLER NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Şekeri olup normal doğum yapanlar da var ama. Ben doktoruma sordum son haftalara kadar herhangi bir şey diyemeyiz dedi.

Şekeri olup normal doğum yapanlar da var ama. Ben doktoruma sordum son haftalara kadar herhangi bir şey diyemeyiz dedi.
HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ NORMAL İSTİYORUM. FAKAT NORMALİ ZORLAMAMAK GEREKTİĞİNİ DE ÇEVREMDEKİ DOĞUMLARDAN ÖĞRENDİM. HİÇ BİR SORUNUM OLMASA GÖZÜM KAPALI NORMAL YAPARDIM AMA BU DURUMDA BEBEĞİN CİĞERLERİNİ ZORLAMAK İSTEMİYORUM. GENEL ANESTEZİYE KARŞI FOBİM VAR. EPUDURAL ANESTEZİ İLE DOĞUM DÜŞÜNCESİ YAVAŞ YAVAŞ BEYNİME YATIYOR. BİRDE İNSULİN KULLANIYORUM SİTRESLE ŞEKERİMİN YÜKSELMESİ RİSKİNİ GÖZE ALAMICAM. YANİ ŞİMDİLİK DÜŞÜNCEM BU AMA ZAMAN NE GETİRİR BİLEMİYORUM.

Hayırlısı olsun hem bebeğin hem senin için. Ben internette de çok araştırdım o yüzden diyorum şekeri çıkıp da normal doğum yapan çok var ama tabiki o andaki durum da çok önemli. Bazı durumlarda sezeryan normal doğumdan daha sağlıklı olabiliyor. Doktoruma güveniyorum ben de o ne derse o olacak inşallah tabi Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…