2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar bizim kesin nikah tarihi belli oldu ev biraz geç teslim edileceğinden dolayı 27 eylüle ertelendi

Kızlar bizim kesin nikah tarihi belli oldu ev biraz geç teslim edileceğinden dolayı 27 eylüle ertelendi

hayırlısı olsun canım :) benimde 14 gün sonra nişanım var onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum giremiyorum kimler neler yapıyor zaman daraldıkça sıkıştı mı işler :)

ben normalde ist da yŞIYORUM AMA ÜNİ SON SINIFTAYIM SAKARYADA DÜĞÜNÜM TRABZONDA OLACAK MAALESEF KUAFÖR FALAN HİÇ BAKMADIM DAHA ARTIK ŞANSA AMA İST DA YAŞIYCAZ

Benim de düğünüm Trabzon'da olacak. Kuaförüm de hazır. Geçen sene elticiğim evlendi, onun düğününde gittiğimiz kuaföre gideceğiz gene. Saçtan da makyajdan da memnun kalmıştım. İstersen yardımcı olabilirim.

Hayırlı olsun. Geç olsun da güç olmasın demişler. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

hayırlısı olsun canım :) benimde 14 gün sonra nişanım var onun hazırlıklarıyla uğraşıyorum giremiyorum kimler neler yapıyor zaman daraldıkça sıkıştı mı işler :)

sizinde hayırlısı olsun nişanlılık döneminiz kısa olucaj demek ki :) evet günler azaldıkça stres artıyo

Amin inşallah hepimizin

Bende İzmirdeyim ve burada yaşamaya devam ancak balayını daha ayarlamadık.Mobilyalarada bir türlü karar veremiyorum.Sanki bütün koltuk takımları birbirine benziyor.
Bir de kirada oturacağımız için karar veremememde etkili bir faktör de o...:44:

Veeee sonunda düğün tarihim belli oldu 10 ağustos

arkadaşlar 10 ağustosta cumhurbaşkanlığı referandumu olacakmış bugün açıklanmış tarih. o gün olacak düğünler bu durumdan etkilenir mi ki ya bilen biri var mı?
eşim değiştirelim tarihi geç olmadan diyor. düğün salonları bile kapalı olabilir o gün diyor.
bu konuda bi bilgisi olan var mı

sizinde hayırlısı olsun nişanlılık döneminiz kısa olucaj demek ki :) evet günler azaldıkça stres artıyo

Amin inşallah hepimizin
hemde ne stres yaa bazen durup dururken ağlıyorum :) evet kısa bi nişanlılık dönemi geçircez :)

canım bende kirada oturcam o yüzden eşyalarımı olabilidiğince küçük her eve sığabilecek tarzda aldım :)

sanmam canım ya sabah oyunu kullanan gelsin düğüne nolcakki düğün salonlarına sandık koymıcaklar ki
gerçi yine de araştır

Bilemedim ki şimdi eeee tarih değiştirseniz nasıl yer bulacaksınız bu saatten sonra

babamla konuştum da sorun olur iki tarafta birden yer ayarlayamayız yeniden boşver düşünme dedi. ama eşim değiştirelim diyor illa. aman neyse napayım onu düşün bunu düşün sıkıldım artık :) değiştirirlerse değiştirsinler değiştirmezlerse kalsın sanki düğün benim değil

sen eğlenmene bak canım ya illa oy kullancam diye tutturan olursada gelmeyiversin o gün senin günün boşver insanları :) eşin de herşey mükemmel olsun istiyo sanırım ama o iş biraz zor yaz geldi düğüne kaldı 4 ay falan çok zor tarih değiştirmek falan

aynen öyle inşallah sorun çıkmaz ya şimdi böyle diyorum ama sorun çıkarsa çok takarım
hayırlısı hayırlısı

Kızlar kuafor arayışım devam etmekte. sizlere de ara ara haber vereyim belki yardımcı olur. bahçelievler nexsus ile dün görüşmeye gittim. Beklediğim gibi olmadı biraz hayal kırıklığı yaşadım. Porselen makyaj değil su bazlı makyaj yapılıyormuş. ikisinin sonuçlarında ne gibi fark olur kestiremiyorum. Nikah sonrası fotograf çekimine gideceğim için makyajın kalıcılığı önemli. Valla kararsızım ya şu kuaför de belli olsada aradan çıksa

bence kesinlikle porselen yaptırmalısın canım başka bir yere bak porselen makyaj yapan ben nişanımda porselen yaptırmıştım tüm gece deli gibi oynadım tabiri caizse ve nişan sonunda çekilen fotoğraflarımla başında çekilenler arasındaki tek fark saçımdı oda yine kuaförden değil benim saçlarımın çok ince telli oluşundan ama makyajımda en ufak bir bozulma olmadı ben düğünde salonumun kuaförüne gidicem ama kınada yine nişanda gittiğim yere gitmeyi düşünüyorum inşallah hepimiz istediğimiz gibi geçiririz hayatımızın en özel gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…