iyi demişsin bence canım o ne öyle ya insan senin yanına yerleşicem demekten utanır bence.
eli ayağı tutuyosa herkes kendi evinde kalsın bi zahmet
bi de sen çalışıyosun nasıl bakacakmışsın ona
çok zor evlilik düzen kurmak bunu oturtmak bide kayınvalideyle oturcaksan daha bi zor hale gelir
ama ağzının payını almıştır bence kayınvaliden bi daha teklif edemez öyle bişeyi sana
payını aldıysa da almadıysa da kabul edemem kızıyla aynı şehirde yaşıyor onunla kalsın napayım.
sen neler yapıyorsun başka canım hep ben anlattım :)
ay canım ben napıyımm işte diyet topiklerinde takılıyorum işteeeciddi ciddi kilo vermem lazımm gelinliği hadi böyle giydik bide böyle hamile kalmak istemiyorum bide kredi çektik canım biz eşyalar için 36 ay vadeli bakalım bi dahaki ay başlıyo nişanlım ve ailesi ödicekler artık gönül rahatlıgıyla giderim eşyaları almaya
diyetisyene flan git olmazsa canım?
eşyalarının fotolarını merakla bekliyorum
mayıs başında gitmeyi düşünüyorum canım
diyetisyen kendim beceremezsem giderim dedim ama şimdilik kaçamaksız gidiyoruz bakalım nolucak
zor ya diyetle yaşamak Allah kolaylık versin canım :)
biliyorum söylemiştin mayısta gidicem bursaya diye :)
sağol yaa çok destek oldun cadalozzzzzz
diyetisyen kendim beceremezsem giderim dedim ama şimdilik kaçamaksız gidiyoruz bakalım nolucak
merhaba kızlar benim düğünümde 3 mayısta kısmetse çok az kaldı az kaldıkça geriliyorum sanki acaba bi ben mi bu kadar abartıyorum diye kendime sorar oldum çok zor bi dönemmiş ya da ben fazla beklenti içine girmişim hala kararsızlıklar yaşıyorum normal mi yoksa problem bende mi bilmiyorum zor bi süreç oldu benim için daha bulutların üstünde bişey zannediyordu bu nişanlılık evresini sanki başka birinin düğününe gidecekmiş gibi hissediyorum
Yalniz degilsin canim bende oyleyim
gel git yaşamaktan yoruldum artık tek emin olduğum birşey var o da çok seviyorum... sanırım karakterlerimizle de alakalı bi durum canım aşırı detay düşünmek duygusal olmak duygularını gizleyememek bu duruma itiyor insanı
Bende cok seviyorummm cooook kavusmak icin o kadar cok mucadele verdik oyle zor imtihanlardan gectikki ben babami onca insanin icinde hice sayip evet ben istiyorum demisim simdi hickimsenin benm mutlulugumu bozmazisina izin vermicem aileme askima sahip cikicam cunku ona guvenim sonsuz sende oyle yap
inşallah canım bolca çokça mutlu olursunuz sevginiz kuvvetli ise herşey aşılır sen de zor durumlardan geçmişsin aile arasında da kalmak çok zor bi durum ne mutlu sana sağasağlam duran bi yüreğin var bu ara da nazardan da kaynaklanıyo bi çok seyler bol bol dua et canım zor olan güzel olan herşey kıskanılır bende geç anladım ama sonunda anladım :) nişanlımla çok zor dönemlerden geçtik sorun ikimizdede vardı dik kafalılığımızdan atarımızdan giderimizden kaynaklanıyor nişanlanana kadar sorun yoktu nişanlandıktan sonra başladı didişmeler vs vs bi de tek çocuk zor velhasılkelam Allah yardımcımız olsun kalbimizi sevgiden ayırmasın rabbim
Evet canim sorma hemde oyle zorki anlatamam herseyi kendin yapmaustlenmek o sorumluluk cok zor cunku babam beni verirken iyi dusun bi ailen oldu oburunu unutucaksin beni oldü biliceksin dedi canim babacigim ama canimdan cok sevdigim birinden de vazgeceemedim asla babami ezmedim gonlunu aliriz diye tamam dedim :18:aklima geldikce uzuluyorum bizde nisandan sonra daha cok sorunlar cikti ama biz yanayna cok mutluyuz hep ailelerden kaynakli o yuzden en erken zamanda dugun yapmak en iyisi ama birazda maddi durum hazir olcakki olsun hemen 5ay daha idare edicez hala olmus nisanlimla babamdan izin alarak bulusamamam haber verememem gizli sakli ooof oof o kadar zorkiii evlenince barissa bile yeter bana cok uzuluyorm allah yardimcimiz olsun sukredelim yinede
amiin canımm babanın geçerli sebepleri var mı istemiyor bu kadar yani diretiyor ama sonuçta nişanın yapılmış yani izin vermiş hayır olmaz diyip kestirip atabilirdi evlendikten sonra unutulur bunlar gibime geliyor sıkma canını
8yasindan beri yurtlarda okuumus hep ailesinden hep ayri yasamis pek ilisksi yok kendi kurdugu ailesi 4kizi var onlara baglanmis onlara hayatini adamis sonucta sanirim elinden alip gidiyolar diye istemiyo diretiyo yalniz kalmak istemiyo olabilir yani bu benim dusuncem cevremizdekilerde adam kizlarini herkesten kiskaniyo paylasmak vermek istemiyo diyolar :'( ama kime sorarsan sor dunyanin 1 numarali babasidir eline su meyve alir hepimizi gezer yedirip icirmeye calisir lavbaya girerken bile onceligi bize verir sorar girmek isteyen varmi diye annemde calisiyo bende kardeslerm okuyo babam ogretmen evin butun islerini yapar temizler supurur aksam gelriiz sofra hazir sofrayi toplr elimizi hicbiseye surdurtmez herzaman rahay yasayalim istedi simdi saniyoki beni hizmetci gibi kullancklar gittigim yerde hizmet edicem fln kondurmayi sanirim bilmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?