2014 agustos gelinleride buradaa

Kızlar benimde düğünüm 1 ağustos

vee bugün salonun tutulmasıyla birlikteee bende Ağustos gelinleri arasında yerimi almış bulunmaktayım 6 Ağustos'ta benim düğün tarihim kızlarr

hayırlı olsun kızlar

nikah işlemleri, gelinlik dikimi, eşya almaaa çoğu şeyimizi halletcez inşallah canım yaa
oo misafirlerin baya çokmuş ne güzel nası geçti bakimm

24 ağustos geliniyim :))

hayırlı olsun canım

hayırdır canım neler oldu böyle çok üzüldüm yaa rabbim hakkında hayırlı olanı versin canım

Aramiyo sormuyo ilgilenmiyo nisanli miyiz neyiz belli degil. Biz neyiz diyorum valla ne oldugumuzu bende bilmiyorum diyo. Nisanli oldugumuzu anlayana kadar bana nikahtan bahsetme dedim. Annesi geldi praya gittik tam cikarken annesi bi ara nikah gununu konusalim dedi bende bu sene istemiyorum dedim. Biz ciktiktan sonra hemen oglunu aramis. Diyorum ki bem sana daha onceden soyledim sen ararsan konusuruz sen gelirsen gorusuruz ben aramamda gelmemde bi tek hastalik olursa bisey alinmasi gerekirse gelirim dedim. Alinicak bisey yok hasta olursamda gelme sana ihtiyacim yok x var y var diyo onlar kuzenleri ve biri 20 biri 16 yasinda kizdim telefonu yuzune kapattim

niye öyle oldu ki canım ya düğün öncesi stres yüzünden atışmalar sorunlar oluyor ama bu kadar ileri niye gitti ki olay

nikah işlemleri, gelinlik dikimi, eşya almaaa çoğu şeyimizi halletcez inşallah canım yaa
oo misafirlerin baya çokmuş ne güzel nası geçti bakimm

ooohh yorulacaksın ama güzel yorgunluklar olacak hadi hayırlısı canım inşallah hepsini gönlüne göre bulursun
valla çoktu iyi ki evim geniş yoksa sığmayacaktık böyle bile zor sığdık :)
idare eder canım kayınvalide biraz canımı sıktı. nerdeyse biz de ayrılma noktasına geliyorduk da çok şükür atlattık dzeldi her şey

canım çok üzüldüm ya hakkınızda hayırlısı olsun bişey diyemedim
herkese noluyo canım ya ayrılma noktasına gelen gelene bunlar hep vaktin azalıyo olmasından gerginliklerin tavan yapmasından kaynaklı. takma sen kaynanı bütün kaynanalar can sıkıcı

gündaşım hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun şimdiden :)

düşüncesizlik işte canım, her şeye karışmayalım burnumuzu sokmayalım demiyorlar.
zaten cadalozun tekiydim şimdi daha beter oldum onlara karşı

ne dedi de kızdırdı bu kadar seni ya :)

neler demedi ki :)
biz eşyalarımızı almıştık evimize geldi, ben kalıyorum içinde. yatak odamızda yatacakmış hanımefendi. ilk gün ona canım sıkıldı. daha biz yatmamışız ona noluyosa.
ertesi gün çarşaf muhabbeti çıkardı. 2 yıl nişanlı kaldık, 6 aydır da nikahlıyız. namus !! adet kızım !! çıldırdım kimin namusuna dil uzatıyosun diye. tabi ona bu şekilde tepki vermedim ama çok üzüldüm.
başka bi gün kocanın yanında değilsen ve onun gönlünü edemiyorsan(!) başka kadınlara gider. erkek sadece bu sebeple yanında durur, o yoksa seni çok önemsemez. o yüzden yanına çok gelmiyordur.
benim eşim okuyor son senesi. uzattı okulunu sevgili annesi babası yüzünden. her yaz çalış para getir diye bodruma gönderdiler, yaz okuluna falan gidemedi. okulu uzadı. şimdi de çalış diye zorluyorlar. işe girdi okula gidemiyor. ben de resti çektim kaç yıldır beklediğim yetmedi bu sene de kalsın uzasın okulu düğün yerine mahkemede görüşürüz dedim.
valla tak etti artık ailesi yüzünden çektiğimiz sıkıntılar. Rabbim bizi birbirimize muhtaç etmesin, yüzlerini göresim kalmadı.

cahil insanlara benziyor tavırları. boşver canım onlarla uğraşıp kendini üzceğine duymamazdan gelki kaynanan delirsin inşallah eşinde bir an önce bitirir okulunu da yuvan gerçek bi yuvaya dönüşür

cahil insanlara benziyor tavırları. boşver canım onlarla uğraşıp kendini üzceğine duymamazdan gelki kaynanan delirsin inşallah eşinde bir an önce bitirir okulunu da yuvan gerçek bi yuvaya dönüşür

cahil de işine gelmeyene cahil. eşim de aynısını diyor boşver takma sen onları diye ama insan ne de olsa üzülüyor.
inşallah canım

cahil de işine gelmeyene cahil. eşim de aynısını diyor boşver takma sen onları diye ama insan ne de olsa üzülüyor.
inşallah canım

zamanla alışırsın canım ona da takılmamaya :) kaynanan odanı istediğinde deseydin keşke anne yeni gelin günlerini mi özledin diye

zamanla alışırsın canım ona da takılmamaya :) kaynanan odanı istediğinde deseydin keşke anne yeni gelin günlerini mi özledin diye

haha annem verdi cevabını ben bişey demedim :) oğlunla gelinin yatmadan utanmayacak mısın orda yatmaya dedi, yooo niye utanayım dedi hatun daha ne denir :)

Herkese yeniden merhaba arkadaşlar :) istanbul da nikah günümüzü aldık kısmetse 17 ağustos saat 15,30 da olacak :) düğünümüz erkek tarafı izmir li ve izmir de oldukları için izmir de olacak onun tarihi zaten belli idi 23 ağustos. yavaş yavaş bır seyler şekillendikçe insan daha bi heyecanlanıyor. Allah hepimizi yüzümüzün akıyla bu işlerin içinden çıkmayı nasip etsin. bazen düşününce ah bi hayırlısıyla 24 ağustos sabahı olsa diyorum kolay işler değilmiş.

kuaför bakmaya başladınız mı kızlar? istanbul ve izmir için güzel makyaj yapan kuaför arıyorum. yardımcı olabılırsenız ne güzel olur :)

ayy okudumm canım okudummm ne kaynana varmış sende pes doğrusu Allah sabırlık versin canımmm neyseki uzak olcaksınn ona canım düğünden sonra rahat edersiniz inşallahhhhh

ayy okudumm canım okudummm ne kaynana varmış sende pes doğrusu Allah sabırlık versin canımmm neyseki uzak olcaksınn ona canım düğünden sonra rahat edersiniz inşallahhhhh

vallahi ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım çoğu zaman. kaç yıldır bir araya geliyoruz böyle yapmamıştı. artık hem nikah var hem düğün yaklaştı iyice havaya girdi heralde. kaynana yüzünü göstermeye başladı.
hmm o noktayı unutmuşum nasıl unuttuysam :)
benim yanıma yerleşmeyi düşünüyormuş :) bir odamı ona ayıracakmışım emekli olunca gelecekmiş yanıma. ayıp mı oldu bilmem ama gelme öyle yerleşmeye misafir gel kal git dedim napayım

iyi demişsin bence canım o ne öyle ya insan senin yanına yerleşicem demekten utanır bence.
eli ayağı tutuyosa herkes kendi evinde kalsın bi zahmet
bi de sen çalışıyosun nasıl bakacakmışsın ona
çok zor evlilik düzen kurmak bunu oturtmak bide kayınvalideyle oturcaksan daha bi zor hale gelir
ama ağzının payını almıştır bence kayınvaliden bi daha teklif edemez öyle bişeyi sana

Bende haziran gelinlerinden olacagim ins.haziranin 21inde kismet olursa düğünüm :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…