2014 agustos gelinleride buradaa

hazırlıklar nasıl gidiyoo pekii ben çeyiz topiğimi açmayı planlıyorum olduğu kadar ekliycem sonra aldıkça eklerim :)

Bende daha pek bişey yok ne bekliyoruz bilmiyorum ufak tefek şeyler alıyorum ama daha öyle belli başlı şeyler yok tabak takımı tencere falan daha yok

bende aceleye gelmesinden korkuyorum zaten ama malesef ben yurtdisinda yasiyorum dügünüm türkiyede dügünden 1ay önce gidebilecegim icin anca ozaman alabilirim ama subat mart gibi buradan modellere bakarim artik...off bak kafam fena karisti simdi fiyat konusunuda hic düsünmemistim sezonda daha pahaliya patlar bugidisle bana mart nisan gibi türkiye yolu görülür

Hayırlı olsun..
Aynı gün evleniyoruz.. :)
Bu güzel tarih evliliğimizde de huzur, şans, mutluluk ve boool para getirir inşallah.. :)

insaallah canim güzel tarih ama 08.08 kolay kolay evlilik yildönümünü unutmazlar herhalde bizim dügün biraz tesadüf sonucu bu tarihte oldu aslinda ama iyide oldu hani bundada vardir bi hayir

benım bı dugun salonu tutuldu baska da bısı yok :18:ne yapmak laazım nerden baslamalı kii:26:

o sorun bendede var ya nerden basliyayim bilmiyorum...bende simdilik su sekilde:
kina salonu tamam
dügün salonu tamam
dügün icin makyözüm tamam

sirada fotografcim (dis cekim kina ve dügün) icin var.

Kizlar benim dügün icin listem var fikirler ve yapilacaklar diye sizinde varsa birlikte paylasalim diyorum ne dersiniz??

Son düzenleme:
Kuaförü kararlaştırdım ama hala aramadım, belki dolu bile o gün..
Benim de fotoğrafçı konusunda hiç bir fikrim yok..
Daha 8 aydan fazla var ancak yapılacakları düşününce nefesim daralıyor.. :18:

Ayrıca bu aralar büyük sorunum balayı..
Bir otele her şey dahil verip dışarda gezememekten çekiniyorum,
dışarı çıksak ekstra masraf..
Maksat birlikte olmak yarım ya da tam pansiyon orta karar bir otel tutalım desek kötü bir tatilden korkuyorum..
Yurtdışı olunca çok tuzlu oluyor, cruise Yunanistan cazip onda da denize girme imkanı yok..
Siz neresi, nasıl bir program düşünüyorsunuz?
Zira ben kararsız kaldım, erken rezervasyon şansını kaçırmasam bari..

Ya aslinda bi liste olsa cok guzel olur amabnde yok malesef. Benim fotograf cekimini yapacagi icin o da tamam. Gelinlige simdiden bakmali degil mi ?

Offf balayi meseleside vardi dimi Ben onu daha düsünmemistim ama otel rezervasyonlarida erken yapilmali galiba...benim aklimda en az 1hafta balayi yapmak var ama sunuda biliyorumki ben bir hafta ayni otelde ayni yerde kalirsam en gec 2gün sonra sıkılırım Ailemle gittigim tatillerden biliyorum hep ayni mekan ayni yer bogar beni gezmeyi degisik yerler görmeyi seviyorum. Hadi kalk suraya gidelim deyip plansiz programsiz birseyler yapmak yasamak benim hayat felsefem diyebilirim. Oyüzden biz bi Ege turu yapmayi düsünüyoruz mesela
Marmaris- Bodrum- Kusadasi- Cesme AMAAA acaba buda bizi yorarmi...

Ya aslinda bi liste olsa cok guzel olur amabnde yok malesef. Benim fotograf cekimini yapacagi icin o da tamam. Gelinlige simdiden bakmali degil mi ?

Ben mart ayi gibi bakmayi düsünüyorum aslinda canim ama kafamda istedigim model hazir sadece deneyip üzerime yakisip yakismayacagina karar kilacam birazda öyle gezinir dolasirim degisik modeller varmi diye ama haziran sonu gibi alacagim bu gidisle

Son düzenleme:
Merhaba kızlar listemiz kabarmış ne kadar güzell
Ben kına için yer bulamadım bir türlü yahu :26:
Onun haricinde kuaför eşya olayını dügüne yakın halletmeyi fdüşüüyorum evi nişanlım tutucak önceden , dügün salonu gelinlik kınalık tamam kına çantam alındı şimdilik bunlar var ceyizimde birkaçeksik var onlarda tamamlancak böyle işte :) balayını da nişanlım ben hallederim dedi bakalım artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…