• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Bnde ızmır canm :) ızmırde kınam olck agustosta

woww..süperr..çok sevindimmm..sen izmirlisin..ama başka bi şehire gelin gidiyorsun değilmi?

nasıl gidiyor kına malzemeleri alışı? bakbu konuda çok tereddütüm var..:DDD

tavsiye ettiğin bir yer varmı bindallı vs. için? Kemeraltında, bir yer var..bindallı hariç, herşey satıyrlar..konsept oluşturuyorlar..

woww..süperr..çok sevindimmm..sen izmirlisin..ama başka bi şehire gelin gidiyorsun değilmi?

nasıl gidiyor kına malzemeleri alışı? bakbu konuda çok tereddütüm var..:DDD

tavsiye ettiğin bir yer varmı bindallı vs. için? Kemeraltında, bir yer var..bindallı hariç, herşey satıyrlar..konsept oluşturuyorlar..

Evet canm bursaya gelin gdyrm ama izmirliyim o yuzden kınam izmirde olcak :) bz baya dusunduk canm kemeraltına falanda gttk ama hersyle tek tek ilgilenmek cok zor olur dıye çankayada bitane kına organizasynuyla anlastık

Evet canm bursaya gelin gdyrm ama izmirliyim o yuzden kınam izmirde olcak :) bz baya dusunduk canm kemeraltına falanda gttk ama hersyle tek tek ilgilenmek cok zor olur dıye çankayada bitane kına organizasynuyla anlastık

ay bursada çok güzel yaşanacak bir şehir..şanlısın..:))

süper..herşeyle mi ilgileniyorlar?? a dan ze' ye yani??

ay bursada çok güzel yaşanacak bir şehir..şanlısın..:))

süper..herşeyle mi ilgileniyorlar?? a dan ze' ye yani??

Ay evet canm bursa harıka bı sehir hatta suan bursaya gdyrm yoldaym :)
Evet cNm organizasyn hersyle ılgılenıyo hatta bz 4 tanr kızda tuttuk onlar kapı onunde lokum gulsuyu ıkram etcek hedıyelerı dagtcak snnle hep ılglencekler sn nereye onlar oraya bde gelın cıkısını faln davullarla uzerıne falan gul serpıcekler super gorsel şov var yanı :)))

Ay evet canm bursa harıka bı sehir hatta suan bursaya gdyrm yoldaym :)
Evet cNm organizasyn hersyle ılgılenıyo hatta bz 4 tanr kızda tuttuk onlar kapı onunde lokum gulsuyu ıkram etcek hedıyelerı dagtcak snnle hep ılglencekler sn nereye onlar oraya bde gelın cıkısını faln davullarla uzerıne falan gul serpıcekler super gorsel şov var yanı :)))

wow!!!:46::46::46:
gerçektende tamm görsel şov..!! süper..çok sevindim adına !!

sana özel mesaj attım ama sanırım daha iletilmıyor..:)

ne zamandır nişanlısın tatlım :)

2 haziran 2013 te nişanlandım. Bu ay bitince 9 ay olacak. Toplamda 15 ay nişanlı kalacağız. Ama bana çok uzun geldi bu süre, çünkü hep ayrıyız.

Mobilya almayı düşünüyoruz bu aralar, onlara bile beraber bakamıyoruz. Farklı şehirdeyiz hep.
Ayrı ayrı bakıyoruz mobilyalara. Böyle olunca da pek keyifli olmuyor.

2 haziran 2013 te nişanlandım. Bu ay bitince 9 ay olacak. Toplamda 15 ay nişanlı kalacağız. Ama bana çok uzun geldi bu süre, çünkü hep ayrıyız.

Mobilya almayı düşünüyoruz bu aralar, onlara bile beraber bakamıyoruz. Farklı şehirdeyiz hep.
Ayrı ayrı bakıyoruz mobilyalara. Böyle olunca da pek keyifli olmuyor.

:44::44::44: seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız o başka şehirde görev yapıyor ben başka şehirdeyim herşeyi kendim seçip begeniyorum ayrı şehirde olmak çok zor

Back