Aynen işte bnmde oyle olcak canm nerde otrysn canm bde bursada hangı dugn salonu
ben kdz ereğlide oturuyorum canım bursada poyraz düğün salonu siz ?
Bzmde gold düğün salonu teras katta olcak canm
Hayırlı uğurlu olsun canım bizimkide Gold düğün salonu teras katta olucak :) Senin düğün ne zaman ?
merhaba kızlarr..
yeni buldum sizi..:)
bende ağustosta izmirde evleneceğim..
izmirden katılan varmı acaba??
iyi akşamlarr..
Bnde ızmır canm :) ızmırde kınam olck agustosta
woww..süperr..çok sevindimmm..sen izmirlisin..ama başka bi şehire gelin gidiyorsun değilmi?
nasıl gidiyor kına malzemeleri alışı? bakbu konuda çok tereddütüm var..DD
tavsiye ettiğin bir yer varmı bindallı vs. için? Kemeraltında, bir yer var..bindallı hariç, herşey satıyrlar..konsept oluşturuyorlar..
Evet canm bursaya gelin gdyrm ama izmirliyim o yuzden kınam izmirde olcak :) bz baya dusunduk canm kemeraltına falanda gttk ama hersyle tek tek ilgilenmek cok zor olur dıye çankayada bitane kına organizasynuyla anlastık
ay bursada çok güzel yaşanacak bir şehir..şanlısın..:))
süper..herşeyle mi ilgileniyorlar?? a dan ze' ye yani??
Ay evet canm bursa harıka bı sehir hatta suan bursaya gdyrm yoldaym :)
Evet cNm organizasyn hersyle ılgılenıyo hatta bz 4 tanr kızda tuttuk onlar kapı onunde lokum gulsuyu ıkram etcek hedıyelerı dagtcak snnle hep ılglencekler sn nereye onlar oraya bde gelın cıkısını faln davullarla uzerıne falan gul serpıcekler super gorsel şov var yanı :)))
Hoşgeldin ayşegülcümm tarih verirsen topiğimize ekleyebilirim seniiiiiiii
bende agustos 19 geliniyim kızlar benide ekleyinnn
Gelsin bir an önce ağustos ayı değil mi?
eveeeeetheyecanla hazırlanıyorum bi an önce gelsin
Ağustos olmasa bile haziran falan gelse de en azından işler daha hızlansa, daha heyecanlı olsa hazırlıklar.
Yüzyıllar nişanlıyım artık düğünümü bekliyorum.[/Q
ne zamandır nişanlısın tatlım :)
Ağustos olmasa bile haziran falan gelse de en azından işler daha hızlansa, daha heyecanlı olsa hazırlıklar.
Yüzyıllar nişanlıyım artık düğünümü bekliyorum.
ne zamandır nişanlısın tatlım :)
2 haziran 2013 te nişanlandım. Bu ay bitince 9 ay olacak. Toplamda 15 ay nişanlı kalacağız. Ama bana çok uzun geldi bu süre, çünkü hep ayrıyız.
Mobilya almayı düşünüyoruz bu aralar, onlara bile beraber bakamıyoruz. Farklı şehirdeyiz hep.
Ayrı ayrı bakıyoruz mobilyalara. Böyle olunca da pek keyifli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?