Oooh afiyet olsunkızzzlarrrr benim her zaman kıyafet ya da elektronık alet alan odun sevgilimin romantikliği tutmuşşş bakın bana ne almışşş bide iş yerime yollamış yarın gelicekmişsiz ne aldınız ve ya ne hediye geldi bakalımm :)? pek önemi olmassada alışsın özel günleri bilsin hep ben öyle düşünüyorum yoksa bize hergün aşk günüü :)Eki Görüntüle 976997
Ben tabiki de gelinligimle cikicam onlar diyorlar ki kuafore gitmeden kendin oylesine bi topuz yap gelinligini giy gelelim cikaralim ordan git kuafore diyorlar
Seninde saatin cok guzelmis canim beniimm gule gule kullan insllah :)Oooh afiyet olsun
Ben pierre cardinn parfüm setini aldım yani şu
Bu da bna hediye gelen saatim
Aa neresıne gten canm gelin :)
Kizlar beyaz esya aldinizmi varmi tavsiye ettiginiz marka model biz buzdolabinda arceligin siyah buzdolabini almayi dusunduk yani nisanlim oyle istiyo bende obur beyaz esyalari siemens dusunuyorum herkes onermis :)
Kizlar beyaz esya aldinizmi varmi tavsiye ettiginiz marka model biz buzdolabinda arceligin siyah buzdolabini almayi dusunduk yani nisanlim oyle istiyo bende obur beyaz esyalari siemens dusunuyorum herkes onermis :)
yıldırıma :) sen bursalımısın ?
Hayır bnde bursaya gelin gtcn izmirliym bn :) bnde yıldırıma gtcm bu arada
yıldırıma :) sen bursalımısın ?
biz arçelik aldık canım :)
Hayır bnde bursaya gelin gtcn izmirliym bn :) bnde yıldırıma gtcm bu arada
aaa ne güzeldüğün tarihi ne zamandı canım yıldırımın neresine gidiyorsun?
Herkese merhabaa
Bende kısmetse ağustos gelini olacağım. İstanbul da nikah, izmir de düğünüm olacak. Nikah için henüz gün almadık ama düğün tarihimiz belli 23 Ağustos :)
Teşekkür ederim tatlımSeninde saatin cok guzelmis canim beniimm gule gule kullan insllah :)
Canım bizim hepsi samsungKizlar beyaz esya aldinizmi varmi tavsiye ettiginiz marka model biz buzdolabinda arceligin siyah buzdolabini almayi dusunduk yani nisanlim oyle istiyo bende obur beyaz esyalari siemens dusunuyorum herkes onermis :)
Aa canm sn bursaya mı gelin gitceksin :)
Kızlar nasılsınız?
Ben nişanlımı özledim
Kızlar nasılsınız?
Ben nişanlımı özledim
Teferrüçe canm 29 agustosda olcak nasıpse :) sızn ne zmn ve nrde otrcaksnZ
bende çoooooooooooook özledimmmm
2 ağustos bizim canım :) nasipse yıldırımda oturucaz erikli tarafında pek bilmem oraları ama
Ee eriklide güzeldir canm sız dugunu nerde yapcaksınız :)
Evet canım güzel :) biz iki yerdede düğün yapıcaz kendi yaşadığım yerde önce düğün gibi sonra bindallı giyeceğim inşallah bursadada düğün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?