2014 agustos gelinleride buradaa

Oooh afiyet olsun
Ben pierre cardinn parfüm setini aldım yani şu

Bu da bna hediye gelen saatim

Ben tabiki de gelinligimle cikicam onlar diyorlar ki kuafore gitmeden kendin oylesine bi topuz yap gelinligini giy gelelim cikaralim ordan git kuafore diyorlar

bilmiyorum ben ilk defa öyle bişey duyuyorum benim bildiğim gelin kuaföre gider gelir ondan sonra gelin alma olur

Kizlar beyaz esya aldinizmi varmi tavsiye ettiginiz marka model biz buzdolabinda arceligin siyah buzdolabini almayi dusunduk yani nisanlim oyle istiyo bende obur beyaz esyalari siemens dusunuyorum herkes onermis :)

Herkese merhabaa

Bende kısmetse ağustos gelini olacağım. İstanbul da nikah, izmir de düğünüm olacak. Nikah için henüz gün almadık ama düğün tarihimiz belli 23 Ağustos :)

Benim de 23 ağustos.
Gelsin artık 23 ağustos.

Balayınızı aldınız mı?

Seninde saatin cok guzelmis canim beniimm gule gule kullan insllah :)
Teşekkür ederim tatlım
Kizlar beyaz esya aldinizmi varmi tavsiye ettiginiz marka model biz buzdolabinda arceligin siyah buzdolabini almayi dusunduk yani nisanlim oyle istiyo bende obur beyaz esyalari siemens dusunuyorum herkes onermis :)
Canım bizim hepsi samsung

Merhaba kizlar, aranizda Istanbul gelini var mi? Sirinevlerde meshur Hulya Gelinlik var, oradan gelinlik alacak olan var mi? Eger varsa benimle irtibata gecebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…