bende bursada diktiricem canım aygün moda evinde inşallah memnun laırız ikimizde
canım ailelerin anlaşmasına çok sevindim en önemliside bu geç olsun güç olmasın seni çok iyi anlıyorum hayırlısı böyleymiş de geç canım benim
bende bursada diktiricem canım aygün moda evinde inşallah memnun laırız ikimizde
İyiyiz canım sen nasılsıın, kızlar işte buda benim kına elbisem bakırköyden almıştık resmini cekip koydum sonundakızlaaarr nasılsınızbugün buraya bakan pek olmamış galiba :44:
İyiyiz canım sen nasılsıın, kızlar işte buda benim kına elbisem bakırköyden almıştık resmini cekip koydum sonunda
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
İyiyiz canım sen nasılsıın, kızlar işte buda benim kına elbisem bakırköyden almıştık resmini cekip koydum sonunda
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG][/QUOTE
Gule gule giy canim benim cok yakismis :) ben daha nisanligimi bile diktirmeye baslayamadim surekli bi sorun cikiyo bugunde gittim hep bi sorun haftaya baslicak insallah adam elindeki piyasadaki butun cesitleri getiricek renk ve mal olarak tas cesidi dantel cesidi onlari secince baslanicak insallahdugune gecemedik daha beyaz esya alalm diyoruz ona bile zaman yok calisiyorm bi hafta sonu yetmiyo yetmiyooo oof benm seylerimide baskalari secsin baskalari o duygulari heyecanlari benm yerime yasasin istemiyorum
bende varım 29 agustos :)Kızlaar bizlerde 2014 agustos gelinleri olarak burada toplanalımm ve gün sayalım hep beraber
İşte Agustos 2014 Gelinlerimiz
Emne27 1 Agustos
Karayel1988 1 Agustos
Ciida67 2 Agustos
g_c 2 Agustos
mozerella 2 Agustos
lesrafales 2 Agustos
Missnil 3 Agustos
ucagustos 3 Agustos
Ersirem 5 Ağustos
mavikuss 6 Agustos
yace 6 Agustos
sonbuse 7 Agustos
Duyguska 8 Agustos
BitterLokum 8 Agustos
jsmnnn 8 Agustos
_purple_ 9 Agustos
Chantell 9 Agustos
Yengec123 9 Agustos
_Jadaloz_ 10 Agusos
zturker 10 Agustos
ballılokmatatlısı 15 Agustos
mnvvr 16 Agustos
Limonsarısı 16 Agustos
sodyumpotasyum 16 Agustos
eysareban 16 Agustos
demet_60 16 Agustos
tugceavhn 16 Agustos
evrenbus 14 Eylül
pınar55 17 Agustos
Led_Apple 22 Agustos
kedifatos 23 Agustos
oltu1 24 Agustos
ayışıgı88 30 Agustos
LoadedGun 31 Agustos
Kızlarrrrr atlattım isteme günümü nasıl rahatladım anlatamam :)
Eki Görüntüle 963925
Kizlar bu benim gelinliğim. Nasıl sizce?
Tabiki bana büyük. Bedenime göre dikilecek.
Bide etek uçlarındaki dantelden aski yaptircam.
Madonna kol dediklerinden.
Kızlarrrrr atlattım isteme günümü nasıl rahatladım anlatamam :)
Evet canım yaklaştııııı :) inşallah artık daha rahatımohhh ne güzel canım gerisi çorap söküğü gibi gelir artık zaten nişanında yaklaştı
Teşekkür ederiz canım :)gördüm gördümm süpersiniz canımmm
Kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarnz için :) Oğlak kızı olarak bütün planlarm aylar öncesinden yapılır alıncakları son dakkaya bırakmam, yeni arkadaşlarmızıda listeye ekliyorum vee limon sarısıı hadi hayırlısı olsun bakaımmm
kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?