2014 agustos gelinleride buradaa

öyle yaptım canım napıyım

İyiyiz canım sen nasılsıın, kızlar işte buda benim kına elbisem bakırköyden almıştık resmini cekip koydum sonunda

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

vovvvv bayıldım ya çok güzelmiş mutlulukla giy inşallah bende buna benzer bişey mi yaptırsamki acaba ya

bende varım 29 agustos :)

Eki Görüntüle 963925

Kizlar bu benim gelinliğim. Nasıl sizce?
Tabiki bana büyük. Bedenime göre dikilecek.
Bide etek uçlarındaki dantelden aski yaptircam.
Madonna kol dediklerinden.

çok güzelmiş canım güle güle giy böyle bile çok yakışmış eminim üzerine göre oldudğnda dahada güzel olucak

Kızlar teşekkür ederim güzel yorumlarnz için :) Oğlak kızı olarak bütün planlarm aylar öncesinden yapılır alıncakları son dakkaya bırakmam, yeni arkadaşlarmızıda listeye ekliyorum vee limon sarısıı hadi hayırlısı olsun bakaımmm

ohhh ne güzel canım gerisi çorap söküğü gibi gelir artık zaten nişanında yaklaştı
Evet canım yaklaştııııı :) inşallah artık daha rahatım
gördüm gördümm süpersiniz canımmm
Teşekkür ederiz canım :)

Canım teşekkür ederim :)

kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar

iyi diyelim iyi olsun modundayım buaralarrr sen nasılsın canım? valla bizim hazırlıklar iyi gidiyo mutfak dolaplarımız kapılarımız takıldı banyomuza lavabo klozet falan aldık duşkabini yaptırcaz kısmetse nişanlım buara herzamanki fazla takıntılı halleriyle ustasını aramakla meşgul mobilyacıda yatak odamızı yapıyo mart ortasında oda evimizde olucak inşallah onun haricinde ben kendi almam gerekenleri topluyorum netten falan ne görürsem sende durumlar nasıl tatlım?

bende ağustos izmir geliniyim:)))) tavsiyeleriniz neler kızlar sizde de stres oluyo mu aileden kopçaz filan diye(( ya da böyle içinizde ne yapacağınızı bilememe

merhaba kızlar dönüş yaptım ben de aranıza sonunda :) çok şey kaçırmışım ama okuyamadım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…