2014 agustos gelinleride buradaa

Bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım. Düğün tarihini şimdiden alabiliyor muyuz. Ben en az 6 ay öncesi olmak zorunda diye biliyorum da

çok güzelmiş gelinliğin canım maşallahh giyde üstündede bi görekkk olmazmı

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım benim de düğünüm büyük ihtimalle ağustosun ilk haftası. Beni de eklerseniz çok sevinirim :)

hoşgeldin canım tarih belli değilmi ??

Bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım. Düğün tarihini şimdiden alabiliyor muyuz. Ben en az 6 ay öncesi olmak zorunda diye biliyorum da

düğün tarihi derken nikah içinmi yoksa düğün içinmi düğün için diye sorarsan yer bulmakta sıkıntı yaşarsın canım biraz geç kalmışsınız sanki :26: nikah için diyosan bizde almadık henüz tarihimi mart-nisan gibi alırız heralde

Canim ben bikac gun once belediyeye ne lazim diye sordum belgeleri cikarsak 6 ay gecerliymis 7ay onceden alinmiyo mesela ama istersen 1 ay oncesinden bile alabiliyosun:)

Yok canım ne saygıszlığı ne alaka :) , tamam ekliorum canım seni

Nikah tarihi için sordum biz düğün yapmayı düşünmüyoruz da :)

Cok şık bi secim:)

Çok teşekkür ederim canım :)

çok güzelmiş gelinliğin canım maşallahh giyde üstündede bi görekkk olmazmı

Çok teşekkür ederim canım benim en güzelleri senin olsun :) Üstümde giyilmiş halinin resmi ilk denediğimde vardı canım 40 beden gelinlik getirdiler oda bol bol kötü durdu heryeri kendim 36 bedenim şuanki aldığım üstüme göre geldi ama resim çekenim olmadı tekrar giyinip senin için resim çektireyim canım ayıp ediyosun :) bu arada sen ne yaptın aldınmı gelinliğini ?

Nikah tarihi için sordum biz düğün yapmayı düşünmüyoruz da :)

anladm canım evet aldıgın belgeler 6 ay geçerli arkadaşında dediği gibi :)

canım ben biraz askıya aldım gelinlik işini ayakkbı ve çiçek siparişimi verdim ama burdaki yere gitmedim gitmekte içime sinmiyor açıkçası bursadan almam daha mantıklı gibi geliyor canım ya öyle olucak galiba bursa aygün moda daha aralıkta açılmış ama güzel modelleri var gibi gözüküyor inşallah memnun kalırım :26:

Selam kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor? 22 Ağustosa az kaldı ama heyecanı şimdiden bastı

slvhmt hoşgeldin cnm aramızaa :)) ay gelinlik çok güzelmiş bende kına kıyafetimi paylşıcam inşallah yakında giyip çekilmeye üşeniyorum

Led_Apple
Selam kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor? 22 Ağustosa az kaldı ama heyecanı şimdiden bastı
Hazırlıklar tam gaz devam gidiyor martı bekliyoruz nikah işlemleri için

kızlaaar nasılsınız bakalımm :) hazırlıklar nasıl gidiyoo bakıyım dedimde şöyle bi gelinlik almalara başlamıssınız ben henüz nişanlgımı bile almadım önce şu nişanı çıkarıyım aradan diyorum ama nişandan sonrada 3ayım kalıyo düğüne ne yapacagımı sasırmıs durumdayım evin tadilatylamı ıılgıleniyim bunlarlamı neyseki bu pazar nişanlığımı diktirmek içim moda evlerini gezmeye gidicem begendiğimde başlıcam diktirmeye model kafamda belli :)

Ben iyiyim canim sen? :) yarin bende gelinlikcime gitcem kapora vercez ve prova icin gun alcam bian once gelinligim dikilse artik:))) nisana yakin baksan mi acaba gelinligini? Hatta nisan kiyafetin aradan cikinca sen hep bak gelinlik en azindan aklinda olsun nerden alabilirsin ne model alabilirsin gibi fikrin olursa 3 ay yeter bence

Anladım canım benim inşallah memnun kalırsın yeni açılmışsa güzeldir tabikide :) bencede mantıklı küçük bi yerden alıp tonla para vermektense büyük bilindik bi yerden alırsın çokda memnun kalırsın uygun fiyatada gelir inş. Ayy çiçeğin nasıl peki merak ettim bende özel çiçek yaptırmak istiyorumda

inşallah canım ya tek dileğim bu valla
çiçeğimi ekliyim canımm fikir olsun

Çiçeğe bende bayildim, çok güzel gözüküyor, ben tembelim galiba daha gelinlik çiçek vs secmedim su ara sadece balayi nerede güzel olur onu arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…