2014 agustos gelinleride buradaa

İnşallah canım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Bursa çok güzel bir şehir ama :) Rastlantıya bak bizde ilk başta 31 Temmuz kına gecesi olsun 2 Ağutosda düğün salonu olsun dedik ama sonradan 7 Ağustosun nişanlımın doğum günü olduğu geldi aklımıza :) Doğum gününde daha önce hiç güzel bir anısı olmamış akılda kalan mükemmel bir anısı olsun istedik :) Biz herşey dahil 5000' e tuttuk canım hafta içi olduğu için bu fiyat. Hafta sonu 7500 dediler.

Bende Bursa'ya gelin gidicem geçen hafta salon gezdik :) her yeri gördüm ama gold çok güzel :) bizim istediğimiz tarih doluymuş :) hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım :)
Gold gerçekten çok güzel, sağladıkları imkanlar ve ilgi açısından üstelik herşeyin sınırsız olması çok hoşuma gitti herkez öve öve bitireemedi :) Biz ta Ağustosdan tuttuk canım istediğimiz tarih olsun diye. Siz hangi tarihi düşünüyordunuz ?

Evet gerçekten güzel :) biz 16 Ağustos istiyorduk gezdiğimiz yerlerin hemen hemen hepsinde doluydu melodiyi tuttuk artık bizde :) içimize sindi gerçekten orda da ilgi alaka güzeldi Allah yüzümüzü kara çıkartmasın :)

Hayırlı olsun canım sizinde :) Amiiinnnn tüm gelinciklerimizin yüzünü Allah kara çıkartmasın herkezin hayal ettiği gibi olur inşallah herşey.

23 agustos diye konusmustuk ama 29 agustosa gün aldık. 1 hafta gec olsin da güzel olsun hic problem değil.

merhaba kızlar benimde sonunda düğün tarihim kararlaştırıldı:) agustosun son cumartesi yada eylulun ilk cumartesi iki opsiyon yaptık şimdilik düğün mekanı arayışındayız ızmırde.. henuz gelınlık vs bakmadım ama eşya alımlarına hız verdık artık bakalım..

Bende Bursa'ya gelin gidicem geçen hafta salon gezdik :) her yeri gördüm ama gold çok güzel :) bizim istediğimiz tarih doluymuş :) hayırlı olsun

hayırlı olsun canım şimdiden :) sen nereden gelin gidiysun bursaya:)

bursanın neresine gidiyosun canım :) çok pahalıymış gerçekten yaa ee kınan yine 31 temmuz mu olcak peki ?

kızlar bide 1 gün arayla olucak 2 düğün için gelinliğimin temizliğini nasıl yaptıracağım yaa beni en çok düşündüren konulardan bi tanesi 31 temmuz burda düğün büyük ihtimal sabahtan bursa yolcusu oluruz öğlen orda olsak yarın akşamda orda düğünümüz olcakk çok karışık napıcam yaa bu konuyu (

bursanın neresine gidiyosun canım :) çok pahalıymış gerçekten yaa ee kınan yine 31 temmuz mu olcak peki ?

Yıldırım'a gidiyorum canım :) sen neresine gidiyorsun ?
Pahalı evet ama gezdiğimiz düğün salonlarındaki bomboş salonlara 14 milyar para çekince, bu fiyata altın bulmuşa döndük :)
3 Ağustosda kına gecem olacak :)

Gelinlik durumunada üzüldüm canım :/ gerçekten çok aksi bi duruma gelmiş ama çok kirlenmez heralde diye düşünüyorum ben. Sadece etek uçları kirlenebilir en fazla toz olur amaan canım hiç düşünme bile millet senin 2 yerde düğün yaptığını biliyor nede olsa tutup gelinliğinemi bakacaklar çok kirlenmiş vs. diye sen eğlenmene, mutluluğuna bak boşver :) Gelsin bi o günler hayırlısıyla olup biter hemencik nasıl geçtiğini anlamazsın :)

bende Yıldırım a gidiyorum canımmm :)) neresi Yıldırımın?

hafta içi düğün yapmayı kabul etmişler ne güzel :) hakket napıcam bilmiyorum inşllah çok kirlenmezzz dediğin gibi

bende Yıldırım a gidiyorum canımmm :)) neresi Yıldırımın?

hafta içi düğün yapmayı kabul etmişler ne güzel :) hakket napıcam bilmiyorum inşllah çok kirlenmezzz dediğin gibi

Düğünü nişanlım yapıyor canım ailesi pek destek olmuyor cimri oldukları için. Biz istedik hafta içi olsun diye hafta sonu 7500 tl vermek var bide hafta içi 5000 :) arada 2500 lira fark var ve o kadar lazım olan bir paraki oda.
Yıldırımın ortayol caddesi var davutkadı mahallesi diye geçiyor evin orası oraya gidiyorum canım :) sen neresine

tabiki 2500 az paramı biz 2600 e tuttuk poyrazı bende hacıvat mahallesine gidiyorum canım ama o mahallede oturmıcaz erikli tarafında oturucaz büyük ihtimal :)

nişanlın ne iş yapıyo sen çalışıyomusun? sen nerden gitcektin bursayaa unuttum yaa :)

Kızlar düğün hazırlıklarına başladınızmı başladıysanız nerden başladınız hadi anlatında kopya çekelim birbirimizden :))

Kizlaaarrr dügün tarihimi aldim bende geldim araniza...08.08.2014te bizim dügünümüz insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…