Tabi ya bende konusu gecmedikce iyiyim sonra biri pat diye aaa kilo al zayif gelin guzel olmaz diyo moral sifir oluyobelkide ya böyle konusu açılınca takıntı oluyo bende yoksa takmıyorum da her gören açıyo ama övende var manken gibi diye alışverişe gittikmi manken gelinim diye övünmeyi biliyolar
begenmenize sevindimm :) aynen hemşeri çıktık iyi oldu :) benm nişanlımda erzurumlu ama o da burda buyume :) ee adetlerde yardımcı olursun da :)
Tabi ya bende konusu gecmedikce iyiyim sonra biri pat diye aaa kilo al zayif gelin guzel olmaz diyo moral sifir oluyosagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degil aslinda:)
Ooo olmaz myımm :) Seve seve :) Erzurum candır.
Evet birazcik once:) 22haziranda nisanlandik hemen o gunlerde dugun tarihini aldik biz:)))aynen orası öyle önce sağlık ve zayıflar daha sağlıklı oluyo :) senin düğün bizden erken galıba :)
Evet birazcik once:) 22haziranda nisanlandik hemen o gunlerde dugun tarihini aldik biz:)))
Aa ne guzel tarihiniz belliymis ama daha planli olur:) hem nisanla dugun arasi ne kadar kisa o kadar iyi:)))biz daha nişanlanmadık bile27 nisanda
Aa ne guzel tarihiniz belliymis ama daha planli olur:) hem nisanla dugun arasi ne kadar kisa o kadar iyi:)))
Evet canim yanlis anlasilmalar falan olabiliyo en iyisini yapmissiniz aileler hemen araya girmesin:) hem zaten yillardir taniyosunuz o yeter:)bizde öyle düşündük çünkü uzatıkça kötü oluyozaten yıllardır tanısıyoruz :)
Evet canim yanlis anlasilmalar falan olabiliyo en iyisini yapmissiniz aileler hemen araya girmesin:) hem zaten yillardir taniyosunuz o yeter:)
Insallah musmutlu bi sekilde kurarsiniz canim:)evet bende öyledüşünüyorum çok yıpratmadan kuralım yuvamızı :)
Insallah musmutlu bi sekilde kurarsiniz canim:)
Amin canim insallah:)amin canım hepimiz inşallah :)
Kızlaaaaaar herkese Bursa'dan günaydın:) her günüm dolu dolu geçiyor sevdiceğimle :) takıları ve mobilyayı hallettik sayılır :) çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim :)
Insallah canim benim:) hayirli olsun:)Kızlar bugün moda evine gittim 1600 tlye kiralıyorum normalde daha pahalı bi yer yıl dönümü kampanyası yapıyolar ve diğer yerler 2000den başlıyo kiralıkk inşallah memnun kalırımm inşallahhh...
Benim nişanımda 26 nisan:) aldın mı nişanlık falanbiz daha nişanlanmadık bile27 nisanda
Ohh süper çok sevindim maşallah canımm resim bekliyorumm mutlakaa :))
Kızlar bugün moda evine gittim 1600 tlye kiralıyorum normalde daha pahalı bi yer yıl dönümü kampanyası yapıyolar ve diğer yerler 2000den başlıyo kiralıkk inşallah memnun kalırımm inşallahhh...
Insallah canim benim:) hayirli olsun:)
Benim nişanımda 26 nisan:) aldın mı nişanlık falan
En kısa zamanda canım resimler bende değil sevdicekte ondan alayım yollarım :)
Hayırlı uğurlu olsun canım herşeyin :) 1600 tlye gelinlik mi kiralıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?