2014 agustos gelinleride buradaa

belkide ya böyle konusu açılınca takıntı oluyo bende yoksa takmıyorum da her gören açıyo ama övende var manken gibi diye alışverişe gittikmi manken gelinim diye övünmeyi biliyolar
Tabi ya bende konusu gecmedikce iyiyim sonra biri pat diye aaa kilo al zayif gelin guzel olmaz diyo moral sifir oluyo sagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degil aslinda:)

Tabi ya bende konusu gecmedikce iyiyim sonra biri pat diye aaa kilo al zayif gelin guzel olmaz diyo moral sifir oluyo sagligimiz yerinde olsunda gerisi onemli degil aslinda:)

aynen orası öyle önce sağlık ve zayıflar daha sağlıklı oluyo :) senin düğün bizden erken galıba :)

Kızlar bugün moda evine gittim 1600 tlye kiralıyorum normalde daha pahalı bi yer yıl dönümü kampanyası yapıyolar ve diğer yerler 2000den başlıyo kiralıkk inşallah memnun kalırımm inşallahhh...

Kızlar bugün moda evine gittim 1600 tlye kiralıyorum normalde daha pahalı bi yer yıl dönümü kampanyası yapıyolar ve diğer yerler 2000den başlıyo kiralıkk inşallah memnun kalırımm inşallahhh...

Hayırlı uğurlu olsun canım herşeyin :) 1600 tlye gelinlik mi kiralıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…