• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Hoşgeldin aynı gün düğünümüz :) nerde olcak düğün :)))
:)) cift dugun olacak canim birisi tokat digeri konyada olacak :) senin nerde olacak dugun:))
Benimde çift sayılır :) eskişehir ve bursada olcak canım :)
Gozun aydin canim gule gule mutlu gunlerde kullan esyaciklarini:)

Teşekkür ederim hepsi içime sindi bi tek yemek odası kaldı :) bi de mutfak masası

bnde iyiyim canım tşk ederim kociş konyalı ama sivasta çalışıyor 2 yıl ve 5 yılda bir sürekli tayinciyiz bize her yer memleket :))) sen nereye gelin gidiyorsun:16:
Cnm bende ankaraya insallah Allah nasip edersee bizde tayinciyiz ama 10 15 yil oturucaz ankarada kkaleliyiz.esin askeri personel mii ;)
Merhabalar, benimde düğünüm 31 Ağustos'ta. Düğüne aylar var ama heyecan had safhada. Allah hiçbirimiZi aldığımız kararlardan pisman etmesin, yüzlerimiz hep gülsün insallah. Sevgiler

Aminn cnmmm Allahim mutlu yuvalar nasip etsinnnnn hepimizeee;))

kızlar ağustos geliniyimmm 17 ağustosta allah izin verırse evleniyoruzz :)

Kızlaaaaaar herkese Bursa'dan günaydın:) her günüm dolu dolu geçiyor sevdiceğimle :) takıları ve mobilyayı hallettik sayılır :) çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim :)

Limoncummmm :)) hosgeldinn cok sevindim yaaa nelerr neler aldinizz hayirli olsunn cek fotolariniii paylas bizimleee :* zamaninzn guzel gecmesinede cook sevindimmm..leptopum arizalandi ya kizlar cay doktum :((( telden yazabiliom ancakk

Ayy bende 17 agustos cnmmm hosgeldinnnn

hoşbuldumm ya şöyle bi bakıyım dedimde herkes takıları esyaları halletmıs biz daha hiç hazırlık yapmadık bi bileziğimi begendim o modelden 6tane alcaklar bi tanesini sözümde taktılar nısanda nışanım var :/ of napcam ben çok az var ama benm eşyalarım tamam bı beyaz esya alcamda onun tarafından pek hazırlık yok para olduktan sonra hemen alınır gözyle bakıyo herseyı pesın alcaklar bı ıkı ay kala herhalde :(

gelinliğimi ne zaman bakmaya başlamalıyım sizce ? :( of stres oldum herkes hazırlık yapmaya baslamıs ben gec kaldım :( bende çok zayıfım gelinlik nasıl olcak bılmıyorum 50 kıloyum ama boyum 1.70 napıcaz kızlar ya banada yardımcı olunn neler yapıyosunuz :/

Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz aramıza :) Çoktandır girmiyordum bayaa gelen olmuş. :) Aysuncum'la uzak kalmışız az sanki ;)

Limoncummmm :)) hosgeldinn cok sevindim yaaa nelerr neler aldinizz hayirli olsunn cek fotolariniii paylas bizimleee :* zamaninzn guzel gecmesinede cook sevindimmm..leptopum arizalandi ya kizlar cay doktum :((( telden yazabiliom ancakk

Yazık olmuş canım inşallah sana çok iş çıkarmaz :) en yakın zamanda yükleyip gösteririm canım çok teşekkür ederim :)

gelinliğimi ne zaman bakmaya başlamalıyım sizce ? :( of stres oldum herkes hazırlık yapmaya baslamıs ben gec kaldım :( bende çok zayıfım gelinlik nasıl olcak bılmıyorum 50 kıloyum ama boyum 1.70 napıcaz kızlar ya banada yardımcı olunn neler yapıyosunuz :/
Meraba canim:) benim buyuk esyam alindi hep ama ben sabirsiz oldugum icin aldik:))) ama indirim zamani olmasininda etkisi oldu tabi.gelinlik baktim ama henuz ortada bisey yok model kafamda belli iyi bi yer bulup diktircem bende zayifim malesef:( 2 3 kilo alsam cok iyi olcak

Boyumuz aynı canım bu arada hoşgeldin.. :) Bende senin gibi çok zayıftım.. Hele nişanımda belim incecikti. Şuan 59 kiloymuşum yeni öğrendim. :) Kilo almak için çok çaba sarfettim anlatamam.. Gece uyumadan ve sabah aç karnına pekmez içtim kaşık kaşık :) Kanda yapıyor fazlasıyla.. Ardından uyumadan abur cubur çok severimm hep tükettim,öğünlerimi arttırdım.. Ve istediğim sonuca geldim.. Ki hala çok zayıfsın diyenler oluyor ama nişanlım da bende memnunuz :) Gelinlik yakışmıyor çok zayıflara,kilolularada.. Ama boya orantılı olmalı bence.. Yeni gelin olucam bide aaayyy gelininizde pek sıskaymış demesinler diye:1: Şaka bi yana kilo almaya bak çabuk çabuk.:56:

Meraba canim:) benim buyuk esyam alindi hep ama ben sabirsiz oldugum icin aldik:))) ama indirim zamani olmasininda etkisi oldu tabi.gelinlik baktim ama henuz ortada bisey yok model kafamda belli iyi bi yer bulup diktircem bende zayifim malesef:( 2 3 kilo alsam cok iyi olcak

bende fatihten bakıcam gelinliğimi orada çok güzel şeyler var :) benmde kafamda model belli sen nasıl düşünüyosunn :)

Boyumuz aynı canım bu arada hoşgeldin.. :) Bende senin gibi çok zayıftım.. Hele nişanımda belim incecikti. Şuan 59 kiloymuşum yeni öğrendim. :) Kilo almak için çok çaba sarfettim anlatamam.. Gece uyumadan ve sabah aç karnına pekmez içtim kaşık kaşık :) Kanda yapıyor fazlasıyla.. Ardından uyumadan abur cubur çok severimm hep tükettim,öğünlerimi arttırdım.. Ve istediğim sonuca geldim.. Ki hala çok zayıfsın diyenler oluyor ama nişanlım da bende memnunuz :) Gelinlik yakışmıyor çok zayıflara,kilolularada.. Ama boya orantılı olmalı bence.. Yeni gelin olucam bide aaayyy gelininizde pek sıskaymış demesinler diye:1: Şaka bi yana kilo almaya bak çabuk çabuk.:56:

ben dahada zayıftım 8 kilo aldım yine oda netten bomba diye bi ilaçla aldım ama anca bu kadar alabıldım habire veriyorum ayyyy demeyin öyle sıska falan :(

istediğin zaman başlayabilirsin canım. o konuda stres yapma hazır gelinlik bile almış olsan üstüne olur. şimdi artık gelinliklerin çoğunun sırtında ip var bu yüzden 34-40 beden arası olanlara olabiliyo. mesela şimdi 34 beden giyiyosan 2 ay sonra 36 ya da 38 bedene çıksanda yinede olur :34:

bu arada kızlar balayı yerımızı sectık rezervsyn yaptırdık bodrum kemer acacia hotel'e :)

Eklentiler

• $Acacia-Club-Hotel-Bodrum-2.jpg
    $Acacia-Club-Hotel-Bodrum-2.jpg
    97,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $club_acacia_bodrum__Genel_34783.jpg
    $club_acacia_bodrum__Genel_34783.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 31
Back