- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
Canim degisiyodur istanbulda degilim ama ortalama belli fiyatlar 1500den baslar heralde
bence gayet uygun aklımda daha yüksek bi miktar vardi hep hiç araştırma yapmadığım için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim degisiyodur istanbulda degilim ama ortalama belli fiyatlar 1500den baslar heralde
Kizlar ben prenses model gelinlik istiyorum nisanlimda elbise gibi olsun her gelin ayni diyo kabarik cok sevmiyo. Ben o gun hem kendim mutlu olmak istiyorum hemde nisanlim begensin istiyorum napsamki
Cok tesekkur ederim canim bilgisayardan girince bakcam attigin modele telefondan acilmiyo:)canım baksana çok hoş arka modelide vardi kaydetmeyi unutmusum :) bunun üstünde değişikliklerde yaparsn istedgn gibi öneri sadece :)
Canim mutlaka bulursun o fiyata ama tabi imkanin varsa once iyi yerlere bak pazarlikla iyi bi fiyata anlasmaya bak:)bence gayet uygun aklımda daha yüksek bi miktar vardi hep hiç araştırma yapmadığım için :)
Cok tesekkur ederim canim bilgisayardan girince bakcam attigin modele telefondan acilmiyo:)
benimde 2 ağustos:)
Hoşgeldin canım ekliyorum senideebenimde 2 ağustos:)
evrembuskızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım hiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Hoşgeldin canım ekliyorum senidee
Rafet -Ömrümün sahibi
Senin hangi tarhti kız :26inlerim tabikibenide ekledin dmi o şarkı benmde çok hoşuma gidiyo güzel seçim :) bende Melih Görgün-Rüya dinlemenizi tavsiye ederim :)
Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril bana kina gecemdeki dans muzigimide henuz bilmiyorum:)))kızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım hiç yakalayamıyorumm dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Kuyruklu gelinligin havasida bi baska oluyo:)hosuna gider umarım ben aynı böyle ama yarım kol dantel seklınde istiyorum ve arkasının kuyrugu uzun dantel gelıcek biraz daha :)
Hosgeldin aramiza:)benimde 2 ağustos:)
Canim halledersin ceyizine yavas yavas basla nisani bekleme 3ayda sıkısırsın ama tabi nakitin varsa bi gunde bile halledilir:) ama hic dertme mutlaka yetisirhayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza :) ne zaman nişanlandınız ya da yakınmı benm çok acele oldu 3 ay nişanıma var sonraki 3 ayda düğünüme nasıl yetişicem hiç bilmiyorum :/
Senin hangi tarhti kız :26inlerim tabiki