• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Kizlar ben prenses model gelinlik istiyorum nisanlimda elbise gibi olsun her gelin ayni diyo:( kabarik cok sevmiyo. Ben o gun hem kendim mutlu olmak istiyorum hemde nisanlim begensin istiyorum napsamki:D

canım baksana çok hoş arka modelide vardi kaydetmeyi unutmusum :) bunun üstünde değişikliklerde yaparsn istedgn gibi öneri sadece :)

Eklentiler

• $71478_539833669393138_1220393233_n.jpg
    $71478_539833669393138_1220393233_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 51
kızlar bursa aygün moda evini bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım :5: hiç yakalayamıyorumm :( dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)

kızlar ya hepiniz burda olsaydınız soru sorcaktım :5: hiç yakalayamıyorumm :( dans müziği ne düşünüyyosunuz ?? :)
Ilk dans sarkimiz ingilizce olcak karar vermedik henuz:)2.dans sarkimiz misafirler sıkılmasin diye turkce olcak ferhat gocer saril bana:( kina gecemdeki dans muzigimide henuz bilmiyorum:)))

hayırlısı olsun canım hoşgeldin aramıza :) ne zaman nişanlandınız ya da yakınmı benm çok acele oldu 3 ay nişanıma var sonraki 3 ayda düğünüme nasıl yetişicem hiç bilmiyorum :/ :7:
Canim halledersin ceyizine yavas yavas basla nisani bekleme 3ayda sıkısırsın ama tabi nakitin varsa bi gunde bile halledilir:) ama hic dertme mutlaka yetisir;)

Senin hangi tarhti kız :26:Dinlerim tabiki

17 Ağustos :D gittik gün almaya ekim kasım bile dolu bugun bostu hemde pazar hemen aldık meğer depremin olduugu günmüş duyan herkes 17 ağustos depremi diyo ya :/ amaan nolcaakki bilmeden aldık saygısızlık değil bence :31: begenirsin umarım :)

Back