Gozun aydin canim gule gule mutlu gunlerde kullan esyaciklarini:)Kızlaaaaaar herkese Bursa'dan günaydın:) her günüm dolu dolu geçiyor sevdiceğimle :) takıları ve mobilyayı hallettik sayılır :) çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim :)
Benimde çift sayılır :) eskişehir ve bursada olcak canım :)Hoşgeldin aynı gün düğünümüz :) nerde olcak düğün :)))
:)) cift dugun olacak canim birisi tokat digeri konyada olacak :) senin nerde olacak dugun:))
Gozun aydin canim gule gule mutlu gunlerde kullan esyaciklarini:)
Teşekkür ederim hepsi içime sindi bi tek yemek odası kaldı :) bi de mutfak masası
Cnm bende ankaraya insallah Allah nasip edersee bizde tayinciyiz ama 10 15 yil oturucaz ankarada kkaleliyiz.esin askeri personel miibnde iyiyim canım tşk ederim kociş konyalı ama sivasta çalışıyor 2 yıl ve 5 yılda bir sürekli tayinciyiz bize her yer memleket :))) sen nereye gelin gidiyorsun
Merhabalar, benimde düğünüm 31 Ağustos'ta. Düğüne aylar var ama heyecan had safhada. Allah hiçbirimiZi aldığımız kararlardan pisman etmesin, yüzlerimiz hep gülsün insallah. Sevgiler
Kızlaaaaaar herkese Bursa'dan günaydın:) her günüm dolu dolu geçiyor sevdiceğimle :) takıları ve mobilyayı hallettik sayılır :) çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim :)
kızlar ağustos geliniyimmm 17 ağustosta allah izin verırse evleniyoruzz :)
Ayy bende 17 agustos cnmmm hosgeldinnnn
Cnm bende ankaraya insallah Allah nasip edersee bizde tayinciyiz ama 10 15 yil oturucaz ankarada kkaleliyiz.esin askeri personel mii
Aminn cnmmm Allahim mutlu yuvalar nasip etsinnnnn hepimizeee)
Limoncummmm :)) hosgeldinn cok sevindim yaaa nelerr neler aldinizz hayirli olsunn cek fotolariniii paylas bizimleee :* zamaninzn guzel gecmesinede cook sevindimmm..leptopum arizalandi ya kizlar cay doktum(( telden yazabiliom ancakk
Hosbulduk teşekkür ederim:))Yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz aramıza :) Çoktandır girmiyordum bayaa gelen olmuş. :) Aysuncum'la uzak kalmışız az sanki
Meraba canim:) benim buyuk esyam alindi hep ama ben sabirsiz oldugum icin aldik:))) ama indirim zamani olmasininda etkisi oldu tabi.gelinlik baktim ama henuz ortada bisey yok model kafamda belli iyi bi yer bulup diktircem bende zayifim malesefgelinliğimi ne zaman bakmaya başlamalıyım sizce ?of stres oldum herkes hazırlık yapmaya baslamıs ben gec kaldım bende çok zayıfım gelinlik nasıl olcak bılmıyorum 50 kıloyum ama boyum 1.70 napıcaz kızlar ya banada yardımcı olunn neler yapıyosunuz :/
gelinliğimi ne zaman bakmaya başlamalıyım sizce ?of stres oldum herkes hazırlık yapmaya baslamıs ben gec kaldım bende çok zayıfım gelinlik nasıl olcak bılmıyorum 50 kıloyum ama boyum 1.70 napıcaz kızlar ya banada yardımcı olunn neler yapıyosunuz :/
Meraba canim:) benim buyuk esyam alindi hep ama ben sabirsiz oldugum icin aldik:))) ama indirim zamani olmasininda etkisi oldu tabi.gelinlik baktim ama henuz ortada bisey yok model kafamda belli iyi bi yer bulup diktircem bende zayifim malesef2 3 kilo alsam cok iyi olcak
Boyumuz aynı canım bu arada hoşgeldin.. :) Bende senin gibi çok zayıftım.. Hele nişanımda belim incecikti. Şuan 59 kiloymuşum yeni öğrendim. :) Kilo almak için çok çaba sarfettim anlatamam.. Gece uyumadan ve sabah aç karnına pekmez içtim kaşık kaşık :) Kanda yapıyor fazlasıyla.. Ardından uyumadan abur cubur çok severimm hep tükettim,öğünlerimi arttırdım.. Ve istediğim sonuca geldim.. Ki hala çok zayıfsın diyenler oluyor ama nişanlım da bende memnunuz :) Gelinlik yakışmıyor çok zayıflara,kilolularada.. Ama boya orantılı olmalı bence.. Yeni gelin olucam bide aaayyy gelininizde pek sıskaymış demesinler diyeŞaka bi yana kilo almaya bak çabuk çabuk.
gelinliğimi ne zaman bakmaya başlamalıyım sizce ?of stres oldum herkes hazırlık yapmaya baslamıs ben gec kaldım bende çok zayıfım gelinlik nasıl olcak bılmıyorum 50 kıloyum ama boyum 1.70 napıcaz kızlar ya banada yardımcı olunn neler yapıyosunuz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?