• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

aa öyle mi siz o tatlı telaşı atlatmış tatil yaparken ben düğünümde oynuyo olcam demkki:)))

cumartesi benim düğünüm pazar evimizde olacagız pazartesi balayına çıkıyoruz canım :1: aman ha bigün erken ha geç sağsalim çıkalımda şu işin içinden allahın izniyle:16:

cumartesi benim düğünüm pazar evimizde olacagız pazartesi balayına çıkıyoruz canım :1: aman ha bigün erken ha geç sağsalim çıkalımda şu işin içinden allahın izniyle:16:
evet geç erken farketmez herşey yolunda gitsin de:) benim de 1inde kınam 3ünde düğünüm henüz balayı belli değil siz karar verdiniz galiba:)

evet geç erken farketmez herşey yolunda gitsin de:) benim de 1inde kınam 3ünde düğünüm henüz balayı belli değil siz karar verdiniz galiba:)

benimde 31 temmuz kına-düğün bir kendi yaşadıgım yerde 2 ağustostada sevdigimin şehrinde düğünümüz olacak :) evet canım balayına karar verdik ayırtttık yerimizi karlık evine gidiyoruz :)

Merhabalar, benimde düğünüm 31 Ağustos'ta. Düğüne aylar var ama heyecan had safhada. Allah hiçbirimiZi aldığımız kararlardan pisman etmesin, yüzlerimiz hep gülsün insallah. Sevgiler

Merhabalar, benimde düğünüm 31 Ağustos'ta. Düğüne aylar var ama heyecan had safhada. Allah hiçbirimiZi aldığımız kararlardan pisman etmesin, yüzlerimiz hep gülsün insallah. Sevgiler
amin canım inşallah:16::16::16: evet aynen bende çok heyecanlıyım özelliklede çeyize yeni şeyler aldıkça heyecanım artıyo:9: hepsini kullanmak istiyorum artık:9:

tadilat yapılıyo diye biliyorum sonuçta para verceksiniz üstünüze göre olmak zorunda:) ben alcam çünkü 100 200 lira kadar fark ediyo ve gelinliğimi saklamak istiyorum:)

bana da al diyorlar ama ben o gelinliği saklayamam ya yer kaplarsa atarım fazla eşyaya hiç gelemiyorum(çok romantiğim dimi) birde tayinci olunca gerek yok dedim ben o yüzden kiralıcaz beden konusunda kesin sıkıntı yaşarım zayıfım birde boy kısa olunca mecbur tadilat olur üstüme cuk diye oturacak bir şey kesin bulamam. peki model felan bakıyor musunuz nasıl bir şey düşünüyorsunuz

bana da al diyorlar ama ben o gelinliği saklayamam ya yer kaplarsa atarım fazla eşyaya hiç gelemiyorum(çok romantiğim dimi) birde tayinci olunca gerek yok dedim ben o yüzden kiralıcaz beden konusunda kesin sıkıntı yaşarım zayıfım birde boy kısa olunca mecbur tadilat olur üstüme cuk diye oturacak bir şey kesin bulamam. peki model felan bakıyor musunuz nasıl bir şey düşünüyorsunuz
:))) yo bence gayet haklı sebepleriniz var almamak için aslında bende bi hevesle alcam ama belkide yer kapladığı için canımı sıkcak:)) ama ben bakıp bakıp severim onu:9::9::9: yavaş yavaş bakıyorum aslında bikaç model de denedim hatta daha 6ay var ama bende zayıf olduğum için diktirmek zorundayım bide zaten sade bişey istiyorum. $indir.jpg bu modeli istiyorum üst kısmını. fiyonk olmıycak altı prenses olcak biraz karışık oldu ama anlatabildim galiba:)

:))) yo bence gayet haklı sebepleriniz var almamak için aslında bende bi hevesle alcam ama belkide yer kapladığı için canımı sıkcak:)) ama ben bakıp bakıp severim onu:9::9::9: yavaş yavaş bakıyorum aslında bikaç model de denedim hatta daha 6ay var ama bende zayıf olduğum için diktirmek zorundayım bide zaten sade bişey istiyorum. Eki Görüntüle 950169 bu modeli istiyorum üst kısmını. fiyonk olmıycak altı prenses olcak biraz karışık oldu ama anlatabildim galiba:)

bakıp bakıp sevmekte güzelmiş:1: evlenen herkes yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor dediler açıp bakmıyoruz bile diyorlar bende vazgeçtim hakikaten sahip çıkamam ben gelinliğe :1: evet anladım dediğinizi güzel model gerçekten zaten sanırım moda artık bu tarzlar hepte karşıma çıkıyor bence güzel seçim

Back