- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Hoşgeldin aramıza :)3 agustos geliniyim beni de araniza alir misiniz:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza :)3 agustos geliniyim beni de araniza alir misiniz:)))
Hosbulduk:)) hicbirinizi tanimiyorum ama hepinizi cok seviyorum ben ya:)Hoşgeldin aramıza :)
kızlar hosgeldinizzzzzzzz
hoşbulduk canım benim nasılsın
Saol cnmm iyiyim sen nasilsn nereye gelin giidiosunn
hoşgeldinnn :)) benden bigün sonra düğününnn :))3 agustos geliniyim beni de araniza alir misiniz:)))
aa öyle mi siz o tatlı telaşı atlatmış tatil yaparken ben düğünümde oynuyo olcam demkki:)))hoşgeldinnn :)) benden bigün sonra düğününnn :))
aa öyle mi siz o tatlı telaşı atlatmış tatil yaparken ben düğünümde oynuyo olcam demkki:)))
evet geç erken farketmez herşey yolunda gitsin de:) benim de 1inde kınam 3ünde düğünüm henüz balayı belli değil siz karar verdiniz galiba:)cumartesi benim düğünüm pazar evimizde olacagız pazartesi balayına çıkıyoruz canım aman ha bigün erken ha geç sağsalim çıkalımda şu işin içinden allahın izniyle
evet geç erken farketmez herşey yolunda gitsin de:) benim de 1inde kınam 3ünde düğünüm henüz balayı belli değil siz karar verdiniz galiba:)
ne güzel canım Allah tamamına erdirsinbenimde 31 temmuz kına-düğün bir kendi yaşadıgım yerde 2 ağustostada sevdigimin şehrinde düğünümüz olacak :) evet canım balayına karar verdik ayırtttık yerimizi karlık evine gidiyoruz :)
amin canım hepimizinkini inşallahne güzel canım Allah tamamına erdirsin
amin canım inşallah evet aynen bende çok heyecanlıyım özelliklede çeyize yeni şeyler aldıkça heyecanım artıyo hepsini kullanmak istiyorum artıkMerhabalar, benimde düğünüm 31 Ağustos'ta. Düğüne aylar var ama heyecan had safhada. Allah hiçbirimiZi aldığımız kararlardan pisman etmesin, yüzlerimiz hep gülsün insallah. Sevgiler
tadilat yapılıyo diye biliyorum sonuçta para verceksiniz üstünüze göre olmak zorunda:) ben alcam çünkü 100 200 lira kadar fark ediyo ve gelinliğimi saklamak istiyorum:)gelinlik kiralayacak mısınız alacak mısınız arkadaşlar. birde kiralama da tadilat yapılabiliyor mu
tadilat yapılıyo diye biliyorum sonuçta para verceksiniz üstünüze göre olmak zorunda:) ben alcam çünkü 100 200 lira kadar fark ediyo ve gelinliğimi saklamak istiyorum:)
:))) yo bence gayet haklı sebepleriniz var almamak için aslında bende bi hevesle alcam ama belkide yer kapladığı için canımı sıkcak:)) ama ben bakıp bakıp severim onu yavaş yavaş bakıyorum aslında bikaç model de denedim hatta daha 6ay var ama bende zayıf olduğum için diktirmek zorundayım bide zaten sade bişey istiyorum. bu modeli istiyorum üst kısmını. fiyonk olmıycak altı prenses olcak biraz karışık oldu ama anlatabildim galiba:)bana da al diyorlar ama ben o gelinliği saklayamam ya yer kaplarsa atarım fazla eşyaya hiç gelemiyorum(çok romantiğim dimi) birde tayinci olunca gerek yok dedim ben o yüzden kiralıcaz beden konusunda kesin sıkıntı yaşarım zayıfım birde boy kısa olunca mecbur tadilat olur üstüme cuk diye oturacak bir şey kesin bulamam. peki model felan bakıyor musunuz nasıl bir şey düşünüyorsunuz
:))) yo bence gayet haklı sebepleriniz var almamak için aslında bende bi hevesle alcam ama belkide yer kapladığı için canımı sıkcak:)) ama ben bakıp bakıp severim onu yavaş yavaş bakıyorum aslında bikaç model de denedim hatta daha 6ay var ama bende zayıf olduğum için diktirmek zorundayım bide zaten sade bişey istiyorum. Eki Görüntüle 950169 bu modeli istiyorum üst kısmını. fiyonk olmıycak altı prenses olcak biraz karışık oldu ama anlatabildim galiba:)