bakıp bakıp sevmekte güzelmişevlenen herkes yer kaplamaktan başka bir işe yaramıyor dediler açıp bakmıyoruz bile diyorlar bende vazgeçtim hakikaten sahip çıkamam ben gelinliğe evet anladım dediğinizi güzel model gerçekten zaten sanırım moda artık bu tarzlar hepte karşıma çıkıyor bence güzel seçim
tabi insanın aklına bile gelmez bi süre sonra:) zaten tayinciyiz dediniz alıp uğraşmak istemiyosanız sizin için en mantıklısı kiralamak.bu arada çok teşekkür ederim inşallah sizde içinize sinen gelinliği bulursunuz
tşk ederim inş daha begendiğim model çıkmadı karşıma gerçi sade bir şey istiyorum ona ragmen bulamadım bu gidişle beyaz elbise bulup çıkcam herhalde
canım bilmiyorumki olabilir sanki asma imkanın varsa as istersenkızlar ya bişey sorucam ben bi gelinliği çok beğenmiştim onun için aldık. paketinde duruyo burda evde hiç çıkartmadım paketinden acaba nikah zamanına kadar paketinde kırışma olur mu :26:
kızlar ya bişey sorucam ben bi gelinliği çok beğenmiştim onun için aldık. paketinde duruyo burda evde hiç çıkartmadım paketinden acaba nikah zamanına kadar paketinde kırışma olur mu :26:
canım bilmiyorumki olabilir sanki asma imkanın varsa as istersen
çıkartıp assan daha iyi olmaz mı moda evlerinde de hep asarak muhafaza ediyorlar :26:
evet sararmaya karşı kılıfında saklaman daha iyi.kırışırsa da kuru temizlemeye verip sadece ütü yaptırabilirsin. ama tabi bunlara hiç gerek kalmaz inşallaho şekilde asabileceğim bi yer yok kihem ablam filan geliyo 2 tane çocuğu var kızı bişey yiyip gidip merak edip o elleriyle gelinliği tutarsa leke olur bide açıkta durursa ne biliyim bişey olur diye korkarım gelinlikçiden aldığım zaman hatta önceden bakmıştım hem ilk baktığımda hemde alırken muşamba gibi bi paketin içindeydi. ben gelinliği alırken tekrar denedim sonra microfiber paketin içine koyup bana verdiler bu paketin içinde sararma filan olmaz demişti ama o zaman aklıma gelmedi kırışır mı diye sormak :26:
evet sararmaya karşı kılıfında saklaman daha iyi.kırışırsa da kuru temizlemeye verip sadece ütü yaptırabilirsin. ama tabi bunlara hiç gerek kalmaz inşallah
gece kıyaffetleri gibi kılıfıyla asılmıyor mu gelinlik ben kılıfıyla asılır diye onsan şeettim
Fiyat gercekten cok iyiymis almakla iyi yapmissin bende begendigim olsa alirdim 1yil oncesinde bile olsa:) insallah sorun cikmadan saklarsin canim ama merak etme olmaz bence bisey:)inşallah canım ya. ne zormuş bu gelinliği saklamak korumakbi hevesle aldım şimdi panik yapıyorum bişey olucak diye bazen iyi ki almışım diyorum. fiyat konusunda çok uygundu çünkü herşey dahil (taç,duvak,el çiçeği,kesesi) 1.100 lira daha önceden kiralanmış filan olucağını sanmıyorum üstünde etikette var
Fiyat gercekten cok iyiymis almakla iyi yapmissin bende begendigim olsa alirdim 1yil oncesinde bile olsa:) insallah sorun cikmadan saklarsin canim ama merak etme olmaz bence bisey:)
kızlar ya bişey sorucam ben bi gelinliği çok beğenmiştim onun için aldık. paketinde duruyo burda evde hiç çıkartmadım paketinden acaba nikah zamanına kadar paketinde kırışma olur mu :26:
Hoşgeldin aynı gün düğünümüz :) nerde olcak düğün :)))slm kızlarrrrr :) 16 ağustos gelini geldi
Hayırlı olsun canım :) kolay gelsinKızlar, pek giremiyorum artık. Evde internet yok, telefondan giriyorum.
Ankara'da işe başlıyorum pazartesi.
Hoşgeldin aynı gün düğünümüz :) nerde olcak düğün :)))
:)) cift dugun olacak canim birisi tokat digeri konyada olacak :) senin nerde olacak dugun:))
Bizde birbirimizi çook seviyoruz hepimiz agustos geliniyiz çünküüüüüüüüHosbulduk:)) hicbirinizi tanimiyorum ama hepinizi cok seviyorum ben ya:)
oooh süper canım maşallahKızlaaaaaar herkese Bursa'dan günaydın:) her günüm dolu dolu geçiyor sevdiceğimle :) takıları ve mobilyayı hallettik sayılır :) çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim :)
Evet cok guzel bi heyecani paylasiyoruz:)Bizde birbirimizi çook seviyoruz hepimiz agustos geliniyiz çünküüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?