2014 agustos gelinleride buradaa

bende ağustos geliniyim çeyizim hiç bir şeyim yok iğnem bile yok çeyiz hazırlıklarına başladığım da yok ne kadar sürede hallolur bu işler

hoşbulduk canlarım sağolun nasılsınız nasıl gidiyor düğün hazırlıkları :)

yavaş yavaş hallediyoruz bişeyleri canım sizin nasıl gidiyor

bende ağustos geliniyim çeyizim hiç bir şeyim yok iğnem bile yok çeyiz hazırlıklarına başladığım da yok ne kadar sürede hallolur bu işler

paran varsa çok zor değil valla ben 2 ayda bile hallederim ama durumun kısıtlıysa uzun sürer biraz şimdiden başla öyleyse eğer canım çünkü çok uzun bi yol ve al al bitmiyooo

aynen canım yavaş yavaş hallediyorum bende küçük ev aletlerini halılarımızı falan almaya başladık onun dışında bütün eşyaları haziranda alacağız Allah nasip kısmet ederse. birde ben nişanlanalı baya bir uzun zaman oldu sanki hiç evlenemeyeckmişim gibi geliyor öyle de rahatım ki

bende agustos gelınlerı ekıbınden ! benım uyguladıgım yontem, ewı gereksız ıwır zıwır ıle doldurmadan, ana kullanacagım ıpobjelere odaklanıp, gereksız para da harcamamak :) kısa surede halolur panıkleme, ben bolbol kampaynaları takıp ettım :)

hadi yaa kıyamam küçük ev aletlerini bende aldm halıları eşyalardan sonra eve göre alırızz diye düşünüyorm o yüzden bakmıyorum bile bizde mayıs veya haziranda alacağız eşyalarımızı

ayyy hayırlısı olsun canım. nişanlım askeri personel olduğu için eve göre eşya alma seçeneğim yok onun için şimdiden halıları almaya başladık.. artık eve göre eşya değilde eşyalarıma göre ev bakacağım bende

ayy en güzel ya bir ben takip edemiyorum şu kampanyaları bir türlü yakalayamadım

hay Allah seni kız Allah gönlüne göre versin canım oda çok zor yaa

on beş bin tl ayırdım kenara çeyiz için yeter mi ki? çeyiz için neler alınır onu bile bilmiyorum çok cahilim bu konuda.. bir de kafama takılan evlendikten sonra eşimle ayrı yaşayacağız durum onu gösteriyor, yine de herşeyimi eksiksiz alsam mı yoksa birleşince mi alsam hiç bilemiyorrum ne yapacağımı:26:

hay Allah seni kız Allah gönlüne göre versin canım oda çok zor yaa

zor ama sevince katlanıyorsun canım ahhh aşk işte Allahım kocişlerimizle aramızı bozmasın hep mutlu olalım kızlar (AMİN) :)Bu arada Nişanlı çiftlere çok nazar değermiş Maşallah hepimize nazar boncuğu

on beş bin iyi para kız maşallah bence yeter ben yetirirdim yanii yemedin içmedin paramı biriktirdin maşallahhhh

aynen canım sevince katlanıyosun amin canımm aminnnnn

15 bine dünyanın çeyizini alırdım yetmez olur mu :) sana tavsiyem benimde öyle durumum vardı evlendikten sonra 2 yıl ayrı yaşama durumu ben ev kurmayacaktım eşim bekar evinde kalmaya devam edecekti.. ben uzaktayken o yesyeni eşyalarımın durumunu hergün düşünmekten çıldırırdım herhalde :44::44:hatta nişanlımla plan yaparken uyduruk eşya alırım 2 yıl sonunda evin eşyalarını yeniden değiştirirdim diyordum ama şimdi o durum kalktı çok şükür benimde çıldırma durumum ortadan kalktı

on binde yeter mi peki biriktirme değil aslında hepsi yani iki üç ben koydum. almancı dayım var o verdi biraz, ablamın çocuğuna baktım onlar verdi biraz derken oldu.. babamdan da yetmez diye beş bin isteyecktim geri ödemeli on bin de yeterse gerek yok o halde. ya bende yetiririm gibi çünkü çok pahalı kaliteli şeyler almayı sevmiyorum

bizim durum karışık biraz. yani ev serme olmayacak ya çeyizimi alıp kenar köşeye koycam yada birleşmeyi bekleyeceğiz.

ya benim çöpüm bile yok o yüzden yeter mi diye endişeliyim. hani çoğunun danteli felan yapılmış olur önceden benim hiç bir şeyim yok bir bez parçam dantelim vs hiç biri yok gerçi dantel istediğimde yok da.

canım eğer çeyiz serdireceksen abartılı birşey yapmazsınız. birüsü çeyiz dükkanları var paran olduktan sonra çeyiz eşyaalrın bir günlük işe bakar sıkma canını :)

canım eğer çeyiz serdireceksen abartılı birşey yapmazsınız. birüsü çeyiz dükkanları var paran olduktan sonra çeyiz eşyaalrın bir günlük işe bakar sıkma canını :)

yok abartılı istemiyorum da herkes diyor ki herşeyi al bak şu lazım olur bu lazım olur en ufak şey bile gerekli olur diye.. neyse Allah kerim artık tşk ederim sağolun

Kızlar, pek giremiyorum artık. Evde internet yok, telefondan giriyorum.

Ankara'da işe başlıyorum pazartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…