ayy kızlar düğün salonu demeyin ya içim acıo( kayınbabm ucuz die gitti tuttu (( bnde salon onmli dgl ddm sonradan daha iyisi olabilirdi ddm subatta bakcm içime siner inşş kuzenn dugunude orda oldu cook eglendikk bn masaları örtüleri kendm dizayn edicem gideyimde bi :))
Gelinliğin hayırlı olsun canım fotoğrafı falan var mı :) ayyyy ne kadar romantik olmuş evlenme teklifinKızlar, dün benim günümdü resmen. Cok mutluyum.
Kayinvalidem ve eltimle gelinlik bakmaya gittik. Bu arada onlarla arkadaş gibiyizdir cok severiz birbirimizi.
Trabzonun en büyük en lüks gelinlikcisine gittik. 4 gelinlik denedim. İlk denedigimi aldım hemen. Ben minyon zayifca bi insanim. Tam hayalimdeki gelinligi buldum. Ustu inci tas alti tul. Etek uclari fransız dantel mis. Ama Straplez. Ben de Madonna kol yaptiriyorum fransız dantelden.
Fiyati da 2600.
Sonra kayinvalidem satenden yazlık yorgan ve iki yastık siparis vermisti onlari aldik.
Sonra ben cok Üsüdüm. Zaten adet olmustum. Eve donesim vardi. Bu arada benim evim ankarada. Ben nisanlimlarda bir haftaligina misafirlige geldim. Kayinvalidemler karı Koca olarak güne gideceklerdi.
Ben de eve gideyim istedim. Zaten adet olmustum karnim belim cok agriyordu. Beni saatlerce eve yollamadilar.
Sonra nisanlim mesaj atti. Ben isten ciktim eve gectim sen de gel dedi. Ve gittim. Ne göreyim.
Işıklar kapali. Salonda masada iki mum. Kadehler. Ortada kalpli bir hediye kutusu. Güzel bir müzik.
Hemen gözlerim doldu. Nisanlim beni oturttu masaya. Kalpli kutuyu actim. İçinde güller var ve bir de not:
"Gunesim, kizilgoncam. Ebedi huzura ve mutluluga benimle var mısın? Karım olmanı istiyorum zira. Cok hem de:)"
Yaziyordu. El yazisi ile.
Agladim. Sarildik. Benimle evlenir misin dedi
Sonra tekrar masaya oturttu beni. Yemek yapmis. Bu arada cok güzel yemek yapar.
Yemekleri getirdi, tabagimin üzerinde kapak var. Hadi başla dedi. Bir kaldirdim kapagi. Bir kutu var tabakta.
Tek taş almış bana.
Cok güzel oldu. Yemekler de cok lezzetli idi. Pasta da almış.
Sonra seçtiğimiz düğün dansini yaptik. Kanepede yattık uzandik.
Ayy cok güzel aksamdi.
Kızlar, dün benim günümdü resmen. Cok mutluyum.
Kayinvalidem ve eltimle gelinlik bakmaya gittik. Bu arada onlarla arkadaş gibiyizdir cok severiz birbirimizi.
Trabzonun en büyük en lüks gelinlikcisine gittik. 4 gelinlik denedim. İlk denedigimi aldım hemen. Ben minyon zayifca bi insanim. Tam hayalimdeki gelinligi buldum. Ustu inci tas alti tul. Etek uclari fransız dantel mis. Ama Straplez. Ben de Madonna kol yaptiriyorum fransız dantelden.
Fiyati da 2600.
Sonra kayinvalidem satenden yazlık yorgan ve iki yastık siparis vermisti onlari aldik.
Sonra ben cok Üsüdüm. Zaten adet olmustum. Eve donesim vardi. Bu arada benim evim ankarada. Ben nisanlimlarda bir haftaligina misafirlige geldim. Kayinvalidemler karı Koca olarak güne gideceklerdi.
Ben de eve gideyim istedim. Zaten adet olmustum karnim belim cok agriyordu. Beni saatlerce eve yollamadilar.
Sonra nisanlim mesaj atti. Ben isten ciktim eve gectim sen de gel dedi. Ve gittim. Ne göreyim.
Işıklar kapali. Salonda masada iki mum. Kadehler. Ortada kalpli bir hediye kutusu. Güzel bir müzik.
Hemen gözlerim doldu. Nisanlim beni oturttu masaya. Kalpli kutuyu actim. İçinde güller var ve bir de not:
"Gunesim, kizilgoncam. Ebedi huzura ve mutluluga benimle var mısın? Karım olmanı istiyorum zira. Cok hem de:)"
Yaziyordu. El yazisi ile.
Agladim. Sarildik. Benimle evlenir misin dedi
Sonra tekrar masaya oturttu beni. Yemek yapmis. Bu arada cok güzel yemek yapar.
Yemekleri getirdi, tabagimin üzerinde kapak var. Hadi başla dedi. Bir kaldirdim kapagi. Bir kutu var tabakta.
Tek taş almış bana.
Cok güzel oldu. Yemekler de cok lezzetli idi. Pasta da almış.
Sonra seçtiğimiz düğün dansini yaptik. Kanepede yattık uzandik.
Ayy cok güzel aksamdi.
cnm napayım masa ortulerını dizayn edicem gideyimde ben uzaktaym ilgilnemıom onlarda kafalarına gore tasarlıocanım benim çorumda olacak düğünüm için de kayınbabam benim istemediğim bi salonu tuttu yeri kolay bulunur diye. önceleri bn de çok üzüldüm ama sonra dedm ki amaannn salonda mutlu bir düğün olsun da gerisini boşver. olduğu kadar.
illa ki harika olsun istiyoruz ama kendimizi üzerek başlarsak daha mutsuz oluruz en mutlu günümüzde. o an ki mutluluğunu düşün canım boşver salonu.
bak masa örtüsünü dizayn alternatifin varmış ne güzel. benim o bile yok :)
ne guzell kızz espirili neseli bi eşin olcak bnm nişanlımda ole dıo esprili bi teklif olcak dıo ne hazırlıgı yapıosa meraklardayımGelinliğin hayırlı olsun canım fotoğrafı falan var mı :) ayyyy ne kadar romantik olmuş evlenme teklifinçok duygusal :) ben evlenme teklifimde kahkalara boğulmuştum ya benimki evlenme teklifi ederken bile espri yaptığı için kıymetini bil nişanlının ne güzel düşünmüş beklemediğin bir anda sürprizin dibine vurmuş :)
cnm napayım masa ortulerını dizayn edicem gideyimde ben uzaktaym ilgilnemıom onlarda kafalarına gore tasarlıo(nedir bu oğlan ailelerinden çektiğimizzz
ne guzell kızz espirili neseli bi eşin olcak bnm nişanlımda ole dıo esprili bi teklif olcak dıo ne hazırlıgı yapıosa meraklardayımD
Zaman daraldıkça kaybolur o rahatlık sen merak etme canım :) valla bilsin kıymetimi beyfendi her gün evde mutlaka kek kurabiye bişeyler olsun diyo o yüzden öğrenmediğim tarif kalmadı hepsini denicem evlenince inşallah :) benimki de çok seviyo yemek yemeyi ya göbekleriyle çok işimiz canım
benim tektasım var pırlanta degilde altın muhtmel pırlanta bakıosana pırlanta alıcam dmisti bi kez ben tektasımı degiştrmek istıom dedıgmde pırlantada 5tas varya onuda cok begenıom ya ben yuz gorumlugu varya ona 5tas isticem alsın DD
benim tektasım var pırlanta degilde altın muhtmel pırlanta bakıosana pırlanta alıcam dmisti bi kez ben tektasımı degiştrmek istıom dedıgmde pırlantada 5tas varya onuda cok begenıom ya ben yuz gorumlugu varya ona 5tas isticem alsın DD
Ayy aynı durum bızde de var. O gobısıni eritmeden askerden gelme diyorum papyon takıcaksın gobişle olmaz diyorum :)
bnm tektasımı alyansla beraber almıstık aslında nişanlım altın alma demiştide kayınvalıdemler al sen pırlantayı sonra alırsnz dıe aldılar..Ben istemicem yüz görümlüğü adam ilk defamı görecek beniben sadece tektaş istedim çok kibar duruyo diye dedim git normal altından al nasıl olsa satmayız hep kullanırım diye gitmiş pırlanta almış
Bende 5'ı bı yerde ıstıyorum aysuuunn :)
bnm tektasımı alyansla beraber almıstık aslında nişanlım altın alma demiştide kayınvalıdemler al sen pırlantayı sonra alırsnz dıe aldılar..
alırsınız canımm ya tektas evlilik tekliflerinde verilio bana daha evlnme teklifi edemedi yaBen teklifte aldım tektaşı :) alyansımız yok daha bizimalıcaz inşallah
alırsınız canımm ya tektas evlilik tekliflerinde verilio bana daha evlnme teklifi edemedi ya
hımm senin fikrinde güzelllll nişanlım dıor sen bana ne takıcan yüz görümlüğüne dıoDD bnde papyonlu takım istiom bnmkide göbekli spor yapıo ama bi o kadarda yiyo beyaz takımda düsünüom ben nişanlımın teni beyaz kas göz sac siyah byazda deneticem ben alcam takım elbisesini
Tatlım hepsi göbişli ya ne yapıcaz bilmiyorum bende papyon taksın istiyorum istemiyo beyfendi bide smokin giycekmiş dedim düğün salonunda piyano falan çalıcaksın herhalde diye ama dinlemiyokuyruklu koca istemiyorum
valla bnm aklıma da gelmedi evlilik teklifi biz sözlenecektik ailelrmiz zaten biliodu ben aılemı ziyarete gitcektim düşünün o kadar kıyafet delisi ben ne şık bir kıyafet ne şık çanta hiç bişi almadım giderken gezmicm ailemi görcem die ole ablamlara abimlere giderkende sıradan giyinirm die dusunp bikaç kıyafet aldm gittm çünkü valiz tasımak canıma tak etmişti neyse ben 10gün kaldm donecek zamanm geldiki nişanlım izin aldım geliom ddi yuzukleri takalım ben şok ustne şok tabi ne giyecem ne edcem vs arkadasımı aradm bi nöbetimi daha tutarmsn die onlarda biz ayarlarz ddiler o skilde 8gün daha uzattım nasıl oldu hiç anlayamadık ama guzel olduuuuBen başının etini yedim benimkinin edene kadar :) düğünler ilgili bir plan falan yaptığında daha teklif görmedik planlarına ortak olmam falan diyip geçiştirdim baktı kurtuluşu yok mecburen etti teklif
Sorma düğüne değil piyano resitaline gidiyoruz zaten biz :) ben ona dedimki al normal bi takım başka zamanda giyersin :) diyorum smokini ne zaman giyeceksin bi daha evde sana giyerim diyoAhahaha :) smokin mi Ilk defa duydum :) tarzmis ama bak
valla bnm aklıma da gelmedi evlilik teklifi biz sözlenecektik ailelrmiz zaten biliodu ben aılemı ziyarete gitcektim düşünün o kadar kıyafet delisi ben ne şık bir kıyafet ne şık çanta hiç bişi almadım giderken gezmicm ailemi görcem die ole ablamlara abimlere giderkende sıradan giyinirm die dusunp bikaç kıyafet aldm gittm çünkü valiz tasımak canıma tak etmişti neyse ben 10gün kaldm donecek zamanm geldiki nişanlım izin aldım geliom ddi yuzukleri takalım ben şok ustne şok tabi ne giyecem ne edcem vs arkadasımı aradm bi nöbetimi daha tutarmsn die onlarda biz ayarlarz ddiler o skilde 8gün daha uzattım nasıl oldu hiç anlayamadık ama guzel olduuuu
ben kolye tarzı bişi istemedim kapalıyım görünmüo die esarbın ustunede ben sevmiom bni elazığa görmeye geldgnde sevgiliyken nazar boncuklu kolye varya ondan almıs bende nişanda aldırmadım daha :)Nişanlım çok ince düşünceli yaa. Nişanda boynum boş kalmasın diye bırıktırdıgi parayla beşi bir yerde almıştı kıyamam :* o yüzden yüz görümlülugü istemiyorum. Papyon guzel yaa beyaz takım pek olmuyo sanki yaa sende beyazain ya zıt olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?