2014 agustos gelinleride buradaa

canım benim çorumda olacak düğünüm için de kayınbabam benim istemediğim bi salonu tuttu yeri kolay bulunur diye. önceleri bn de çok üzüldüm ama sonra dedm ki amaannn salonda mutlu bir düğün olsun da gerisini boşver. olduğu kadar.
illa ki harika olsun istiyoruz ama kendimizi üzerek başlarsak daha mutsuz oluruz en mutlu günümüzde. o an ki mutluluğunu düşün canım boşver salonu.
bak masa örtüsünü dizayn alternatifin varmış ne güzel. benim o bile yok :)

Gelinliğin hayırlı olsun canım fotoğrafı falan var mı :) ayyyy ne kadar romantik olmuş evlenme teklifin çok duygusal :) ben evlenme teklifimde kahkalara boğulmuştum ya benimki evlenme teklifi ederken bile espri yaptığı için kıymetini bil nişanlının ne güzel düşünmüş beklemediğin bir anda sürprizin dibine vurmuş :)

Ayy canımmm ne tatlısınız masallah sıze cook kere hemde.. Allah hep mutlu etsın sızı. Yazını okuyunca dıger gelınlerle konusmadım bıle harıka vallahı. :). Ohh mıss gıbı :) benım evlene teklıfımde cok romantıktı once kahkahalar attım sonra cok duygusallasmıstım... Ayy ne guzel ya

cnm napayım masa ortulerını dizayn edicem gideyimde ben uzaktaym ilgilnemıom onlarda kafalarına gore tasarlıo (nedir bu oğlan ailelerinden çektiğimizzz
ne guzell kızz espirili neseli bi eşin olcak bnm nişanlımda ole dıo esprili bi teklif olcak dıo ne hazırlıgı yapıosa meraklardayım D

benim tektasım var pırlanta degilde altın muhtmel pırlanta bakıo sana pırlanta alıcam dmisti bi kez ben tektasımı degiştrmek istıom dedıgmde pırlantada 5tas varya onuda cok begenıom ya ben yuz gorumlugu varya ona 5tas isticem alsın DD

Evlilik teklifi esnasında ciddi olmasını tercih ederim canım ya gülmekten evet bile diyemedim sadece kafa sallayabildim insanlar bunu mutluluk gözyaşıyla yapıyo ben kahkahalarla çok fazla neşeli uzaktayım biz birbirimize her gün saatlerce telefonda konuşuyoruz çoğu zaman sadece 20 dk falan gülüyoruz olan faturaya oluyo

Ayy aynı durum bızde de var. O gobısıni eritmeden askerden gelme diyorum papyon takıcaksın gobişle olmaz diyorum :)

Ben istemicem yüz görümlüğü adam ilk defamı görecek beni ben sadece tektaş istedim çok kibar duruyo diye dedim git normal altından al nasıl olsa satmayız hep kullanırım diye gitmiş pırlanta almış

Bende 5'ı bı yerde ıstıyorum aysuuunn :)

Ayy aynı durum bızde de var. O gobısıni eritmeden askerden gelme diyorum papyon takıcaksın gobişle olmaz diyorum :)

Tatlım hepsi göbişli ya ne yapıcaz bilmiyorum bende papyon taksın istiyorum istemiyo beyfendi bide smokin giycekmiş dedim düğün salonunda piyano falan çalıcaksın herhalde diye ama dinlemiyo kuyruklu koca istemiyorum

bnm tektasımı alyansla beraber almıstık aslında nişanlım altın alma demiştide kayınvalıdemler al sen pırlantayı sonra alırsnz dıe aldılar..

Bende 5'ı bı yerde ıstıyorum aysuuunn :)

hımm senin fikrinde güzelllll nişanlım dıor sen bana ne takıcan yüz görümlüğüne dıo DD bnde papyonlu takım istiom bnmkide göbekli spor yapıo ama bi o kadarda yiyo beyaz takımda düsünüom ben nişanlımın teni beyaz kas göz sac siyah byazda deneticem ben alcam takım elbisesini

alırsınız canımm ya tektas evlilik tekliflerinde verilio bana daha evlnme teklifi edemedi ya

Ben başının etini yedim benimkinin edene kadar :) düğünler ilgili bir plan falan yaptığında daha teklif görmedik planlarına ortak olmam falan diyip geçiştirdim baktı kurtuluşu yok mecburen etti teklif

Nişanlım çok ince düşünceli yaa. Nişanda boynum boş kalmasın diye bırıktırdıgi parayla beşi bir yerde almıştı kıyamam :* o yüzden yüz görümlülugü istemiyorum. Papyon guzel yaa beyaz takım pek olmuyo sanki yaa sende beyazain ya zıt olsun.

Ahahaha :) smokin mi Ilk defa duydum :) tarzmis ama bak

Ben başının etini yedim benimkinin edene kadar :) düğünler ilgili bir plan falan yaptığında daha teklif görmedik planlarına ortak olmam falan diyip geçiştirdim baktı kurtuluşu yok mecburen etti teklif
valla bnm aklıma da gelmedi evlilik teklifi biz sözlenecektik ailelrmiz zaten biliodu ben aılemı ziyarete gitcektim düşünün o kadar kıyafet delisi ben ne şık bir kıyafet ne şık çanta hiç bişi almadım giderken gezmicm ailemi görcem die ole ablamlara abimlere giderkende sıradan giyinirm die dusunp bikaç kıyafet aldm gittm çünkü valiz tasımak canıma tak etmişti neyse ben 10gün kaldm donecek zamanm geldiki nişanlım izin aldım geliom ddi yuzukleri takalım ben şok ustne şok tabi ne giyecem ne edcem vs arkadasımı aradm bi nöbetimi daha tutarmsn die onlarda biz ayarlarz ddiler o skilde 8gün daha uzattım nasıl oldu hiç anlayamadık ama guzel olduuuu

Ahahaha :) smokin mi Ilk defa duydum :) tarzmis ama bak
Sorma düğüne değil piyano resitaline gidiyoruz zaten biz :) ben ona dedimki al normal bi takım başka zamanda giyersin :) diyorum smokini ne zaman giyeceksin bi daha evde sana giyerim diyo

Farklı olmuş azcık iki ayağın bir pabuca girmiştir ama hoş olmuş bence :) biz bi türlü denk getiremedik daha ya

ben kolye tarzı bişi istemedim kapalıyım görünmüo die esarbın ustunede ben sevmiom bni elazığa görmeye geldgnde sevgiliyken nazar boncuklu kolye varya ondan almıs bende nişanda aldırmadım daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…