tatlım bende 2 seans gittim daha 15 şubatta 3.seansım var diode lazer yaptırıyorum ütüleme yani çok beyaz tenli olduğum için bunun daha uygun olduğunu söyledi doktor sen hangisini yaptırıyosun bide benim seans aralıklarım 1,5 ay yaa seninde okadar çok mu?
Canımm benımm bızde sana bende yanı kocaman mutluluklar dılıyorum :) hep mutlu ol
cuma günü bursaya gidiyorummmm
Bizde balayina karar veremedik henuzz :///
çok özledim nişanlımıbiraz gezeriz kuaförlere falan bakarız tam bilmiyorum açıkçası napalım nerelere gidelim bakalım kızlar fikir verirmisinizzzzzz
Bende haftaya gidicem :) sadece kuaför mü bakcaksınız canım eksiklerin neler :)
bilmiyorum canım düğün salonunu tuttuk ama gidip gözümle görmek istiyorum. kuaför seçimi yaparımbaşka napmalıyım sence sen neler yapıcaksın
Ayy cnm ya mobilyalariniza bakin mudanya sahilinde gezinn el ele :)çok özledim nişanlımıbiraz gezeriz kuaförlere falan bakarız tam bilmiyorum açıkçası napalım nerelere gidelim bakalım kızlar fikir verirmisinizzzzzz
Ewet cnm dogru soyluosun ama bi turlu karar veremiyoz begendiklerimizde cok pahali 5gunu 6milyar dugun arasi bu kadar nasil verelimŞu an tam zamanı aslında erken rezervasyonlar başlamışken
Ohh ne guzeell kizlarrr gonlunuzce gecer insallahhhhhh :)))bende subatta gidicem insaAllahhhhhhhBende haftaya gidicem :) sadece kuaför mü bakcaksınız canım eksiklerin neler :)
Fırsat bulursak mobilya bakıcaz canım bi daha çok görüşemiceğimiz için damatlık bakıcaz belki beyaz eşya bakarız ondan tam emin değilim :) benimki bu aralar ev için mahalle bakıyo beğendiği mahalleleri gösterckmiş . Bizim daha nişan olmadı ya nişandaki takılacakları alıcaz binde o kadar :) bunları yetiştirebilirsek ne ala
Ayy cnm ya mobilyalariniza bakin mudanya sahilinde gezinn el ele :)
bursa cok guzelmis gitmedim ama sanslisinz kizlar orda oturcanz diee :))
bursamı eskişehirmi olur bilmiyorumO bile muamma yaa
cnm ikisi de cok guzel sehirlerrr :)
Ben hiç sevmiyorum ya ısınmadım bi türlü ama adamı sevdik bi kere napalımBursa cok guzelmis gitmedim ama sanslisinz kizlar orda oturcanz diee :))
Yakın zaten birbirine ama eskişehir bi başkabursamı eskişehirmi olur bilmiyorumO bile muamma yaa
1- düğün salonuna bakılacak.
2- kuaförler gezilecek
3- fotoğraf çekineceğimiz bi kaç yer gezilebilir
4- ??????????
Gitmişken bi kaç şeyi halledip dönsem yaa çok sık gidip gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?