• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

cnm bnde tesettürlüyüm o yuzden merak ediyorumm :) bizde ALLAH nasip ederse insaAllah subatta beyaz esya ve evi ayarlamayı dusunuozz :)kızlarr ya düğününüzde dans ve giris müziğiniz ne olucakk karar verdinizmii :D

Canım benım gelınlıgım cok sade olacak. Cunku ılerde fotograflara baktıgımda cahıllık nasıl abartısım demek ıstemıyorum :) normalde cook susluyum tesetturlu olmama ragmen ama gelınlıgımle sasırtıcam sanırım :) cok merak edıyorlar gelınlıgımı :) canım benım dans muzıgım de gulu susuz senı asksız bıramam :) ohh subat senın ıcın dolu gecıceek kuzumm :)

Hayırlı olsun esyaların canımm. Mutlulukla huzurla kullan ınsallah. Bende boshc almayı dusunuyorum fıyatlar nasıldı? Herkes onu onerıyor. Bıde bısey sorucam kac tane nevresımınız var kac tane olmalı sızce?

amin inşallah canım benim teşekkür ederimmmmm:16: tatlım ocak fırın aspiratör ve tam ankastre bulaşık makinesi peşin aldım ben 4.000 tl nişanlımın arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiğimiz bosch bayisinden aldık bayada indirim yaptılar sağolsunlar normalde 4.700 peşin fiyatları ordan başka sorduğumuz yerlerdede en son 4.400 olur dediler hep güzelce araştırın derim piyasayı:34: ben şubattada çamaşır makinemle süpürgemi alıcam aynı yerden kısmetse.. valla tatlım nevresime gelinceee ben delisiyimdir:53: kendimde 13 tane olmuştu kayınvalidemde nişan bohçasında 6 tane getirdi 19 tane vardı bende geçen çok beğendiğim bi model vardı english homeda onuda aldım 20 oldu :21::27::37: benimki abartı farkındayım ama önüne geçemiyorum işte:52::52:

Günaydın kızlar,

Çok acayip duygular içerisindeyim.
4 aydır görev yaptığım Van Başkale ilçesin dün akşam itibari ile terkettim.
Gece Van'da bir öğretmen evinde kaldım. Bugün 14.20de Sabiha Gökçen aktarmalı Trabzon uçağım var.

Nişanlıma gidiyorummmm. Taa haftaya perşembeye kadar nişanlımda kalacağım.

Ondan sonra da Ankara'da yen bir işe başlayacağım.

Aslında Başkale'den çıktığım için çok mutluyum ama çalışma arkadaşlarımı çok sevmiştim, bir taraftan üzüldüm.

Trabzon'da kalacağım bir hafta boyunca mobilya ve gelinlik bakacağız. Hoş oradan almayacağım ama olsun, o heyecanı şimdiden yaşayalım istedik. Beğendiklerim olursa buradan fotoğraflarını paylaşırım.

Sabah haberlerde izlediğim haberlerden birisi çocuklara fuhuş yaptıran adamların haberi idi. Olay Van'da geçiyordu. Bir diğer haber ise 11 yaşında evlendirilip 12sinde çocuk doğuran,14ünde de çocuk doğurduktan sonra öldürülen bir kız ÇOCUĞUNUN haberiydi. Tabiki kız babası Vanlı imiş.

Bu haberleri görünce çok tiksindim. Ve ben Van Başkale'de böyle adamlara ayrım yapmadan hizmet ettim.

Her şey haberler görüldüğü gibi arkadaşlar. Burada küçücük kız çocukları evlendiriliyor. Hatta 70 yaşlarındaki adamlarla evlendiriliyor. Aile içi tecavüzler çok fazla. Kuma giden kadınlar var. Ve kadınlar dayak yiyor. 25 yaşındaki kadın 5. çocuğunu dünyaya getirebiliyor. Hatta 40 yaşında 10. çocuğunu doğuranlar da var. Üstelik çocuklarına da bakamıyorlar. Ama yapıyorlar.
Oncelıkle yenı baslayacagın hayatın hayırlı olsun umarım hersey yolunda gıder.. Ohh mıss bıde nısanlına gıdıyorsun :) van olayına gelınce ben bu konuda cok uzgunum.. Ama bu sadece van'la alakalı degıl maalesef. Ben ızmır'de yasıyorum burdakı kucuk kızlar oglanlar allahım ne haldeler... Uyusturucu alkol zına.. Ensest ılıskıler had safhada.. Genclık benı cok korkutuyor allah bızı oyle ımtıhan etmesın.. Yanı doguda olunca garıp gelıyor ama batıda durum daha vahım.. Urkutucu.

amin inşallah canım benim teşekkür ederimmmmm:16: tatlım ocak fırın aspiratör ve tam ankastre bulaşık makinesi peşin aldım ben 4.000 tl nişanlımın arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiğimiz bosch bayisinden aldık bayada indirim yaptılar sağolsunlar normalde 4.700 peşin fiyatları ordan başka sorduğumuz yerlerdede en son 4.400 olur dediler hep güzelce araştırın derim piyasayı:34: ben şubattada çamaşır makinemle süpürgemi alıcam aynı yerden kısmetse.. valla tatlım nevresime gelinceee ben delisiyimdir:53: kendimde 13 tane olmuştu kayınvalidemde nişan bohçasında 6 tane getirdi 19 tane vardı bende geçen çok beğendiğim bi model vardı english homeda onuda aldım 20 oldu :21::27::37: benimki abartı farkındayım ama önüne geçemiyorum işte:52::52:
Ohh mıss hgayırlı olsun tekrar esyaların. Fakat cok ıyı bır fıyata almıssın demekkı pıyasayı ıyı arastırmak gerek honk dıye almayalım bız :) ayy benı yıne heyecan bastı :) ooo nevresımının ne kadar cok masallah sana :) benım bı tanecık bıle yok :) ayy ben cok mu agırdan alıyorum acaba ya. Hafıften urkmedım degıl :) 20 cokmus ama :)

Canım benım gelınlıgım cok sade olacak. Cunku ılerde fotograflara baktıgımda cahıllık nasıl abartısım demek ıstemıyorum :) normalde cook susluyum tesetturlu olmama ragmen ama gelınlıgımle sasırtıcam sanırım :) cok merak edıyorlar gelınlıgımı :) canım benım dans muzıgım de gulu susuz senı asksız bıramam :) ohh subat senın ıcın dolu gecıceek kuzumm :)
Ewet cnm insaAllah ya bende sade istiom ya ole tasli filan dusunmuyorum prenses olsun vs gibi bende normalde kiyafet konusunda cok dikkatliyimdir ama gelinlikte sadelikten yanayimmm :))kizlar bende hastalikta saglikta istiyorum yaa cok hosuma gidio ;)
hepinize ama hepinize mutluluklar dilerimmmm:16:

Tesekkur ederim cnmm sende mutlu ol insss

Ohh mıss hgayırlı olsun tekrar esyaların. Fakat cok ıyı bır fıyata almıssın demekkı pıyasayı ıyı arastırmak gerek honk dıye almayalım bız :) ayy benı yıne heyecan bastı :) ooo nevresımının ne kadar cok masallah sana :) benım bı tanecık bıle yok :) ayy ben cok mu agırdan alıyorum acaba ya. Hafıften urkmedım degıl :) 20 cokmus ama :)

kız alsana yavaştan senin düğün kaçında canım? bence bian önce birer ikişer almaya başla canım valla herkes benimkilere çok fazla diyor ama bana hiç çok gelmiyor:30::30:5 6 tane olsa yeter heralde normalinde yani:44::9:

Ewet cnm insaAllah ya bende sade istiom ya ole tasli filan dusunmuyorum prenses olsun vs gibi bende normalde kiyafet konusunda cok dikkatliyimdir ama gelinlikte sadelikten yanayimmm :))kizlar bende hastalikta saglikta istiyorum yaa cok hosuma gidio ;)

Tesekkur ederim cnmm sende mutlu ol insss

Bız senle aynıyız bak soyluyorumm :) gelınlıgımızı paylasalım burada mutlaka :) nereye gelın gıdıyosun kac yasındasın :) sorular sorular sordum ama :) sarkı secımınde guzelmıs hayırlı olsun :) bu arada bende cook ıstedım epılasyona gıtmek ama hem dını boyutu hemde saglık boyutu benı korkuttu :/ ama cok gıcık bır durum yaa evlenınce helee napıcam bılmıyorum nasıl ugrasıcam :/

Bız senle aynıyız bak soyluyorumm :) gelınlıgımızı paylasalım burada mutlaka :) nereye gelın gıdıyosun kac yasındasın :) sorular sorular sordum ama :) sarkı secımınde guzelmıs hayırlı olsun :) bu arada bende cook ıstedım epılasyona gıtmek ama hem dını boyutu hemde saglık boyutu benı korkuttu :/ ama cok gıcık bır durum yaa evlenınce helee napıcam bılmıyorum nasıl ugrasıcam :/
cnm ya valla bende cok dusundum gitsemmi gitmesemmi die ama gitmeye karar verdim agda epilator denedim ama yapamadım ya cok guzl oluo ten ya saglık boyutunuda arastırdm bende tereddtluydm ama inandırıcı gelmedi bende sağlıkçıyım zatnn ;) 22 yasındayım ankaraya gelin gidicem ALLAH nasip ederse insaAllahhh tamam cnm paylasalım gelinliklerimizi ;)))

23 yasında sayılırm aslında 12 subatta giricm 23 insallahhhh :81: ya mustafa cecelinin bu sarkısına bayılıorummm o yuzden bu olmasını cok istedimm :38:

cnm ya valla bende cok dusundum gitsemmi gitmesemmi die ama gitmeye karar verdim agda epilator denedim ama yapamadım ya cok guzl oluo ten ya saglık boyutunuda arastırdm bende tereddtluydm ama inandırıcı gelmedi bende sağlıkçıyım zatnn ;) 22 yasındayım ankaraya gelin gidicem ALLAH nasip ederse insaAllahhh tamam cnm paylasalım gelinliklerimizi ;)))
Ayy ne guzeel yaa. Ben hala cok kararsızım bu konuda. Heeyy bende kırsehır :) yakınmısız :) allah mutlu mesut etsın senı ınsallah. Bu arada bende 22 yasındayım :)

Bende gidiyorum cnm 3 aydir gidiom 2 seans oldu senin gittigin yerdeki cihazin markasi ne :) kacinci seansin bide

tatlım bende 2 seans gittim daha 15 şubatta 3.seansım var diode lazer yaptırıyorum ütüleme yani çok beyaz tenli olduğum için bunun daha uygun olduğunu söyledi doktor sen hangisini yaptırıyosun bide benim seans aralıklarım 1,5 ay yaa seninde okadar çok mu?:28:

ben hemen hemen her şeyimi aldım canım :) yemek masam, tv ünitem, tv, halı-perde ve gelinlik işi kaldı sadece. bir de balayını halletmedik :)

ooooo maşallah canım benimmmmm:30::52: hayırlısı olsun modellerini görmek isterim bizede fikir olsun:9::21:

ben hemen hemen her şeyimi aldım canım :) yemek masam, tv ünitem, tv, halı-perde ve gelinlik işi kaldı sadece. bir de balayını halletmedik :)
Ne guzel yaa Allah gule gule kullanmayi nasip etsin insallahhh :)
Ayy ne guzeel yaa. Ben hala cok kararsızım bu konuda. Heeyy bende kırsehır :) yakınmısız :) allah mutlu mesut etsın senı ınsallah. Bu arada bende 22 yasındayım :)
Evet cnmm aslende kirikkaleliyimm bizim topraklara gelin geliosunnn cogu seyimiz ayni seninleee kii :)))
Kizlarr bu arada herkese gunaydinnnnnn :)))

Bitmiş bile ya :) ama balayı mühim :52: hayırlı olsun bütün eşyaların güle güle kullanın
Ne guzel yaa Allah gule gule kullanmayi nasip etsin insallahhh :)

Evet cnmm aslende kirikkaleliyimm bizim topraklara gelin geliosunnn cogu seyimiz ayni seninleee kii :)))
Kizlarr bu arada herkese gunaydinnnnnn :)))

Günaydııın :)

Back