• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

tatlım bende 2 seans gittim daha 15 şubatta 3.seansım var diode lazer yaptırıyorum ütüleme yani çok beyaz tenli olduğum için bunun daha uygun olduğunu söyledi doktor sen hangisini yaptırıyosun bide benim seans aralıklarım 1,5 ay yaa seninde okadar çok mu?:28:

Cnm benim 2ay cikmio ya alex bnm cihazin adida buyuk rahatlik bide teni yumusacik yapio bebeksi oluo bnde beyaz tenliyim :)

gelin saç makyajı için kuaförünüz kim olacak iyice araştırdınızmı??fotoğraf için kime gideceksiniz??:44:

çok özledim nişanlımı :17: biraz gezeriz kuaförlere falan bakarız tam bilmiyorum açıkçası napalım nerelere gidelim bakalım kızlar fikir verirmisinizzzzzz :46:

çok özledim nişanlımı :17: biraz gezeriz kuaförlere falan bakarız tam bilmiyorum açıkçası napalım nerelere gidelim bakalım kızlar fikir verirmisinizzzzzz :46:

Bende haftaya gidicem :) sadece kuaför mü bakcaksınız canım eksiklerin neler :)

bilmiyorum canım düğün salonunu tuttuk ama gidip gözümle görmek istiyorum. kuaför seçimi yaparım :52: başka napmalıyım sence sen neler yapıcaksın

Fırsat bulursak mobilya bakıcaz canım bi daha çok görüşemiceğimiz için damatlık bakıcaz belki beyaz eşya bakarız ondan tam emin değilim :) benimki bu aralar ev için mahalle bakıyo beğendiği mahalleleri gösterckmiş . Bizim daha nişan olmadı ya nişandaki takılacakları alıcaz binde o kadar :) bunları yetiştirebilirsek ne ala :9:

Ayy cnm ya mobilyalariniza bakin mudanya sahilinde gezinn el ele :)
Şu an tam zamanı aslında erken rezervasyonlar başlamışken :21:
Ewet cnm dogru soyluosun ama bi turlu karar veremiyoz begendiklerimizde cok pahali 5gunu 6milyar dugun arasi bu kadar nasil verelim :((
Bende haftaya gidicem :) sadece kuaför mü bakcaksınız canım eksiklerin neler :)
Ohh ne guzeell kizlarrr gonlunuzce gecer insallahhhhhh :)))bende subatta gidicem insaAllahhhhhhh

Fırsat bulursak mobilya bakıcaz canım bi daha çok görüşemiceğimiz için damatlık bakıcaz belki beyaz eşya bakarız ondan tam emin değilim :) benimki bu aralar ev için mahalle bakıyo beğendiği mahalleleri gösterckmiş . Bizim daha nişan olmadı ya nişandaki takılacakları alıcaz binde o kadar :) bunları yetiştirebilirsek ne ala :9:

belki bizde takılarımızı alırız bilmiyorum birazda kafa dağıtmak için gitmek istiyorum açıkcası :)

Ayy cnm ya mobilyalariniza bakin mudanya sahilinde gezinn el ele :)

inegöle gitme şansımız olurmu bilmiyorumki mudanyayı söylerim bakalm yakınsa gideriz :)

1- düğün salonuna bakılacak.
2- kuaförler gezilecek
3- fotoğraf çekineceğimiz bi kaç yer gezilebilir
4- ??????????

Gitmişken bi kaç şeyi halledip dönsem yaa çok sık gidip gelemem :5:

Kızlar beni çok anmışsınız geçmiş sayfaları şimdi okudum teşekür ederim :17:

Giriyodum ama öyle bakınıyodum sadece çoğu zaman girmiyodum sebebini bilmiyorum bu ara içim bi değişik :31:

Son düzenleme:
Bursa cok guzelmis gitmedim ama sanslisinz kizlar orda oturcanz diee :))
Ben hiç sevmiyorum ya ısınmadım bi türlü ama adamı sevdik bi kere napalım:9:
bursamı eskişehirmi olur bilmiyorum :27: O bile muamma yaa:27:
Yakın zaten birbirine ama eskişehir bi başka :16:
1- düğün salonuna bakılacak.
2- kuaförler gezilecek
3- fotoğraf çekineceğimiz bi kaç yer gezilebilir
4- ??????????

Gitmişken bi kaç şeyi halledip dönsem yaa çok sık gidip gelemem :5:

Mudanya da kesinlikle gezin fırsatınız olursa aşkınız depreşir :) gerçi Zonguldak da deniz kenarında ama olsun :) botanik Park'ta çekiyolarmış orda fotoğrafları :) oralara bakın :) bi daha zor görüşürüz diyorsan fırsat bulursan takılara da bak mutlaka

Back