2014 agustos gelinleride buradaa

Çok üzüldüm gerçekten. Peki hangi mağazadan almış? Gidip değiştirme imkanınız yok mu? Beğendiğin modelleri alırsın.

Niye dikkatimi çekmesin canım ya çok hoş bunlar :) bakma sen benim açık olduğuma çok özeniyorum ama cesaret edemiyorum

ayy canım yaa çok güzel bişey gerçekten ama içinden gele gele yap sonra hiç pişman olmazsın

ay gerçekten çok pahalı yaa ama bence ile ve ilçeye göre değişiklik gösterir bu

herkes düşünceli olmuyo canm yapmış arayıp nasıl istersin diye sormadı bile haberim yoktu şimdi biyerlerde eşya falan görünce gözlerim doluyo

kıyamam canım yaa kedifatosun dediği gibi bence nerden aldıgını öğren ve değiştirme şansın varsa zevkine göre seç değiştir canım.

kızlar bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye başlıyorum acil kilo vermem lazım yakında gelinlik bakmaya gidicem

ayy canım yaa çok güzel bişey gerçekten ama içinden gele gele yap sonra hiç pişman olmazsın

Vakti ve saati vardır canım mutlaka :) kapanıp sonra açılanlara sinir oluyorum o yüzden kendimi hazır hissedene kadar bekliyorum
kızlar bugunden itibaren yediklerime dikkat etmeye başlıyorum acil kilo vermem lazım yakında gelinlik bakmaya gidicem

:) bende 1 aydır spora gidiyorum ama değişen bişey olmadı diyete başlamam lazım

benim arkadaşım var bitane oda açıktı hiç beklemezsin kapanmasını bi anda kapandı çok güzel oldu. bazen beklemiceksin çünkü o vakit bazen hiç gelmiyo

bende spora gitmek istiyorum ama vaktim yok çalışma saatlerim çok uzun ama sabah akşam eve gidip gelirken yürüyorum ama artık yediklerimede çok dikkat etmem lazım hiç iyi hissetmiyorum kendimi dün bursaya gitme konusu açıldı nişanlımlaa ne zaman gelsem diye konusuyoruz dedim şaka maka gelinlik denemeye başlıcam o zamana kadar zayıflarım diyodum ama zaman geliyo bende tık yok

Ben geçen sene 3 ayda 11 kilo verdim aslında yine yapabilsem öyle bişeyler süper olcak :)

Ben geçen sene 3 ayda 11 kilo verdim aslında yine yapabilsem öyle bişeyler süper olcak :)

ahh ahh eskiden benimde yöntemlerim vardı ama çalışma ortamında yiyince hepsi yalan oluyo ama bugun net kesin yani başladım aldım şişemi doldurdum suyumu içiyorum

Günaydın kızlar,

Uzun bir nöbetten çıkıp geldim. Bugün boşum ama yarın yeniden çalışıyorum Hem de 24 saat kesintisiz.

Ya benim de kilo vermek gibi bir sıkıntım yok da ben de çok minyonum ama nasıl gelinlik yakıştıracağım kendime hiç bilmiyorum.

Bnde dun tartilayim ddm 67 kilo olmusum tam tamina ya daha kusurude wardi yuhh ddm kendme bnde spora yazilayim diorimda usengecligimden bisi yapamiom limonsarisi ve cida sizler kac kilosunuz kizlarr :)

Allah kolaylık versin canım
bende minyonum kilomda var bazmı geçsem ne kilo vermekten

Bnde dun tartilayim ddm 67 kilo olmusum tam tamina ya daha kusurude wardi yuhh ddm kendme bnde spora yazilayim diorimda usengecligimden bisi yapamiom limonsarisi ve cida sizler kac kilosunuz kizlarr :)

ay ben soylıyemem kılomu ama zayıflarsam once ve sonra fotolarımı yüklerim ama benden kilolu gözüken insanların kilosu benden az neden öyleki yaa görsen ben kilomu göstermiyorum yani

ay ben soylıyemem kılomu ama zayıflarsam once ve sonra fotolarımı yüklerim ama benden kilolu gözüken insanların kilosu benden az neden öyleki yaa görsen ben kilomu göstermiyorum yani [/QUOTE]

Canim kilon yoksa kendini kasma bosuna ya :) diyet yapmak cok zor gelio ya bnm gibi bogazina duskun insanlara ben yemek abur cubur yemeyi seviyorummm :)))

ahh ahh eskiden benimde yöntemlerim vardı ama çalışma ortamında yiyince hepsi yalan oluyo ama bugun net kesin yani başladım aldım şişemi doldurdum suyumu içiyorum
En iyisi afiyet olsun :)
Canım ya 68 kiloyum ben 1 aydır spora gidiyorum hiç zayıflamadım ama sıkılaştım görenler zayıflamışsın diyolar

Onlar yağ deposudur senin kemiklerin ağır basıyodur canım

büyük ve gelişmiş bi ilde değil ki burası. alt üstü 110 bin nüfusu filan var

senden daha kilolu görünüp kilosu az çıkanların yağ oranları fazladır senin onlardan daha ağır gelmen ise senin kemiklerinin kalın olduğunu gösterir canım

hmm olabilir canım biz hafta içi kendi nikah salonlarında kıydırdık nikahımızı

bazı nikah salonlarında hafta içi mesai saatlerinde nikah salonu ücretsiz. siz mesai saatleri içerisinde yaptırdıysanız nikahı ve nika salonu için ücret alınmadıysa o fiyattır belki ama bizim hafta içi nikah yaptırmak gibi şansımız yok çünkü hafta içi herkes çalışıyo

ondan bu kadar fark var demek ki canım. mesai saati içinde yaptık iş yerndn izin aldık mecburren :)

ben de kilo vermem inşallah diye endişeleniyorum

off kızlar şu kilo bendede varr çok sinir oldum bende kendime geçen gün tartılınca isteme öncesi diyete başlamıştım tam 9kilo verdim nişanda 60 61 arasıydım geçen gün bir tartıldım 63 olmuşum yine daha 56 57 olmam gerekirken kilo almışım anlamadığım dikkatte ediyorum yediklerime bildiğiniz diyet yapıyorum sadece nişan öncesi kahveyi çok azaltmıştım şimdi eskisi gibi günde 3 4 bardak içiyorm oda az şekerli bide kış olduğu için hiç spor yapasım gelmiyo soğukta yaaaa

Ben 2 ayda 51 kilodan 45-46 kiloya düşmüştüm. Benim göbeğim bel çevrem epey kalındı simit gibi:)

İncecik oldum.,

Tek çare ekmeği, hamur işini hayatımızdan çıkarmak. Spora çok yüklenmeyin bence. Porsiyonları küçültün.

Hamur ve ekmek yemem zaten ama çikolata belası yüzünden kilo veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…