- 10 Eylül 2009
- 4.410
- 822
- 363
En şanslı benim galiba kayınvalidem yok o yüzden hiç görüşmüyorum böylede bi derdim yok görümce iyidir ya hep görümcem olsun isterdim Allah 2 tane birden verdi
kayınvalide olmayınca da kötü olur gibime geliyor benim bilmiyorum sen hiç eksikliğini hissettin mi ama :)
görümcem olmasını hiç istememiştim beeennn kız bendeki bi tuhaf. yaşı benden küçük eşim de benden bir yaş küçük. eşime abi diyor bana ismimle hitap ediyor ben de bu tür şeylere çok dikkat ederim. baştan bi gıcık etti zaten
bizde uzak oldugumuz için yüz yüze görüşme şansımız yok ben daha bursaya bir kere gittim düşün yani onlar buralı oldukları için geliyolar bizde kalıyolar o iyi oluyo işte
biz onlara yazları gidiyoruz onlar bize kış aylarında geliyor dengeliyoruz :)
kızlar beğendiğim ayakkabı bu tarz bişey nasıl sizceee çok eğlencelii çiçeğimde buna uygun olucak bide belime pembe fiyonk istiyorum ama nişanlım kabul etmiyo ben seni beyazlar içinde görmek istiyorum beyaza renk karıştırma diyoo
Eki Görüntüle 923527
ama bunlar harikaaaaaaaa
valla uygun olan yerlerde var canım ben bikaç yerin fiyatını biliyorum şahsen ben çok para dökmekten yana değilim bi akşam giyicez zaten ama öyle dandik bişeyde alamam sen hazırmı alıcaksın tatlım diktircekmisin?
nereler var canım ? ya da sen nerelere bakmamızı önerirsin :)