2014 agustos gelinleride buradaa

:)))) bnm bi arkadasim aksam kina yapalacakken esarbini cozdu ustune kirmizi ortuyu orttu guzl olmustu bnm kinam birgun once olacak kabarik giymek istiom bindalli tarzinda gelinligimide prenses dusunuom:) ole cok tasli olmayacak sade sık yapay olan cicegim bembeyaz olsun birde canli rengarenk dusunuom iki sekilde foto cekincem bnm dusundgm fotografci 15 tane foto koyuyomus albume az geldi bana birde dis cekime 1800 tl istio ya dugun salonuna gelirsede ayri 500 tl istio ya pahali geldi bana baya ne yapicam bilmiom ya

canım iyice araştır fotografcını gerçekten çok pahalıymış bi tanıdık çıkabilir nolur nolmaz :) benimde yoktu hiç bi tanıdıgım ama çıktı babamın kuzeni fotografcıymıs haberimiz yok :) cok uygun fiyata yaptırıyoruz cok şükür. ben gelinliği üstümde görmeden hiç fikir düşünemiyorum çok zorlanıcam sanki gelinlik seçerken bak benim çiçeğim bunun aynısı olacak bayıldım bunaa siparişini verdim gelin babetide alıyorum

Ay cookk guzelmissss bende gelin babeti alcam bu topuklular daha guzel duruo ama ben rahati secicem fotografta cok tatli durur benda yapay olani bembeyaz alim diom.canli yaptiracagimda renkli olsun:)bizde cok dugun oluo ama maalesef tanidik yok adam guzel cekim yaptigini sanio ama o kadarda.abartilcak biseyi yok prenses model ustumde nasil durur bilemiom :)

bi tane çiçek yeter canım yaa:)) insan neyi nerde kullanacagını sapıtır o gün valla bende hepsini çekimlerde kullanıcam çok sıkılırsam ayagım kötü olursa babeti giyerim iki dk benim boyum oldukçaa kısa o yüzden topuklu giymem şarttttt ama alışıcam inşallaahhh yaa 11 cm istiyodum aslında ama istediğim modelde 11 cm yokmus mecbur 15 cm olcak yaa inşallah pişman olmammm

merhabalar;;;

allahın ıznıyle bende 3 agustosta evleniyorum..
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza :) Allah mutlu etsin şimdiden hazırlıkların ne alemde
15 cm e alışabilirmiyim acabaa :26:
Bence alışırsın tatlım ama evde bol bol alıştırma yap

Yaaaa merak ettim kına başını yok mu fotoğraf falan

Eğer gelinliğimi Trabzon'dan alırsam çiçek,kese,eldiven,duvak,taç veriyor :)

Ya Ankara'dan alırsam nasıl olur bilmiyorum, Ankara'da hiç gelinlikçiye girmedim.

Ayakkabı olarak da şu topiğimdeki gibi bir şeyler istiyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/666672-gelin-ayakkabisi-olmaz.html

Ucu kapalı ayakkabı almam herhalde, onlarla rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Boyum kısa da olsa babet de almak istiyorum.

Saçlarım dağınık olsun, belki açık bile bırakırım.

Gelinliğim kesinlikle kabarık ve straplez olmasın :)

Çiçeğim renkli olsun :)

Bindallı da giymek istemiyorum, bu son kararım, kırmızı bir elbise giyerim, kına yakılırken de başıma kırmızı bir şifon örterler. Bir de taç alırım belki başıma :)

Ay heycanlandım.

hosbuldukkk..:) aslında bı yanda düğün çeyiz hazırlığı bi yandan nişan haz var bende..25 ocakta nişan olacak))

canım gelin buketin harikaaa :) önceki sayfaları da okudum bilmiyorum söyledin mi bu buketi nerden yaptırıyorsun ez gelin ayakkabısından mı?

hosbuldukkk..:) aslında bı yanda düğün çeyiz hazırlığı bi yandan nişan haz var bende..25 ocakta nişan olacak))

Bende aynı durumdayım ya ama sen daha iyisin yakınmış senin nişanın benim ki daha nisan da olcak :) Nisan'da nişan Ağustos'ta düğün of of çok çalışmalıyım bütün hazırlıklar birbirine giriyo

ya aslında yaklaştıkca heyecan artıyor..yanı bn oyle degıldım..ocak ayı girdi bende heyecan basladııı

ya aslında yaklaştıkca heyecan artıyor..yanı bn oyle degıldım..ocak ayı girdi bende heyecan basladııı

Ben şimdiden heyecanlıyım ya nasıl olcak ne yapıcam falan diye senin nişanın evde mi olcak canım kıyafet aldın mı bi de hediyelik bişey dağıtacak mısın? Çok soru sordum ya kusura bakma

Ben şimdiden heyecanlıyım ya nasıl olcak ne yapıcam falan diye senin nişanın evde mi olcak canım kıyafet aldın mı bi de hediyelik bişey dağıtacak mısın? Çok soru sordum ya kusura bakma

yok canm ya problem degıl..nişanım salonda olacak kıyafetım falan hazır haftaya provası var..ona gıdıcem kısmetse..bu arada bırsey dagıtmayı düşünmüyorumm..gerek de olmadıgını dusunuyorum aslında

Kizlar zaten dugun tarihiniz yakinmis neden bikac ay onceden nisan yapiosunz ki nisan dugun beraber yapsaydiniz bnmki beraber olacak :))

Benim ki de salonda olucak ama çok güzel hediyelik şeyler var ya hep gözüm takılıyo :) kararsız kaldım
Kizlar zaten dugun tarihiniz yakinmis neden bikac ay onceden nisan yapiosunz ki nisan dugun beraber yapsaydiniz bnmki beraber olacak :))

Düğün nişan nasıl beraber olcak canım ya

ya canım nişan için gerek yok ki..bnce bosuna masraf..nıkah için ok derim de..ama gozumde kalmasın dıyorsan bence sen alıp dagıtmalısın..

İnsanlar kendileri yapıp dağıtıyor falan çok güzel örnekler buldum hem emeği katarım hemde daha ucuza mal etmiş olurum diye düşünüyorum ama şimdilik sadece fikir

:)))sen bılırsın tatlım..içinden gelenı yap..sadece düşünmek yetmıyo cunku onu bılıyorum

ondan şüphem yok canımdüşünmek yetmez biliyorum düşündüğüm herşeyi yapsam nişan değil karnaval düzenlemem gerekir Nisan'a kadar 1000 kere fikir değiştirirm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…