- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
Canım dans ayakkabısı yapan yerlerde çok rahat yaptırabileceğin bi şey ve kesinlikle çok mantıklı bi fikir varlığını bile hissetmiyorsunaynen canım bende limonsarıcığıma katılıyorum bilekten bağlı olanlar daha güzel bende istiyorum böyle bişey ama bursada bulmam lazım ayağımın kalıbını çıkarıp özel yaptırmak istiyorum yoksa üstünde duramam nişanda değiştirmek zorunda kaldım oynarken dolgu topuk sandalet giydim elbisemin altına Allah'tan elbise uzunduda gözükmedi ama düğünde aynısını yaşamak istemiyorum:18: bende böyle şirin olanların babetlerinden almak gelin ayakkabımıda ayağıma göre topuklu yaptırmak istiyorum..
Sever misin bilmiyorum canım turkuaz ya da mor kumrallarda hoşuma giden iki renkyaa kızlar ben kınayı evde yapmıcam oyüzden bindallıdan önce ayrı elbise almam lazım nişanlığım kabarık değildi kına elbisem kabarık olsun diyorum kına elbisemi kiralayıp bindallımı özel diktirmek istiyorum kızıma yada gelinime vermek için ama sorun şu kiii kına elbisemin rengine karar veremiyorum ben sarışın sayılır derecede kumralım beyaz tenlide olduğum için açık renk şeyler benim üzerimde çok soluk duruyo ne renk olmalı bana fikir verin Allah aşkına yaa düşün düşün çıkamıyorum işin içinden
Ertesi gün gidicem valla ayarladık bile :) 16 Ağustos düğün 17 Ağustos balayı başlangıcıDugunden ertesi gunmu gitceksiniz kizlar balayina ben 2 3 gun sonra dusunuom.daha gelinligimede karar weremedim ya haziranda diktirmeyi dusunuom insallah sizi bulduguma cokk sewindim kizlarr ya istedigim bole bi yerdii )
Bursa daSizler nerede oturacaksiniz ewlenince kizlar :)