Hoşgeldin canımm merhabaaaaa
Hadi bkalımm hoşgeldinnnnnnnnsonbuseBende 7 Ağustos gelinciğiyim inşallah
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller varH.b canımmm neler yapıyorsunuz hazırlıklarınız ne aşamada ?
Valla daha gelinlik bakma aşamasındayım bayrama istanbulda olucam oradan bakmak istiyorum izmirde yaşıyorum ben bugün kemeraltına baktım hep aynı modeller vardaha bir hazırlığa girişmedik , dügün salonumuz tutuldu henüz
Hadi bkalımm hoşgeldinnnnnnnn
Hoşgeldin aramıza hemen senide kaydediyoruuuuuuumkızlaar beni de aranıza alın düğünüm 24 ağustosta ben de izmirde yaşıyorum
Hoşgeldin aramıza hemen senide kaydediyoruuuuuuumİzmirin nresindensinnn :26:
Bende bucadayımmmizmir buca :) salon nereyi tuttunuz canım hazırlıklar ne aşamada? ben biraz ağırdan alıyorum galiba bu işleri
tarihi nasıl belirliosunuz ya :/ taa bi sene sonrası. biz de ağustos eylül fln diyoruz da tam gün olarak belli değil. siz neye göre seçtiniz tam bir tarih
Hoşgeldin aramızaBende 2014 Ağustos geliniyim inşallah
Hoşgeldin aramıza
Tarihi nişanlımla ikimiz karar verdik ,annemle babamın evlilk yıldönümü, pazara denk geliyor seneye bizde hafta sonu istiyorduk güzel denk geldiTemmuz ramazan olduğundan heryer dolmuş kızlar acele edin derim, buca taraflarında kaynaklarda var kır düğün slonları amaiyatlar bize biraz fazla geldi açıkçası 5.550 den başlıyor haftasonu
Senide listemize ekliyorum o haldeHoşbuldum :) bende 16 Ağustos ta evlenicem ama benimki çok sıkışcak çünkü nişanım daha Nisan'da sizin ne güzel aradaki zaman kısıtlı değil bir de daha hiç bir hazırlığa başlamadık önce nişan için uğraşcaz zaten inşallah altından kalkabilirim :44:
Senide listemize ekliyorum o halde
Bizim 2 sene dolmuş olcak nişanla düğün arasında, merak etme tatlımm tatlı telaşlar bunlar halledersiniz
Bizimde şehirler uzak :) Evde yaptık biz nişanı istanbuldan geldiler, 40-50 kişi kadar vardık, nişanlıktada uzun dar tuvalet giydim benİnşallah :) şehirlerimiz uzak yoksa sorun etmem de :) siz hazırlıklarda ne aşamalardasınız bide nişanı nasıl yaptınız ben nişanlık arıyorum da tam içime sinen bişeye rastlamadım
canım biz nişanlımla 24 ağustos diye belirlemiştik (nişanlanma yıldönümümüz olduğu için, aynı gün olsun istedik) sonra ailelere bildirdik durumu, onların da onayını aldık. geriye salon bulması kaldı :) o şekilde oldu bizim :)
biz de galiba düğün salonu belirleyip önce boşluk durumuna göre seçicezsonra ben de yazıcam tarihimi buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?