• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Ay canım benim sende takma nolur benim hiç beklemediğim şeylerdi bunlar bir derdim var bölümüne konu açtırdı bana çünkü ben en başta çok kafama takarım bişeyi ben..eşyalarını ne zaman aldın canım?

ben takmamaya çalışıyorum canım :)
görmedim ordaki konunu bakayım bi.
eşyalarımı yazın aldım 1,5 ay önce falan geldi evime, yerleştirdim :)

Kızlarr herkese hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Benimde ağustos ama 2015 ağustos :1:

hoşbulduk kızlar.tşk ederim:3:

umarım geç kalmış olmam sömestra kadar :18::18: malum istanbulda zor düğün salonu işi

selam kızlar nasılsınız :31: ben bursada kuaför arıyorum hala bulamadım ya :43:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız :31: ben bursada kuaför arıyorum hala bulamadım ya :43:

:3:iyilik tatlım sen nasılsın? ben nişanımda saliha kuaför var nalbantoğlunda oraya gitmiştim ve çok güzel olmuştu makyajımıda saçımıda çok beğendi herkes faceten falan saliha kuaför yazınca çıkıyor bi bak istersen canım bide şiir kuaför ve güzellik merkezi var oda nalbantoğlunda ama orası salihadan daha pahalı ben kınamda şiire gitmeyi düşünüyorum parayı çok sıkıntı etmiyorsan düşünebilirsin şiiri canım :6::6:

:3:iyilik tatlım sen nasılsın? ben nişanımda saliha kuaför var nalbantoğlunda oraya gitmiştim ve çok güzel olmuştu makyajımıda saçımıda çok beğendi herkes faceten falan saliha kuaför yazınca çıkıyor bi bak istersen canım bide şiir kuaför ve güzellik merkezi var oda nalbantoğlunda ama orası salihadan daha pahalı ben kınamda şiire gitmeyi düşünüyorum parayı çok sıkıntı etmiyorsan düşünebilirsin şiiri canım :6::6:

iyi olmaya çalışıyorum canımmmm :31:
bu dediğin kuaförler nerde kalıyo canımtam olarak?bana yıldırım civarlarında lazım merkezde olabilir osmangazi falan. tesettür konusunda iyimiler biliyomusun ben tesettürlüyüm ya? eğer güzel yapacagından emin olursam parayı sıkıntı yapmam yeterki içime sinsin :31:

Ooo hayırlı olsun ne kadar hızlısın canımm güle güle otur resimleri varmı?

sağol canım :) düğüne kadar birazı bitsin masrafların dedik aldık. bekletemiyolarmış ellerinde o yüzden eve de geldi eşyalar; benim oturacağım ev de belli zatne o yüzden sıkıntı olmadı :)
resimleri var atayım canım mesajla :)

Son düzenleme:
sağol canım :) düğüne kadar birazı bitsin masrafların dedik aldık. bekletemiyolarmış ellerinde o yüzden eve de geldi eşyalar; benim oturacağım ev de belli zatne o yüzden sıkıntı olmadı :)
resimleri var atayım canım mesajla :)

Çok iyi yapmıssınız canım. Rabnim güzel günlerde oturmayı nasip etsin canım benimmm:)) cevabını yazdm:))

Ayy kızlaar bugun aşk yuvam için cok tatlı ciciler aldım sıze anlatamam hep pembıs şeker şeyler. Mutfak için yani.evlenmek için can atıyorum sevğılım nişanlim müstakbel kocam için sabırsızlanıyorum. sonrada dıyorum kı kızım sen daha yemek yapmayı bilmiyorsun :)

Ayy kızlaar bugun aşk yuvam için cok tatlı ciciler aldım sıze anlatamam hep pembıs şeker şeyler. Mutfak için yani.evlenmek için can atıyorum sevğılım nişanlim müstakbel kocam için sabırsızlanıyorum. sonrada dıyorum kı kızım sen daha yemek yapmayı bilmiyorsun :)

güle güle kullan canım :) neler aldın gösterseneee :16:
aman yemek işi kolay evine internet almayı unutma yeter :D bir iki sefer tutturamıyorsun sonra tutmaya başlıyor :D

aman yemek işi kolay evine internet almayı unutma yeter :D bir iki sefer tutturamıyorsun sonra tutmaya başlıyor :D

Tesekkur ederım canımm :) ayy yarın koyayım dogru becerebılırsem :) ve hatta fıyatlarınıda yazayım sok olun ınanamadım cok uyguna aldım :) yemek derdı sorumluluk benı cok strese sokuyor yapabılecekmıyım bılemıyorum. Ama kek borek ısını yapabılıyorum el leszzetım varmı bılmıyorum keklerımı cok severler ama.. Bıde nısanlım cok duskun yemesıne off ne edecegımm ben :/

Ayy canım ciddimi diyosun bende hiçmi hiç bilmiyorum eğer iş olursa naparım ne ederim diye kara kara düşünüyodum içimi ferahlattın biraz sağol kuşumm:)) eger olursa detaylı görüşelim senle eskişehir hakkında:)

Evet canm çok tuhaf ama malesef öyleymişşş
konuşalım canım çok tanıdığım var başta bütün sülalem orda zaten her konuda yardımcı olunur sen rahat ol :)
Kızlarr herkese hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.. Benimde ağustos ama 2015 ağustos :1:
:D şimdiden hayırlı olsun göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah senin için zaman
bende bende 17 ağustos
hoşgeldiiiin :)
internet tek kurtarıcımız zaten :16:

Tesekkur ederım canımm :) ayy yarın koyayım dogru becerebılırsem :) ve hatta fıyatlarınıda yazayım sok olun ınanamadım cok uyguna aldım :) yemek derdı sorumluluk benı cok strese sokuyor yapabılecekmıyım bılemıyorum. Ama kek borek ısını yapabılıyorum el leszzetım varmı bılmıyorum keklerımı cok severler ama.. Bıde nısanlım cok duskun yemesıne off ne edecegımm ben :/

tamam :)
ben de sadece kek börek yapardım eskiden. eşimin aşçılığı da var o yüzden pek beğenmez her yemeği. ve bu sene yemek yapmaya başladım daha. ilk zamanlar tutturamıyordum ya yağı fazla oluyordu ya salçası ya tam pişmiyordu. bikaç seferden sonra tutturmaya başladım :) alışırsn canım zamanla takma o kadar kafana :)

internet tek kurtarıcımız zaten :16:

valla aynen öyle, olmasa napardık bilmiyorum :) gerçi arada annemi de arıyorum napayım diye :D

Back