gelinliğimde sorun çıktı yaptırmak için bursaya gittim 2 gün kaldım ve hatıralık yaptırdım canım :d
şarkı listesi bittimi bittiyse yazsana bana :)))
Cumalikizik ta da bir dizi cekilmisti sanirim degil mi? Fettah can kim bilmiyorum ama golyazi diye bir yer duymustum ama bursa'da olduğunu bilmiyordum, sag olasin:)Cumalıkızık vr canm orasıda turıstık ve tarıhı bır mekan bıde golyazı var hatta fettah can orda klıp cekmişti :) bnde henüz oraya gıdemdm ama en kısa zamanda gtmeyı dusunuyorm :) sz neeresnde otrcaksnz bursanın canmcm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok yok nisanlimla degil ben daha once ailemle gezdim cogu yerini gemlik'te yazligimiz vardi eskiden. Nisanlimla botanik park, hayvanat BahçesiMaşallah kızlar siz benden çok gezmişsiniz ben çoğu yerine gidemedim Bursanın :) bi mudanyaya gittim inkaya, tophane bide yeşil türbeye gitmiştim ha bide zafer plazaher geldiğimde bi telaş koşuşturmaca oluyordu fırsat olmadı bi türlü. Ama cumalıkızık çok güzelmiş öyle duydum özellikle oranın köy kahvaltısı meşhurmuş sizce nasıl tavsiye edermisiniz
Cumalikizik ta da bir dizi cekilmisti sanirim degil mi? Fettah can kim bilmiyorum ama golyazi diye bir yer duymustum ama bursa'da olduğunu bilmiyordum, sag olasin:)
Bizde damat bursali ama istanbul'da oturacagiz canim uzunnzamandir burada yasiyor nisanlim:) heykel'e cok yakin evleri ama orada.
Yok yok nisanlimla degil ben daha once ailemle gezdim cogu yerini gemlik'te yazligimiz vardi eskiden. Nisanlimla botanik park, hayvanat Bahçesiinkaya cinarini ilmkez gormustum
Kızlaar bizlerde 2014 agustos gelinleri olarak burada toplanalımm ve gün sayalım hep beraber
İşte Agustos 2014 Gelinlerimiz
Emne27 1 Agustos
Karayel1988 1 Agustos
Ciida67 2 Agustos
g_c 2 Agustos
mozerella 2 Agustos
lesrafales 2 Agustos
rukal34 2 Agustos
Missnil 3 Agustos
ucagustos 3 Agustos
Ersirem 5 Ağustos
mavikuss 6 Agustos
yace 6 Agustos
sonbuse 7 Agustos
Duyguska 8 Agustos
BitterLokum 8 Agustos
jsmnnn 8 Agustos
_purple_ 9 Agustos
Chantell 9 Agustos
Yengec123 9 Agustos
_Jadaloz_ 10 Agusos
zturker 10 Agustos
ballılokmatatlısı 15 Agustos
mnvvr 16 Agustos
Limonsarısı 16 Agustos
sodyumpotasyum 16 Agustos
eysareban 16 Agustos
demet_60 16 Agustos
tugceavhn 16 Agustos
evrenbus 14 Eylül
pınar55 17 Agustos
Led_Apple 22 Agustos
kedifatos 23 Agustos
oltu1 24 Agustos
hzldryns 29 Agustos
ayışıgı88 30 Agustos
LoadedGun 31 Agustos
arkadaşlar yaa benim düğünüm bursada salon karlıtepe de olacak.. salonun anlaşmalı olduğu kuaförlerden birini tercih edicem.. bursalı arkadaşlar bi yardımcı olsanız hangi kuaförü tercih etmeliyim..??:44: nolur yardım edin :44:
alternatifler bunlar:
*aysima
*alen
*hexen
*smart
*nezor
Teleferikte heykele cok yakın canm setbasının yukarısı yuruyerk bıle ınıyo bazen nişanlım :) kınalı kar orda cekildi canm cumalı kızıkta :) hatta ordaki evlerde geziliyo kahvaltısı gozlemeleri ve incir receli meshur :)
Evet evet kinali kardi, ben de hatirladim simdi:) kaan parfumeri vardi eskiden heykele cok yakin tum Bursalı kizlarin, hanimlarin dilindeydi heykele cok yakin, bilmiyorum hala duruyor mu, duruyorsa bana da haber edin kizlar:)
Aa bnmde gold terasta olcak pişti olduk :))) bnmde 29 agustosta canm beklerm :)
aa ne sorunu çıktı canım halloldu mu?
ne yaptırdın hatıralık foto göndersene bakalım :)
şarkılara bi daha vakit ayıramadım canımilk dans şarkısını seçemiyorum
bursaya bugün adım atabildim daha, kayınvalidemin yanındaydım üç gündür :)
canım bunların hiçbirini duymadım malesef çok kuaför var interntten araştırmadıysan bi dene derim :26: aynı gün evleniyormuşuz mutluluklar dilerimarkadaşlar yaa benim düğünüm bursada salon karlıtepe de olacak.. salonun anlaşmalı olduğu kuaförlerden birini tercih edicem.. bursalı arkadaşlar bi yardımcı olsanız hangi kuaförü tercih etmeliyim..??:44: nolur yardım edin :44:
alternatifler bunlar:
*aysima
*alen
*hexen
*smart
*nezor
arkadaşlar yaa benim düğünüm bursada salon karlıtepe de olacak.. salonun anlaşmalı olduğu kuaförlerden birini tercih edicem.. bursalı arkadaşlar bi yardımcı olsanız hangi kuaförü tercih etmeliyim..??:44: nolur yardım edin :44:
alternatifler bunlar:
*aysima
*alen
*hexen
*smart
*nezor
bursaya gelenler hoşgelsin :) çok güzel bir yere geliyosunuz kızlarsıkıntınız olursa yardımcı olurum çekinmeyin hepimiz geliniz şurda
Aa bnmde gold terasta olcak pişti olduk :))) bnmde 29 agustosta canm beklerm :)
Aaa pişti olmuşuz evet :) Ben düğünden sonra yazarım sana düğün salonunun ayrıntılarını kuaförünü felan :) 2 gün önce kuaförü aradı beni prova için araştırdım herkez memnun kalmış kuaförden gold majesty hotel in içindeymiş kuaför baya iyiymiş :) bakalım tecrübe edinip sanada yazarım cnm :) İnş. eşim evde olursa o gün öyle bi kapıdan uğrayıp gideriz canım :)
bursaya gelenler hoşgelsin :) çok güzel bir yere geliyosunuz kızlarsıkıntınız olursa yardımcı olurum çekinmeyin hepimiz geliniz şurda
canım bunların hiçbirini duymadım malesef çok kuaför var interntten araştırmadıysan bi dene derim :26: aynı gün evleniyormuşuz mutluluklar dilerim
canım gelin ayakkabısını almak için önerebileceğin bi yer var mı?
Bende bursaya gelin geleceğim canım nilüfer de oturcam :)Yıldırımda oturcam canm inşallah teleferikte :) sende mi bursa gelinisin :))
canım bunların hiçbirini duymadım malesef çok kuaför var interntten araştırmadıysan bi dene derim :26: aynı gün evleniyormuşuz mutluluklar dilerim
canım ben bakırcılar çarşısında burak diye bir yerden aldım ama hiç memnun kalmadım sözde özel yaptılar alt bantları bütün ortaya çıkmış.oraya gitme sakın ve özel yaparız oyununa da gelme derim. uzun çarşının sonunda altta ayakkabıcılar çarşısı var kime sorsan gösterir oraya bir bak en çok çeşit orada canım.bulursun inş. eto yu tavsiye edebilirim. :44:
Bende bursaya gelin geleceğim canım nilüfer de oturcam :)
Bütün bursa Gelinleri toplandık :) ne güzel oldu böyle
Bende bursaya gelin geleceğim canım nilüfer de oturcam :)
Bütün bursa Gelinleri toplandık :) ne güzel oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?