2014 agustos gelinleride buradaa

gelinliğimde sorun çıktı yaptırmak için bursaya gittim 2 gün kaldım ve hatıralık yaptırdım canım :d

şarkı listesi bittimi bittiyse yazsana bana :)))

aa ne sorunu çıktı canım halloldu mu?
ne yaptırdın hatıralık foto göndersene bakalım :)
şarkılara bi daha vakit ayıramadım canım ilk dans şarkısını seçemiyorum
bursaya bugün adım atabildim daha, kayınvalidemin yanındaydım üç gündür :)

Cumalikizik ta da bir dizi cekilmisti sanirim degil mi? Fettah can kim bilmiyorum ama golyazi diye bir yer duymustum ama bursa'da olduğunu bilmiyordum, sag olasin:)
Bizde damat bursali ama istanbul'da oturacagiz canim uzunnzamandir burada yasiyor nisanlim:) heykel'e cok yakin evleri ama orada.

Yok yok nisanlimla degil ben daha once ailemle gezdim cogu yerini gemlik'te yazligimiz vardi eskiden. Nisanlimla botanik park, hayvanat Bahçesi inkaya cinarini ilmkez gormustum

Teleferikte heykele cok yakın canm setbasının yukarısı yuruyerk bıle ınıyo bazen nişanlım :) kınalı kar orda cekildi canm cumalı kızıkta :) hatta ordaki evlerde geziliyo kahvaltısı gozlemeleri ve incir receli meshur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar yaa benim düğünüm bursada salon karlıtepe de olacak.. salonun anlaşmalı olduğu kuaförlerden birini tercih edicem.. bursalı arkadaşlar bi yardımcı olsanız hangi kuaförü tercih etmeliyim..??:44: nolur yardım edin :44:
alternatifler bunlar:
*aysima
*alen
*hexen
*smart
*nezor

bende varım 31 Ağustos kısmetse

yok mu arkadaşlar bi bilgisi olan (

Evet evet kinali kardi, ben de hatirladim simdi:) kaan parfumeri vardi eskiden heykele cok yakin tum Bursalı kizlarin, hanimlarin dilindeydi heykele cok yakin, bilmiyorum hala duruyor mu, duruyorsa bana da haber edin kizlar:)

Evet evet kinali kardi, ben de hatirladim simdi:) kaan parfumeri vardi eskiden heykele cok yakin tum Bursalı kizlarin, hanimlarin dilindeydi heykele cok yakin, bilmiyorum hala duruyor mu, duruyorsa bana da haber edin kizlar:)

Aa canm durmazmı nalbantoğlunda kocaman kac katlı oldgnu blmyrm ama duruyo bıde zafer plazada var ama o okadar buyuk dııl :)

Aa bnmde gold terasta olcak pişti olduk :))) bnmde 29 agustosta canm beklerm :)

bursaya gelenler hoşgelsin :) çok güzel bir yere geliyosunuz kızlar sıkıntınız olursa yardımcı olurum çekinmeyin hepimiz geliniz şurda

canım bunların hiçbirini duymadım malesef çok kuaför var interntten araştırmadıysan bi dene derim :26: aynı gün evleniyormuşuz mutluluklar dilerim

Canm bn smartı duydum ama gelin başı nasl olur blmıyorm bnce ıyı bı arastrma yap cok onemli sac cnku smdıden mutluluklr dılerm

bursaya gelenler hoşgelsin :) çok güzel bir yere geliyosunuz kızlar sıkıntınız olursa yardımcı olurum çekinmeyin hepimiz geliniz şurda

teşekkür ederim canım :) benim ailem bursada zaten

kızlarrr korupark emek balat civarında uygun fiyatlı kuaförler bilen var mı? saçını yaptırmak isteyenleri yönlendirmek için araştırıyorum

Aa bnmde gold terasta olcak pişti olduk :))) bnmde 29 agustosta canm beklerm :)

Aaa pişti olmuşuz evet :) Ben düğünden sonra yazarım sana düğün salonunun ayrıntılarını kuaförünü felan :) 2 gün önce kuaförü aradı beni prova için araştırdım herkez memnun kalmış kuaförden gold majesty hotel in içindeymiş kuaför baya iyiymiş :) bakalım tecrübe edinip sanada yazarım cnm :) İnş. eşim evde olursa o gün öyle bi kapıdan uğrayıp gideriz canım :)

Ay cok ıyı olur canm bana tecrubelerini yazarsan cok memnun olurum evet bnde kuaförü cok gzl dıye duydum bıde bz dıs cekm yapcz provada sac makyaj yapılıyo ya o gune denk getrcez bakalm nasıpse :) ınsallah canm bnm beklerm valla super olur

canım gelin ayakkabısını almak için önerebileceğin bi yer var mı?

Kizlar dugunlere sayılı gun kaldi simdi nerdeyse hersey tamam ama kina icin sanki hep biseyleri atlamisiz unutmusuz gibome geliyo. Ruyamda hep kuaforle ilgili yasadigim sorunlaari goruyorum ki saca o kadar takintili değilimdir. Sizdede oluyor mi boyle seyler yada bana sunu yaptin mi diye sorar msiniz hep su unutulur denen bisey var midir 😕

canım gelin ayakkabısını almak için önerebileceğin bi yer var mı?

canım ben bakırcılar çarşısında burak diye bir yerden aldım ama hiç memnun kalmadım sözde özel yaptılar alt bantları bütün ortaya çıkmış.oraya gitme sakın ve özel yaparız oyununa da gelme derim. uzun çarşının sonunda altta ayakkabıcılar çarşısı var kime sorsan gösterir oraya bir bak en çok çeşit orada canım.bulursun inş. eto yu tavsiye edebilirim. :44:

Yıldırımda oturcam canm inşallah teleferikte :) sende mi bursa gelinisin :))

Bende bursaya gelin geleceğim canım nilüfer de oturcam :)

Bütün bursa Gelinleri toplandık :) ne güzel oldu böyle

Ben eto dan aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim

Bende bursaya gelin geleceğim canım nilüfer de oturcam :)

Bütün bursa Gelinleri toplandık :) ne güzel oldu böyle

Aa super canm bursa gelinleri olarak toplandk :) sn dısardanmı glıcksn yksa bursalımsn :) bıde dugn tarıh ve mekanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…