- 22 Ekim 2011
- 158
- 20
- 118
walla bende hem çalışıyorum hem işleri halletmeye çalışıyorumgelinliği halletim ama kına abiyesi ve bindallığı kaldı![]()
burda ne hazılığın var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla bende hem çalışıyorum hem işleri halletmeye çalışıyorumgelinliği halletim ama kına abiyesi ve bindallığı kaldı![]()
Canım bende bır ara sabah aksam burada kuafor fotoğrafcı gelınlıkcı balayı falan araştırdım cok sukur hepsini içime sine sine hallettım ama sonra işlerimdi nişanlımdı kuzenımdı evdi dugun hazırlıgıydı unuttum buraları bırkac gundur aklımda takıp edıyodum da gıreyım dedım
Sen nereye gelin gıdıyosun bacım![]()
Maltepeden Çamlıcaya gelin gidiyorum allah kolaylık versin ama anlayamadım sen evlendinmi
Maltepeden Çamlıcaya gelin gidiyorum allah kolaylık versin ama anlayamadım sen evlendinmi
Yok canım Ağustosta evlenıyorum bende, evde bazı tadılatlar bıtmedı onlarla ugrastık bır yandan kuzenımın dugunu var ona yardım edıyoruz zor zaman buluyorum bu ara dedım ama cok sukur kolayladık ıslerı :))
Çamlıca mı supermış ya keske bende orada olsam Çamlıca Tepesinde cok istedim çekim falan ama uzak kalıyoruz ne kadar şanslısın![]()
bizimde dış çekimi nişanlımın abisi yapacak çamlıcada evimizinde solun çamlıca tepesini görüyor:9senin düğün agustosun kaçında benimki 2 agustos nikah olcak
10 agustos cnm bızım ama yakın olması cok onemlı sen cook sanslısınBugunde beyaz eşyalar gelecek inşallah
![]()
10 agustos cnm bızım ama yakın olması cok onemlı sen cook sanslısınBugunde beyaz eşyalar gelecek inşallah
![]()
merhaba canım 17 sinde ist da nikah 23 ün de izmir de düğünüm var kısmetse. senin ne zaman ?
Avantajin7 gormeye calis, ben de cok yakinim yyeni eve ve senin yerinde olsaydim en azindan bu kadar yorulmazdim diye dusundum.
bacım sen kınalik abiye ve bindalını ne yaptın aldınmı
OOO iki şehirden ge geçeceksiniz ne güzel miş yaahu
Bence de yakın olmak dezavantaj ınsan kucuk bır sey takılsa kafasına gıdeyım dıyor yorgunluk bıtmıyor
Canım benım halam Almanya da, bana mavi tek kol hint işi kına kıyafetı hedıye almış, bu ay sonu getirecek, burada terzide prova yapıcam gerekırse daraltma falan yapıcaz, ama bedenı aynı ınşallah guzel olucak, sonrasında kızlarla bekarlıga veda yapıcaz orda da gelin tısortu ve tutu etek gıyıcem abiye bındallı ısıne gırmedım yanı![]()
evlendikten sonra zaten birleşir bütçeler, böyle daha huzurlu hissedersin diye düşünüyorum. Sevindim cannım çözmenize :)
millet sana hediye getirsin boşver canım :d davetiye hatıra kalır saklayana :d
biz bugün biraz liste yaptık tamamlayınca yazarım canım. Sen de paylaş bizimle aklındakileri :)
merhaba :) hoşgeldin tekrar
gözün aydın canım![]()
Canim ben sadece annemin yaptigi ceyizleri serdirdim dantel nevresim vs. kayinvalidem kiyafetler camasirlar da serilsin falan dedi ama nisanlimla konustum o millete ne benim karimin camasirindan kiyafetinden deyince serilmedi.Kızlar mrb bişey sorucam çeyiz sererken illa herseyn dısarda mı olması gerrkıyo yani her gelen herseyı gormeli mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben sadece annemin yaptigi ceyizleri serdirdim dantel nevresim vs. kayinvalidem kiyafetler camasirlar da serilsin falan dedi ama nisanlimla konustum o millete ne benim karimin camasirindan kiyafetinden deyince serilmedi.
Uuu kocaya gelll :) bncde canm millet napck bnm iç çamaşırlarımı ya ama bazıları ozellikle acıp bakıyoms kocakarılar
Ya canim illa camasirlar serilecek derlerse sen de pijama takimini falan ser. Ozel camasirlarini hic koyma. Ayni sehirde mi olacak evin bilmiyorum ama ben ozel esyalarimi ceyiz bakma bittikten sonra goturecegim mesela sen de oyle yapabilirsin
Kızlaar bizlerde 2014 agustos gelinleri olarak burada toplanalımm ve gün sayalım hep beraber
İşte Agustos 2014 Gelinlerimiz
Emne27 1 Agustos
Karayel1988 1 Agustos
Ciida67 2 Agustos
g_c 2 Agustos
mozerella 2 Agustos
lesrafales 2 Agustos
rukal34 2 Agustos
Missnil 3 Agustos
ucagustos 3 Agustos
Ersirem 5 Ağustos
mavikuss 6 Agustos
yace 6 Agustos
sonbuse 7 Agustos
Duyguska 8 Agustos
BitterLokum 8 Agustos
jsmnnn 8 Agustos
_purple_ 9 Agustos
Chantell 9 Agustos
Yengec123 9 Agustos
_Jadaloz_ 10 Agusos
zturker 10 Agustos
ballılokmatatlısı 15 Agustos
mnvvr 16 Agustos
Limonsarısı 16 Agustos
sodyumpotasyum 16 Agustos
eysareban 16 Agustos
demet_60 16 Agustos
tugceavhn 16 Agustos
evrenbus 14 Eylül
pınar55 17 Agustos
Led_Apple 22 Agustos
kedifatos 23 Agustos
oltu1 24 Agustos
hzldryns 29 Agustos
ayışıgı88 30 Agustos
LoadedGun 31 Agustos
Ay yok canm nerde ya izmirliyim ama bursaya gelin gitcem o yuzden oyle bı şansım yok hersey hepbrlikte gtcek mecbren