2014 agustos gelinleride buradaa

canım ben bakırcılar çarşısında burak diye bir yerden aldım ama hiç memnun kalmadım sözde özel yaptılar alt bantları bütün ortaya çıkmış.oraya gitme sakın ve özel yaparız oyununa da gelme derim. uzun çarşının sonunda altta ayakkabıcılar çarşısı var kime sorsan gösterir oraya bir bak en çok çeşit orada canım.bulursun inş. eto yu tavsiye edebilirim. :44:

Ben eto dan aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim

teşekkür ederim kızlar :16:

Canim bende niluferde oturuyorum.yeni evimde orda yine sen nerde oturucaksin mahalle olarak

ben de nilüferde oturuyorum :)

Aa super canm bursa gelinleri olarak toplandk :) sn dısardanmı glıcksn yksa bursalımsn :) bıde dugn tarıh ve mekanın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dışardan geliyorum canım eskisehirliyim :) uzak değil
16 ağustosta melodi teras kat

Ay cok ıyı olur canm bana tecrubelerini yazarsan cok memnun olurum evet bnde kuaförü cok gzl dıye duydum bıde bz dıs cekm yapcz provada sac makyaj yapılıyo ya o gune denk getrcez bakalm nasıpse :) ınsallah canm bnm beklerm valla super olur

Bizde provadan sonra fotoğraf çekimi olsun istiyorduk ama ben Ankarada olduğum için birde oruca denk geldiği için provayı yapamıycaz canım maalesef :( artık düğün günü önce kuaför sonra fotoğrafçı sonra yine kuaför arası mekik dokuycaz :)

Bizde provadan sonra fotoğraf çekimi olsun istiyorduk ama ben Ankarada olduğum için birde oruca denk geldiği için provayı yapamıycaz canım maalesef :( artık düğün günü önce kuaför sonra fotoğrafçı sonra yine kuaför arası mekik dokuycaz :)

Sonra ndn tkrar kuaföre gtcksnz cnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar benm de Kasimda InsaAllah.. :) Acaba guzel gelinbasi ve herkesin yuzune gore makyaj yapan yer veee ic mekan cekim icin boyle tarihi bir bina falan biliyor musunuz? :)))

Son düzenleme:
Canm benim regli tarihim düğün tarigime denk geliyo nisanlimla bi karar aldik geciktirci kullanmak icin ama herkes ayri bisy diyo napiyim sizce. İlerde önmli bi sorun cikarmi acaba cocuk olmama gibi bi durum söz konusu olurmu :(

Canm benim regli tarihim düğün tarigime denk geliyo nisanlimla bi karar aldik geciktirci kullanmak icin ama herkes ayri bisy diyo napiyim sizce. İlerde önmli bi sorun cikarmi acaba cocuk olmama gibi bi durum söz konusu olurmu :(

aklında soru işaretleri kalıyorsa aile hekimine falan git danış istersen canım ya da kadın doğum doktoruna
ben daha önce kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı ama farklı sorunlar çıkarıyor mu bilemiyorum. bir sürü kullanan oluyor çok zararlı olsa yaygın kullanımı olmaz sanırım. sonuçta srekli kullanmayacaksın. Bir de stres vs regl tarihini değiştirebiliyor belki hiç ihtiyacın kalmaz.

aklında soru işaretleri kalıyorsa aile hekimine falan git danış istersen canım ya da kadın doğum doktoruna
ben daha önce kullandım herhangi bir yan etkisi olmadı ama farklı sorunlar çıkarıyor mu bilemiyorum. bir sürü kullanan oluyor çok zararlı olsa yaygın kullanımı olmaz sanırım. sonuçta srekli kullanmayacaksın. Bir de stres vs regl tarihini değiştirebiliyor belki hiç ihtiyacın kalmaz.

Çokk tessekur ederim canmm ilgin ve bilgilerin icin. Sen kullaniinca bi zararini gormedin dimi bide ne zaman kullandin.

Çokk tessekur ederim canmm ilgin ve bilgilerin icin. Sen kullaniinca bi zararini gormedin dimi bide ne zaman kullandin.

rica ederim canım ne demek
ben kullanalı çok uzun zaman oldu kaç yıl önceydi hatırlamıyorum canım. kuzenimin düğünü için şehir dışına çıkacaktık rezillik çekmeyim diye kullanmıştım. herhangi bir yan etkisi olmadı arkasından hemen regl oldum

Canim ben her sene tatilde kullanmak durumunda kaldım bi yan etkisi olmadı ama hep doktor tavsiyesiyle bence ilk olarak aile hekimine Danış

ben yıllar önce tatile gideceğim için kullanmıştım. Biraz şişkinlik olmuştu bende ama olsun.

Bence gene de kullan. İlk defa evleniyorsun, gelinlik giyiyorsun, ilk defa "ilk gece"n olacak. Bence kullan. Ne olacak ki. en özel anlarını reglinin mahvetmesine izin verme

Back