Kızlar 10 ağustosta olucak olan cumhurbaşkanlığı seçimi yüzünden düğün yerlerinin iptal olma durumu varmış:2: sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Benim düğünüm 9 ağustos ama beni de huzursuz etti:18:
Canım Alkol yasagı var 10 agustos, ama bazı mekanlar sorumlulugu alıyormuş öyle duydum, konusun bir mekanla isterseniz, sizi etkileyeceğini sanmam, bizim ofisten bir arkadaşın 9 ağustos alkollu konsept uygulanacak, düğün yeri iptal ettirmemiş
hoşgeldin gündaşım :)16 ağustosta evleniyorummm :))
Kızlar gelinlik bakmaya başladınızmı daha doğrusu denemeye. Ben karar veremedim bi türlü daha erken mi acaba diye:44:
Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık
Kızlar 10 ağustosta olucak olan cumhurbaşkanlığı seçimi yüzünden düğün yerlerinin iptal olma durumu varmış:2: sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Benim düğünüm 9 ağustos ama beni de huzursuz etti:18:
Kötüymüş yaaneyse allahtan baska gun bulmussunuz
Çok şükür evi tuttuk tam istedigim gibi bir ev bulduk :) Oturma odası ve yatak odasi takimini aldik ama salon takimlari kayseride cok pahali(23-40 bin TL arası) onun için Ankara ya gitmeyi düşünüyoruz. Ankarada avangarde mobilya için tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?
kötü oldu gerçekten çok canım sıkıldı, hafta içine bulabildik yer
güle güle kullanın canım
cidden çok pahalıymış o ne öyle
Kizlar dugun hazirliklari icin liste yapan var mi? Ben birkac liste buldum ama eksik kalmasin istiyorum daha ortada hicbisey yok
Kızlaar bizlerde 2014 agustos gelinleri olarak burada toplanalımm ve gün sayalım hep beraber
İşte Agustos 2014 Gelinlerimiz
Emne27 1 Agustos
Karayel1988 1 Agustos
Ciida67 2 Agustos
g_c 2 Agustos
mozerella 2 Agustos
lesrafales 2 Agustos
rukal34 2 Agustos
Missnil 3 Agustos
ucagustos 3 Agustos
Ersirem 5 Ağustos
mavikuss 6 Agustos
yace 6 Agustos
sonbuse 7 Agustos
Duyguska 8 Agustos
BitterLokum 8 Agustos
jsmnnn 8 Agustos
_purple_ 9 Agustos
Chantell 9 Agustos
Yengec123 9 Agustos
_Jadaloz_ 10 Agusos
zturker 10 Agustos
ballılokmatatlısı 15 Agustos
mnvvr 16 Agustos
Limonsarısı 16 Agustos
sodyumpotasyum 16 Agustos
eysareban 16 Agustos
demet_60 16 Agustos
tugceavhn 16 Agustos
evrenbus 14 Eylül
pınar55 17 Agustos
Led_Apple 22 Agustos
kedifatos 23 Agustos
oltu1 24 Agustos
hzldryns 29 Agustos
ayışıgı88 30 Agustos
LoadedGun 31 Agustos
hoşgeldin gündaşım :)
benim gelinliğimin dikimi de bitmek üzere :)
Gelincikler Merhaba, araniza yemi katıldım. Ismim esra 21 yasindayim uzun yillardir nisanliyim veeee 1 ağustos geliniyim.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?