2014 agustos gelinleride buradaa

Canım Alkol yasagı var 10 agustos, ama bazı mekanlar sorumlulugu alıyormuş öyle duydum, konusun bir mekanla isterseniz, sizi etkileyeceğini sanmam, bizim ofisten bir arkadaşın 9 ağustos alkollu konsept uygulanacak, düğün yeri iptal ettirmemiş

ohh iyi bare sevindimm benim düğün alkolsüz ama işte insan huzursuz oluyordu gene

Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık

benim nişanım geçen hafta oldu 26 sında :) merak etme yetişir yeterki stres yapmadan anın tadını çıkar :) hayırlı olsun bu arada

canım 9unda sorun olmaz zannımca. benim 10undaydı iptal etti salon. değiştirdik tarihi

Çok şükür evi tuttuk tam istedigim gibi bir ev bulduk :) Oturma odası ve yatak odasi takimini aldik ama salon takimlari kayseride cok pahali(23-40 bin TL arası) onun için Ankara ya gitmeyi düşünüyoruz. Ankarada avangarde mobilya için tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

Çok şükür evi tuttuk tam istedigim gibi bir ev bulduk :) Oturma odası ve yatak odasi takimini aldik ama salon takimlari kayseride cok pahali(23-40 bin TL arası) onun için Ankara ya gitmeyi düşünüyoruz. Ankarada avangarde mobilya için tavsiye edebileceginiz bir yer var mi?

Kötüymüş yaa neyse allahtan baska gun bulmussunuz

kötü oldu gerçekten çok canım sıkıldı, hafta içine bulabildik yer

güle güle kullanın canım
cidden çok pahalıymış o ne öyle

kötü oldu gerçekten çok canım sıkıldı, hafta içine bulabildik yer

güle güle kullanın canım
cidden çok pahalıymış o ne öyle

Evet canim maalesef bizim Kayseri de insanlar lüksü ve gosterisi cok sever esnaf da bunu çok iyi kullanip fiyatlari şişiyor

Merhabalar kızlar, nişanımda dış çekimi 400 e yapan fotoğrafçıyla anlaştım çok da memnun kaldım düğünümü de 500 e yapabileceğini söyledi, İstanbulda çok da güzel mekanlara götürdü, aklınızda olsun örnek resimlerinden görmek isterseniz mail adresim: busralady@gmail.com ; fotoğrafçı hanımın adresi: rumaysa000@windowslive.com Kolay gelsin hepimize :)

Kizlar dugun hazirliklari icin liste yapan var mi? Ben birkac liste buldum ama eksik kalmasin istiyorum daha ortada hicbisey yok

Ben kendi listemi kendim yaptım. Yapılacaklar listesi:

- Ev tutulacak
- Çeyizler gidecek, ev yerleştirilecek
- Kına kıyafeti ve malzemeleri almam lazım
- Düğün müzikleri falan ayarlanacak
- Balayı alışverişi yapacam
- Bohça hazırlıyoruz aileye, onu tamamlamam lazım
- Gelinliğimin son provası haftaya
- Kınada dağıtacaklarımı ayarlayacağım
- Davetiye ve nikah şekeri
- Beyaz eşyalar, halılar, perdeler
- Çeyiz için bir kaç ıvır zıvırım kaldı.

30 agustos gelini olucam insallah :)

Bende ağustos geliniyim inşallahh 3 ağustosta düğünüm var

Gelincikler Merhaba, araniza yemi katıldım. Ismim esra 21 yasindayim uzun yillardir nisanliyim veeee 1 ağustos geliniyim.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…