• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Bende ağustos geliniyim inşallahh :16: 3 ağustosta düğünüm var :17:
30 agustos gelini olucam insallah :)
Gelincikler Merhaba, araniza yemi katıldım. Ismim esra 21 yasindayim uzun yillardir nisanliyim veeee 1 ağustos geliniyim.... :)
16 ağustosta evleniyorummm :))

Sizin ne güzel günleriniz alınmış :49: Bizde hala düğün mekanı bulamadık Ağustosta ıstıyorduk ama sanırım kış gelini olucam bu gidişle :50:

Ben de aynen istediğim model belliydi aldım elime resmi bunu kaça dikersiniz hangi kumaş fln sorup soruşturdum birine karar verdim işte bakalım

Evimizi tuttuk mobilyalarımızı aldık yavaş yavaş geliyor mobilyalarda gelinliğimide beğendim aslında ama bi kaç yer daha var bakmak istediğim.:1:
Birde arkadaşlar fikrinizi almak istediğim bir durum var biz nişanlımla ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla nikahımızı bu şehirde yapacağız düğünden bir ay önce falan.davet etmek istediğimiz iş arkadaşlarımız ufakda olsa bi çevremiz var hatıra olsun diye nikah şekeri falan da yaptırmayı planlıyoruz.ama aklıma takılan şu ki sizce bu nikah törenin de ben ne giymeliyim:44::44::44:lütfen fikir verin bana:36::36:

Genellikle beyaz birseyler giyiliyor, aciksan sik beyaz bir elbise hos olur, kapaliysan beyaz ceketli bir takim ya da beyaz bir elbise olabilir. Bir de gelin taclari oluyor tullu ya da tuylu onlardan kullanabilirsin canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ornek olabilir diye attim bi arkadasim nikahinda boyleydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399902421837.jpg
    $1399902421837.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 31
Valla canım dün gelinliği hallettim gerisi de bi şekilde gidiyor ;))sizde nasıl

Canım ben uzun zamandır hazırlıklarla ugrasıyorum herşeyi kolayladık cok sukur, işte mekan gelinlik fotoğrafçı balayı damatlık davetiye falan mobilyalar falan hazır, ufak tefek eksıkler var kuaforu gorusuyorum bıkac yerle netleştirıcem bu ay, kosturmaca yanı :31::31:

Sen nereye gelın gıdıyosun cnm? Gelinliğini dıktırıyomusun?

Canım ben uzun zamandır hazırlıklarla ugrasıyorum herşeyi kolayladık cok sukur, işte mekan gelinlik fotoğrafçı balayı damatlık davetiye falan mobilyalar falan hazır, ufak tefek eksıkler var kuaforu gorusuyorum bıkac yerle netleştirıcem bu ay, kosturmaca yanı :31::31:

Sen nereye gelın gıdıyosun cnm? Gelinliğini dıktırıyomusun?

bn aynı yerımdeyım canm bı yere gitmiyorum:)))evettt modeller resmen standart hale gelmişşş ..dolayısıyla diktrmk en mantıklısı geldiii;))

ayın kaçı düğünün??bu arada kolaylamak en ıyısı bncede en doğrusunu yapmışsın..stress oluo çunkuuu

bn aynı yerımdeyım canm bı yere gitmiyorum:)))evettt modeller resmen standart hale gelmişşş ..dolayısıyla diktrmk en mantıklısı geldiii;))

ayın kaçı düğünün??bu arada kolaylamak en ıyısı bncede en doğrusunu yapmışsın..stress oluo çunkuuu

30 unda canım bızımkı:nazar: hangı moda evınde yaptırıyosun gelınlıgı sen ? kesınlıkle ne kadar zaman olsa da streslı oluyo ınsan:31:

Back