• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 agustos gelinleride buradaa

Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyor :25: Gelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor:9:

bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:

Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyor :25: Gelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor:9:

bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:

Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim :1:

Mutlulukla kullanın inşallah :)

HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi

Amin canım inşallah sizde:))

Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim :1:

Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim:52:

Amin canım inşallah sizde:))

Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim:52:

Allahtan nişanlımdan eminim şüphe etmiyorum yaaaaaa :52: :9::9::9::1::1::1:

Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık:(

Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık:(

çeyizinde sıkıntı yoksa büyük eşyalar alınır canım bizde daha ev tutmadık eşya almadık sıkıntı etme rabbim yardım eder elbet

Çeyiz de sıkıntı yok şükür ev aramaya başladık onu tutuncada mobilya falan aliriz diyoruz.gelinlik vs Allah yardimcimiz olsun inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün evimizi tuttuk çok mutluyum artık mobilya tül hali bakmaya başlayacağız♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back