- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 34
Canım çok sağol dediğin gibi yapacağım. Kırmızıyı düşünmüyordum iyikide vazgeçmişim![]()
Mutlulukla kullanın inşallah :)
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sağol dediğin gibi yapacağım. Kırmızıyı düşünmüyordum iyikide vazgeçmişim![]()
Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyorGelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor
![]()
cida67 zayiflayabildin mi
Ne kadar güzel canım çoğu şeyi halletmişsiniz. Ben hâlâ kararsızım bazı konularda o yüzden de canım sıkılıyorGelinlik konusunda özellikle kafamda bir türlü net bir şeyler oluşturamıyorum. İkizler burcunun bu kararsız hali beni deli ediyor
![]()
bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa![]()
Mutlulukla kullanın inşallah :)
HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
bende ikizler burcuyum bende kararsızımm off napıcaz biz yaaaaaaaaaa![]()
Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim![]()
Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim![]()
İnşallah kalmazsın canım ya çok kötü bir durum. Hemen herşeye bizim karar vermemiz gereken bir süreç ve biz hep kararsızız![]()
Sanırım saçım için kuaförde koltuğa oturana kadar gelgiter yaşayacağım![]()
muhtemelen öyle olacak canım. Ama umarım herşey yolunda güzel gider. Herşey gönlümüzce olsun inşallah![]()
Ben de ikizlerim kızlar. Delirtecek beni ikizlerin bu kararsızlıkları hele ki evlilik hazırlığında iyice ortaya çıktı bu özelliğim![]()
Amin canım inşallah sizde:))
Vallahi çok zor durum anlayabiliyorum sizi kızlar. Düğün gününe kadar böyle ikilemde kalırsam diye korkmuyorda değilim![]()
Allahtan nişanlımdan eminim şüphe etmiyorum yaaaaaa![]()
![]()
Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık![]()
Aynen canim nisanlimda cok kiziyo benim halime bisey begeniyorum ya aslinda su da guzel diyorum kararsizlik diz boyu :/ Sen nereye gelin oluyosun cnm?
Bende yeni üye oldum bayanlar 3 ağustos benim düğün tarihimde 6nisanda nisanlandik herşey cok ani oldu cok az zaman kaldi ve biz daha hicbir hazirlik yapamadık![]()
iyi gidiyor tatlım nasıl olsun gerçektende bu tatlı telaşlarla uğraşmak çok güzel çokta zormuşsenin nasıl gidiyo canım gerçi senin evin falan hazır ama
kaldımı eksik?