2014 agustos gelinleride buradaa

Teşekkür ederim canım amin ♥♡ alıntı yapamıyorum telefondan kusura bakma:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah Allah herkese huzurlu bir yuva nasip etsin:)

Bugün evimizi tuttuk çok mutluyum artık mobilya tül hali bakmaya başlayacağız♥♥♥

Ne güzel tebrik ederim sevgili eylülce. Bizim ev tutma işi düğünden sonraya kalmasa bari Biz öğretmenlerin eş durumu atamasını geçen yıl olduğu gibi taaaaaaaa 31 ağustosa bırakırlarsa öffffff Zaten 1 eylülde göreve başlıyoruz. Ev mi arıycaz, mobilya, perde mi araştırıp alıcaz, ev düzenimi mi kurucam, okula mı alışıcam... Şu MEB'in herşeyi son dakikaya bırakmasından nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlar 10 agustos seçimi yüzünden bazı yerlere giriş yasaklanıcakmış falan dedi kuzenım, dış mekan çekimi o gün problem olur mu ya bu aksilikler bi benı mı buluyo of ya

Bende bakmadim henüz canım ama bakmak lazım artık önümüzdeki hafta başlayacağız:)

Kızlar gelinlik bakmaya başladınızmı daha doğrusu denemeye. Ben karar veremedim bi türlü daha erken mi acaba diye:44:

Bende bakmadim henüz canım ama bakmak lazım artık önümüzdeki hafta başlayacağız:)

Ay ben taa ocakta aldım. Mayıs ayı içerisinde de son provama gidip tamamen teslim alacağım.

Canım sıkma canını biz aylarca hiçbişeye bakmadık 1 2 ayda bır suru seyın bırlıkte çizdik üstünü, yani zaman sıkıntı değil, yeter ki maddi kaynak olsun

Ben de varım 3 ağustos ta :)

Bendr varim 17 ağustosta

Hoşgeldiniz kızlar, nereye gelin gıdıyosunuz bakalım

Kızlar gelinlik bakmaya başladınızmı daha doğrusu denemeye. Ben karar veremedim bi türlü daha erken mi acaba diye:44:

Benım son provam oluyo bu ay son ana bırakmayın kızlar sonra problem cıkarsa falan inş. olmaz tabı de duzeltmeye zaman olsun nolur nolmaz

Bakmak lazim ama isten firsat bulamiyoruz ki bi haftasonu var mobilyami baksak gelinlik mi baska seyler mi bilemiyoruz ordulu eşim bu arada ama izmirde yaşayacağız görevden dolayi ikimizde buradayiz zaten sizler nereye gelin gidiyorsunuz:)

ben istediğim modele tam olarak karar verdim artık 2 haftadır cumartesi günlerimi gelinliğe ayırıyorum ondan öncesinde internetten model falan beğenmiştim ama denemeden karar vermek imkansız 1saatinizi ayırıp en azından bir mağazada bir iki model deneyin derim aklınızda şekillenmesi için ben önümüzdeki haftasonuda çıkıp son kez karar vericem artık hangi moda eviyle çalışacağıma bakalım inşallah herşey istediğimiz gibi olur kızlar

Kızlar 10 ağustosta olucak olan cumhurbaşkanlığı seçimi yüzünden düğün yerlerinin iptal olma durumu varmış:2: sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Benim düğünüm 9 ağustos ama beni de huzursuz etti:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…