Bugün evimizi tuttuk çok mutluyum artık mobilya tül hali bakmaya başlayacağız♥♥♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün evimizi tuttuk çok mutluyum artık mobilya tül hali bakmaya başlayacağız♥♥♥
Kızlar 10 agustos seçimi yüzünden bazı yerlere giriş yasaklanıcakmış falan dedi kuzenım, dış mekan çekimi o gün problem olur mu ya bu aksilikler bi benı mı buluyo of ya
Kızlar gelinlik bakmaya başladınızmı daha doğrusu denemeye. Ben karar veremedim bi türlü daha erken mi acaba diye:44:
Bende bakmadim henüz canım ama bakmak lazım artık önümüzdeki hafta başlayacağız:)
Ay ben taa ocakta aldım. Mayıs ayı içerisinde de son provama gidip tamamen teslim alacağım.
Bende bakmadim henüz canım ama bakmak lazım artık önümüzdeki hafta başlayacağız:)
Ne güzeltebrik ederim sevgili eylülce. Bizim ev tutma işi düğünden sonraya kalmasa bari Biz öğretmenlerin eş durumu atamasını geçen yıl olduğu gibi taaaaaaaa 31 ağustosa bırakırlarsa öffffff Zaten 1 eylülde göreve başlıyoruz. Ev mi arıycaz, mobilya, perde mi araştırıp alıcaz, ev düzenimi mi kurucam, okula mı alışıcam... Şu MEB'in herşeyi son dakikaya bırakmasından nefret ediyorum.
Ben de varım 3 ağustos ta :)
Bendr varim 17 ağustosta
Kızlar gelinlik bakmaya başladınızmı daha doğrusu denemeye. Ben karar veremedim bi türlü daha erken mi acaba diye:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?