Bende telaş daha felaket canım 26 Nisan'da daha nişan yapcaz biz :) herşeyi birden yetiştirmeye çalışıyoruz . Ama Allah'tan ev için fazla derdimiz kalmadı bi tek evi tutmadık
aaa az kalmış nişanabiz atlattık çok şükür nişanı şimdi ev düğün telaşı sardı işte. Canım evi tutmadan eşyaları nasıl ayarladın? biz de kiracı olucaz en azından ilk eşya alırken biraz eve göre alıyım diyorum o yüzden evi tuttuktan sonra eşyaları ayarlıcaz
Her eve sığabilecek tarzda mobilya aldım canım salon takımım çok büyük değil yemek masam da öyle bi de konsolum var salon için gümüşlük istemedim. Küçük L koltuk aldık oturma odasına evi tuttuğumuzda tv ünitesi yaptırcaz . Yatak odamız biraz büyük oldu ama evi öyle arıcaz artık :) evet nişanıma az kaldı çok heyecanlıyım
herşey gönlünce olur umarım hiçbirşey isteğin hevesin içinde kalmaz. Beyaz eşyaları ne yaptınız peki ben çamaşır bulaşık makinası buzdolabı baktım ama fırın vs bakamadım tuttuğumuz evde belki anlastre olur belki fırınlı ocak yeri olur diye evi tutunca ayarlıcam artık onları da
Bende öyle düşünüyorum canım Ocak ve fırını en sona bıraktım inşallah ankastre olan bi ev buluruz da fırın masrafından kurtulmuş oluruz :) âmin canım hepimizin herşey gönlünce olsun nerde olcak senin düğünün
Gunaydin kizlar nasil gidiyo hazirliklartunaydin daha iyi olur galiba benim icin :)
Istanbulda hersey neden bu kadar pahali ya hersey para fotografciyi hallediyosun kuafor cikiyo mekana oduyosun balayi cikiyo oooof :/
İşiniz rast gitsin canım buradaki kızların çok büyük çoğunluğu da iki ayrı şehirde düğün yapcak :) mesafeler artık ne kısacanım ben Ankaralıyım nişanlım Mersin Anamurlu Ankarada kına gecesi yapıcaz Anamurda da düğün inşallah
İşiniz rast gitsin canım buradaki kızların çok büyük çoğunluğu da iki ayrı şehirde düğün yapcak :) mesafeler artık ne kısa
bindallın nasıl bişey canım? gelinlik hazır muhakkak bulursun çok çeşit var piyasada. Antalyadayım canım ben 26 yaşındayım ama Ankaralıyım
26 sında tatlım nişan çok stresliyim her an bi aksilik çıkacak gibi geliyodüğün için bi sıkıntım yok ona sadece heyecan var çünkü mutfak masamız haricinde herşeyi aldık :)
Evet her şey çok pahalııı. Napcaz biz? Sevdiceklerimiz napcak?
aynen canım aynen düğün yapmak gerçekten zor iş çok şükür bu zamana kadar iyi geldik ama yetmedği yerde kredi çekip alcaz düğünden sonra ödicez artık napalım
inşallah bakalım bu haftasonu bi aksilik çıkmazsa gidicem gelinlik bakmayaforuma eklemiştim kaftanımıda burdan bakabilrsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701577
Şimdiye kadar borçsuz gelebiliyor gibiyiz ama bakalım. Hesaba katılmadık bir sürü alınacak şey var muhtemelen.
Allah yardımcımız olsun.
canım hayırlısıyla gönlüne göre bulursun inşallah kaftanına da baktım çok güzelmiş güle güle giy
sağol tatlım teşekkür ederimağustosun kaçında senin düğünün?
aminnnnn canım sen ne yaptın mobilya işlerini falan beyaz eşyalarını almıştın yanlış hatırlamıyorsam:26:
23 ağustosta canım
Yaşasınnnn 23 ağustos. Kınan Ankara'da idi dimi? Yanlış mı hatırlıyorum yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?