Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk torun mu olacak kismetse :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Of bizde du aksam k.v-k.p ile gezmeye gittik. Aksam donuste yine soz dondu dolasti bebege geldi. Babasi diyo ben snn yasindayken seni kucagima almistim siz hala durun. Annesi diyo ben 27yasindayken 2cocuk annesiydim!!! Ya allah alla olmuo napalim. Bizim sucumuz mu diyesim geldi artik. Esimde bndr cevap bile vermedik. Guluolar bugun soylememistik gene konuyu oraya getirdik soyledik die. Hii cok komik.cok...
Slm 4 aylik evliyim bizde cocuk istiyoruz ama henuz girisimde bulunmadik. yorumlara baktimda uzuldum biraz aylar surdugunu gorunce. Suan adetin 3. Gunu bu ay denemeye baslayacagiz. Biraz nasip meselesi galiba bu is. Umarim uzun surmez. :/
Bende tek çocuğum ama annem ne acele ediyorsun diyo :-D kaynananin var 2 tane pek sormaz. İnşallah ya kalalim bu ay beraber hamilelik takiplerinde buluşalım :-D
Aynen yaa kesin yapalım hamile kaldigimizda. :-D
Esim arıyo poset tasıma diyor telefonda Allahım keske caktırmasaydım ona adet olursam cifte üzüntü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olsun kuzum swndikkat et yaa yapsana bi erken gebelik testi yada kan ver ben catlayacagimm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlar bat imi dört gün geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım sarkma olabilirmiş diye bekliyorum ama yarın kan testi yaptirsammi
Kızlar bat imi dört gün geçti 4 temmuz da kimyasal düşük yaptım sarkma olabilirmiş diye bekliyorum ama yarın kan testi yaptirsammi