- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.841
Kizlarrr ciktik doktordan.. Gorduk bebisi.. Bir kac saniye olsa da kalbini de dinledik.. Simdi cepten yaziyorum ayrintilari sonra yazicam.. Darisi bebisini gormeyenlerin basina.. Dua eden herkese coookkk tesekkur.. İyi ki varsiniz..
cnm benım cumlemın basında ne dedım dusuk rıskınız yoksa dedım lekelenmede olsa dıkkat edın demektır bu benım doktorum sakınca gormedı hatta ve hatta 36.haftaya kadar eskıden nasılsa cınsel hayatınız aynen devam edebilir dedı ve ben normal dogumumu buna borcluyum
amanınnı kucucuk abı olcak he allah yardımcınız olsun hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsallahMerhaba
Haziran 2013 annesiyim 6 aylık bir oğlum var ve hamileyim bugün öğrendim..
dün doktor somadan dedi bize, eşimede banada bakarak ilişki yok dedi,açıkcası ben beklemeye razıyım fasülyeme bişey olmasında.....
bu gebelıgımde ne olur bılemıyorum esım yanımda degıl cunku :26:canım yazının farkındayım ben sadece durumumu aktardım....cinsel hayatınızın sekteye uğramamasıda iyi....
Ayni durumdayiz canim bize de 15 iliski olmasin dedi doktor kahverengi lekelenmelerden dolayi. Haftaya cmt tekrar gittigimde bakariz artik duruma. Ama dedigin gibi su an esim de ben de aramiyoruz. Yeter ki bebis iyi ve saglikli olsun :)
bu gebelıgımde ne olur bılemıyorum esım yanımda degıl cunku :26:
gelır mı gelmez mı bılemıyorum rabbım fasulyenı korusun kuzum dıkkat et sen kendıne
koca kacmaz az beklesın
mucıze fasulyee kuzuum o sımsıkı tutunsunda sana annesı gerısı gelır gecer sımdı uzat ayaklarını bırgusel yat dınlen devır saltanat devrıaynen öyle, bide benim bebişim kolay gelmedi bi düşükten sonra 1.5 yıl beklemeyle gelen bebiş olduğu için fazla itinalıyım.....
Canım okudum bende inşaAllah güzel haberlerle dönersin..Allah hepimizi korusun...
İnşallah güzel haberlerle geliceksinduamı ettim güzelim gel de her şey güzel darısı digerlerine de İnşallahhhh
kan degerin çok güzel ilerlemiş güzelimKorkma İnşallah bi daha yaşamıycaksın olumsuz bişey bebişin tutunacak sana İnşallahhhh.okudum canım İnşallah herşey gönlünce olsun
canım bende aynı şeyleri yaşadım 2 gebeliğimdede 7 haftaında kalp atışı durdu 9 hafta da farkedilip hemen kürtaja alındım.
ama şimdi 10 aylık bir bebeğim ve yine hamileyim. Allahın izniyle sende meleğine kavuşacaksın. üzülme desemde biliyorum üzüleceksin ama ne kadar kendini toplarsan o kadar cabuk iyileşirsin. birde dr un bir neden böyle oldugu hakkında birşey söyledimi. ben bir sürü test rahim filmi falan yaptırdım. herşeyim temiz çıkmıştı. sonra tekrar gebe kaldıktan sonra asprin içmeye başladım ve sıkıntısız bir gebelilk geçirdim. umarım anlattıklarım biraz olsun seni rahatlatmıştır.
bende 7➕3 de Bebişin kalp atışlarını duyduk 11 mm boyutu Allah herkese yaşatsın bu duyguyu. Düşük riskim yok ama Dr ilişkiyi bize de yasakladı
tatlım sıkma canını benım 11 kasımdı regl daha dun keseyı gorduk we ufacıktı bende telaşlanıyordum goremedım dıye ama sukur gorduk yalnız tek sıkıntı cok ufak olması bızım hesaplarımıza gore 5haftalık doktor 3haftalık cıwarında dedı kafam karıştı pazrtesı radewu werdı hayırlısı artık :44:
dualarımız senınle canım tez zamanda toparlarsın ınsallahslm kızlar bugün doktorumuza gittik keseyi gördü ama daha bebiş kendini göstermedi kese 5 hatalık görünümdeydi hataya gelişmesini takip için bir daha çağırdı ve progesteran verdi ee ben bide coraspin kullanıyorum.allah yardımcımız olsun hepimizin. haftaya kadar iznim yok full tıme yoğun bakımdayım.bebişim gelişir inşallah.kızlar dualarınızı eksik etmeyin.diğerinden dolayı acık tırsıyorum ondada gelişme geriliği olduğundan kalbi durdu.rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.çok uzun yazdım kusura bakmayın
dualarımız senınle canım tez zamanda toparlarsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?