2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler dualarınız için, ben de herbiriniz için ayrı ayrı dua edicem inşallah sağlıklı, sıhhatli, mutlu hamilelikler geçirip, canlarınızı kucaklarınıza alırsınız.
 
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne guzel annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizlerede nasib olsun benim kaldi 10 gunum kaldi insallah bende bu guzel haberden veririm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
 
okuyalım kızlar,bebek bekleyen bebek isteyen herkes için okuyalım..
benimde bgn kasık ağrım arttı.bu telaşlar 9ay bizi bizden alcak:18:
Allahım hepimizi korusun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
okuyucam buraya yazicam kizlar
Rabbim hepimizin evlatlarini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
 

Gozunaydin canim.. Darisi basima insallah.. Seninle gunlerimiz yakin bir gun var arada.. Ama ben pazartesi gudicem daha.. Bize de dua et e mi..
 
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne guzel annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizlerede nasib olsun benim kaldi 10 gunum kaldi insallah bende bu guzel haberden veririm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
tesekkurlerrrrr caniiiiiiimmmmmmmm sabr et cabucak gecicek gunlerin duyucaksin o pipitlari Insallahhhh darisi isteyen herkeseee
Gozunaydin canim.. Darisi basima insallah.. Seninle gunlerimiz yakin bir gun var arada.. Ama ben pazartesi gudicem daha.. Bize de dua et e mi..
tabiiiiii canimmmmm bol bol ederim Allahim herkese nasip etsin..Insallah sen de gel guzel haberlerle ve darisi digerlerine de Insallahhh
benim bi dahaki randevum 1ay sonraya nasil dayanicammmmmm Allahhhh sabr versin bebislerimizi de korusun bi dahaki aya daha guzel haberler alalimmmmm
 

ayyy cok sevindim tatlım. Darısı benim basıma çok heyecanlıyım ben de bu cuma gideceğim doktora. keseyi göreceğiz . kalp atısını da bir dahaki muanede göreceğiz. annemler şimdiden başladı örgü örmeye herkese söylemeye. inşallah hersey yolunda gider. bol bol kasıklarım ağrıyor.


kızlar bu arada kasık ağrısının tek ilacı su. sürekli su için. %70 80 oranında geçiriyor.
 
Kizlar sukurler olsun bugun kalp atislarimizi gorduk boguk da olsa dinledik.darisi hepinixin basina insallahh :)
 
slm kızlar aralık annesi olacağım diye umarken ilk bebeğimin kalbi durdu ve ben aralık ayında 2.kez hamile olduğumu öğrendim sat 9 kasım tahmini doğum tarihi 17 ağustos ...26 yaşındayım gaziantep te yaşıyorum .umarım hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli doğarlar.
 
herkese merhabalar .geçen kış 9. haftada düşükle sonuçlanan hamileliğimin ardından yine hamileyim, 5 haftalık. inşallah ben de ağustos annesi olacağım.
 
Bende heyecanla bekliyorum. Uzun zamandır giremedim iş güç derken ancak fırsat buldum. Ben öğrendim doktorum bekliycez dedi bu cuma doktora gidicem inşallah bilmiyorum kalp atışını duyar mıyız. 6+3 olacak o zaman ama benim geç döllenme oldu 5+3 gibi olacak galiba. En azından keseyi görürüz yani umuyorum.
 


ben gittiğimde kahverengi akıntı eğer çok değilse ve kırmızıya dönmezse bizim için önemli değil dedi doktorum. Progestan verdi ve yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Ben pek yatamadım ama çok dikkat ettim kendime birde çoook su içtim artık sudan midem bulanıyordu zorladım kendimi içtim çok şükür bitti akıntı inşallah gelmez. aman ne olur sende dikkat et kırmızıya dönerse düşük olabilirmiş allah korusun hepimizin meleklerini... bu arada benim midem hiç bulanmadı yaa neden??
 

benimde geç döllenme olabilirmş cuma günü gitmiştim bir hafta geriden geliyor dedi dr. keseyi gördüğünde zira 6.2 mm. bende cuma gidicem bakalım inşallah pı pıtları duyarız..
 
sağolun kızlar... bir heyecan sormayın gitsin... inş. hayırlı haberlerveririm yarın....
 

benimde gec dollenme keseyi gorduk cuma gunu 5 haftalik dedi normalde 6+2 olmam gerekirdi. ama 5 haftalikmis bu cuma yine gidicem haftaya gel demisti ama acaba daha sonra mi gitsem diyorum kalp atislarini duymak icin 2. bebek ama heyecan ilk gibi insallah duyariz bizde pitpitlari canim
 


seninle ayni durumdayim canim bende kalp atislarini duyana kadar soylemeye korkuyorum henuz kayinvaldemlere ve kendi babama soylemedik bence sende kalp atislarini duymadan soyleme
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…