- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #1.461
hayırlı olsun canım.. bende yarın gidecem inş. yarın bende sen gibi güzel haberlerle gelirim...
maşallah cnm.Allah tamamına erdirsin inşallah.bizlerede nasip etsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kiiiiizzzzlllllllaaaarrrr ben geldiiiiiimmmmm
sukurler olsun gorduk bebisimizi duyduk kalp atisini Allhim ne muhtesem bi duyguuuuuuu
bebisim 9.4mmhic 1sm degil ayyyyy ben yerim onu lokum gibi yutarim yaaaaa
Allahim korusun Insallah
Allah herkese hheeeeerrrrkeseeeeeeeee nasip etsin Insallahhhh
onceleri okumadim kizlar bi heyecanla actim pc-yi yaziverdim.paylasmak istediiimmm
simdi donup okuyayim bakalim kimler neler kanatmis
okuyucam buraya yazicam kizlarokuyalım kızlar,bebek bekleyen bebek isteyen herkes için okuyalım..
benimde bgn kasık ağrım arttı.bu telaşlar 9ay bizi bizden alcak:18:
Allahım hepimizi korusun bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah
sukurler olsun gorduk bebisimizi duyduk kalp atisini Allhim ne muhtesem bi duyguuuuuuu
Allahim korusun Insallah
onceleri okumadim kizlar bi heyecanla actim pc-yi yaziverdim.paylasmak istediiimmm
tesekkurlerrrrr caniiiiiiimmmmmmmm sabr et cabucak gecicek gunlerin duyucaksin o pipitlari Insallahhhh darisi isteyen herkeseeeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ne guzel annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizlerede nasib olsun benim kaldi 10 gunum kaldi insallah bende bu guzel haberden veririm aminnnnnnnnnnnnnnnnn
tabiiiiii canimmmmm bol bol ederim Allahim herkese nasip etsin..Insallah sen de gel guzel haberlerle ve darisi digerlerine de InsallahhhGozunaydin canim.. Darisi basima insallah.. Seninle gunlerimiz yakin bir gun var arada.. Ama ben pazartesi gudicem daha.. Bize de dua et e mi..
Allahim korusun Insallah
peki bu lekeler önemli bişimiymiş ne dedi doktorun bide erken diye gitmek istemiyorum şimdi gidipte keseyi göremedim kalbi atmıyo vs. tarzı şeyler söylerse bidahaki randevu gününe kadar çok sıkıntılı geçer diye erteliyorum sürekli
Bende heyecanla bekliyorum. Uzun zamandır giremedim iş güç derken ancak fırsat buldum. Ben öğrendim doktorum bekliycez dedi bu cuma doktora gidicem inşallah bilmiyorum kalp atışını duyar mıyız. 6+3 olacak o zaman ama benim geç döllenme oldu 5+3 gibi olacak galiba. En azından keseyi görürüz yani umuyorum.
kızlar 6+5 te kalp atışı duyulur değilmi inş.
6+2 de duydum cnm merak etme sende.ama usten goremedi bilgin olsun alttan bakim diyebilirkızlar 6+5 te kalp atışı duyulur değilmi inş.
Bende heyecanla bekliyorum. Uzun zamandır giremedim iş güç derken ancak fırsat buldum. Ben öğrendim doktorum bekliycez dedi bu cuma doktora gidicem inşallah bilmiyorum kalp atışını duyar mıyız. 6+3 olacak o zaman ama benim geç döllenme oldu 5+3 gibi olacak galiba. En azından keseyi görürüz yani umuyorum.
arkadaşlar bişey sorcam.. ailelerinize falan bebeği söylediniz mi? biz daha söylemedik.. il dışında ailelerimiz ve yüzyüze söylemek istiyoruz.. bu haftasonu gidicez ama daha kalp atışlarını duymadık.. kalp atışı için randevu pazartesi günü.. şimdi ne yapsak?.. hazır gitmişken söylesek mi yoksa randevu sonucunu mu beklesek?.. söylemeden de duramıyorum ama bir aksilik olur diye de korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?